Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kolegové,

mám problém, zničeho nic mi začalo něco lupat od levého zadního kola a někdy taky od pravého. Není to pravidelný zvuk závislý na otáčení kola ani lupání při průjezdu nerovnosti(tlumiče). Začlo to slaboučce a teď to přidalo na intenzite. Loupne to i při prudkém zabrždění - aje jen jednou a pak nic.

Mohlo by to být těmi mrazy - auto normálně stojí v garáži a teď musí parkovat venku ma mraze - něco namrzlého na zadní nápravě ?

Díky moc za rady

Odesláno

Něco podobného jsem teď taky začal pozorovat na autě, začalo to včera ráno když jsem jel do práce. Přes víkend auto stálo venku na parkovišti a před tím to určitě nědělalo. Začalo to skutečně až teď při velkých marzech. Dával jsem to za vinu výfuku, připadalo mi že se někde uvolnil, ale dnes jsem ho zkoušel a ten sedí perfektně. Dávám to za vinu těm mrazům ale fakt nevím co by to mohlo dělat. Přesně jak píše j.kiwi, při prudším brzdění a občas i při rozjezdu a při zatáčení. Zkoušel jsem auto rozhýbat ze strany na stranu a nic se neozvalo. Děje se to jen za jízdy.

Odesláno

jj to je přesně ono. Teď jsemluvil s mechanikem a řekl mi, ať zkusím sundat kola a vyčistit je zevnitř - hromadí se tam bordel a dře to o brzdiče ...uvidíme

Odesláno

tím to myslím nebude, to by pak bylo slyšet pravidelné bouchání při každém otočení kola. Mě to udělá vždycky jen jednou a pak zase při rozjezdu nebo brzdění.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...