Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat, potřebuji na svou 407 přední i zadní destičky, zajímalo by mě jednak jestli mi můžete nějaké doporučit, vymluvit nebo je jedno jaké budou a také jestli mi tu někdo může nějaké nabídnout. Jo a ještě něco, změnilo se něco na výměně oproti 406?

Odesláno

Mám teď na předku destičky ICER a kotouče Pilenga, bez problémů. Brzdí dobře, nepískají. Na zadku kotouče i destičky ATE. Zadní brzdy si pohvizdovaly, před zimou jsem koupil šimy (podložka proti pískání), nalepil je na plech destiček a je pokoj. Asi bych už do ATE nešel. Na zadku nejdou normálně zatlačit pístky. Musí se na ně tlačit a zároven otáčet doprava. Třmen se musí demontovat.

Odesláno

dík super..... a mám kupovat destičky normálně třeba v elitu nebo spíš od někoho z fóra? Nejde o velkou položku a já mám v elitu ceny bez DPH tak nevím jestli má cenu shánět jinde. Jinak je to na 2.2 HDi.

Odesláno

Tak v elitu jsou dražší, koukal jsem na autokelly a je to tam levnější:

IC 181657 Brzdové destičky, sada E ICER 1401 Kč 1682 Kč Skladem

IC 181657-700 Brzdové destičky, sada E ICER 1455 Kč 1746 Kč Skladem

FE FDB1726 Brzdové destičky FERODO PREMIER 1565 Kč 1878 Kč Skladem

FE FSL1726 Novinka Sada brzdových destiček FERODO SL (Target) 1016 Kč 1220 Kč Není skladem

AT 602892 Sada brzdových destiček ATE 2388 Kč 2866 Kč Skladem

Nejspíš tedy koupím ty E ICER ale moc nechápu ten jejich rozdíl, v popisu mají toto:

IC 181657

typ brzd: kotoučová brzda

délka [mm]: 162,2

Šířka [mm]: 79,01

tloušťka [mm]: 18,5

kvalita: 300

hmotnost [kg]: 2.540

provedení nápravy: FRONT/DEL.

Číslo technické informace: 181657

brzdový systém: Trw

zkušební značka: E9 90R-01111/1238

výstražný kontakt: včetně výstražného kontaktu

montovací strana: přední náprava

Parametr: 06-10

IC 181657-700

typ brzd: kotoučová brzda

délka [mm]: 162,2

Šířka [mm]: 79,01

tloušťka [mm]: 18,5

kvalita: 300

hmotnost [kg]: 2.590

provedení nápravy: FRONT/DEL.

Číslo technické informace: 181657-700

brzdový systém: Trw

zkušební značka: E9 90R-01111/1238

výstražný kontakt: včetně výstražného kontaktu

montovací strana: přední náprava

Parametr: 06-10

Ještě poslední věc, musí se to nulovat na diagnostice nebo je to pouze závislé na tom kabelu u destiček?

Odesláno
Chtěl bych se zeptat, potřebuji na svou 407 přední i zadní destičky, zajímalo by mě jednak jestli mi můžete nějaké doporučit, vymluvit nebo je jedno jaké budou a také jestli mi tu někdo může nějaké nabídnout. Jo a ještě něco, změnilo se něco na výměně oproti 406?

Ahoj pokud budeš mít zájem pošli mi do SZ vinko auta a já ti je nacením... :) Ceny by měli být nejlepší na internetu....:papa

Odesláno

No já nevím....některá auta musí na dia i s těmito blbostmi a když se tu musí zaregistrovat i motorek ke stěrači, napadlo mě jestli to nebude i s destičkama.

Odesláno

Sry ze se sem montuju jako 306kar ale mohlo by to byt na stejnem principu.. u zadnich jsem pouze otacel pistkem a ten zalezal sam.. je mozny ze to plati v pripade kdy je pistek dobre rozhybany..

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Zdravím,

já je sehnal na předek za 1250. Taky sem slyšel, že TRW jsou origo.Víte to někdo přesně?

O víkendu je tam dám, páč to pípání je neskutečné:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...