Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cuss, prosimvas nemate nekdo zkusenosti vymizenim cislic na hodinach v 306tce?? uz jsou to 2 hodiny :( u kterych se mi to stalo a pokazde pri stejnem problemu: dnes jsem si na aute delal automaticky dojezd prednich a zadnich oken a protoze ridici jednotka tohoto bazmeku potrebuje trvaly plus vyndal sem pojistkovku a hledal sem na kterem konektoru zezadu je pripojeny zapalovac pritom sem mel vsechny konektory vyndane a promeroval sem +12 na pinech (samozrejme jen ten konektor o ktery slo ostatni sem tam nemel at nezavazeji) po uspesnem najiti 2,5mm tlusteho dratu sem konektory nahazel zpet a po zapnuti klicku na hodinach misto plneho displaye klikihaku (coz zmizne az po zmackuti tlacitka) mi tam zustal prazdny display, kdysi se mi to uz stalo na predchozich hodinach (ale ty aspon nebyly s teplomerem :( ) a to jsem zase zapojeval radio, normalne si odpojuju baterku kdyz neco delam ale kdyz si potrebuju zmerit kde je + tak to proste jinak nejde nevite jestli to ide nejak opravit??

[upravil dne 2/2/11 19:33 Danoš306]

Odesláno
za nazev se omlouvam :D :D :D , jinak zarovky spalene nejsou dispalay normalne sviti akorad tam nic neni

ved jasne ale slovo \'\'honinach\'\' sa nevidi kazdy den. Ale uz som asi trocha :xvul

Odesláno

ved jasne ale slovo \'\'honinach\'\' sa nevidi kazdy den. Ale uz som asi trocha :xvul

pockat pockat, jeden mensi problem nic sme nevyresili protoze na tomto odkazu se sice na zacatku zmini o stejnem problemu jako mam ja ale pak uz tam resi jen podsviceni, zarovky,.... ale o cislicich na displai tam nic neni az na to ze tam nekdo psal neco o studenaku coz se mi moc nezda protoze ty predchozi hodiny sem se snazil opravit a bez vysledku a zadny studenak tam nebyl, vsechno sem prepajel micro pajkou a porad to bylo to same takze studenak to nespis nebude
Odesláno

Najskor by som skusil este odpojit na par minut akumulator a potom spat priopojit. Mohlo by to resetnut riadiaci obvod hodin ak sa dostal do nejakeho divneho stavu.

Skus zmerat napatie na konektore hodin (nepytaj sa, na popis konektora, je to tu URCITE popisane,ak pohladas, najdes ;) )?

Ak je 12V a kostra vsade tam, kde may byt, potom uz len elektronika hodin.

Hodiny bezia autonomne, cize nemusis ich mat v aute, staci priviest na spravne piny napatie a budu bezat aj na stole.

Rozobral by som ich a skontroloval, ci ma svab napajanie, ci mu bezi oscilator (osciloskopom).... Datasheet integraca som pred casom nasiel na webe.

Kedze si vlastne hodiny doteraz nerozoberal, nepredpokladam problem v kontaktoch plosak<->display.

Pre ilustraciu plosak zo strany spolov a suciastok.

post-27863-14109615284525_thumb.jpg

Odesláno

ok diky za rady zkusim, ale mezi plosnakem a dispayem by problem byt nemel, rozebrane sem to mel mhohokrat a je tam pouzita takova ta paska na propojeni pohyblivych spoju (driv sem se hrabal v mobilech a maji to veskete \"Vecka\" a \"slaidery\" proste vsude kde je pohyb) akorad proc to pouzili tam?? :D na predchozich hodinach co mi odesly to bylo horsi tam byl prechod pres takovou cernou desticku jako kdyby pres uhliky :D tam by to mohlo mit za nasledek toto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...