j.kiwi Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Kolegové, mám problém, zničeho nic mi začalo něco lupat od levého zadního kola a někdy taky od pravého. Není to pravidelný zvuk závislý na otáčení kola ani lupání při průjezdu nerovnosti(tlumiče). Začlo to slaboučce a teď to přidalo na intenzite. Loupne to i při prudkém zabrždění - aje jen jednou a pak nic. Mohlo by to být těmi mrazy - auto normálně stojí v garáži a teď musí parkovat venku ma mraze - něco namrzlého na zadní nápravě ? Díky moc za rady Citovat
Brizan Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Něco podobného jsem teď taky začal pozorovat na autě, začalo to včera ráno když jsem jel do práce. Přes víkend auto stálo venku na parkovišti a před tím to určitě nědělalo. Začalo to skutečně až teď při velkých marzech. Dával jsem to za vinu výfuku, připadalo mi že se někde uvolnil, ale dnes jsem ho zkoušel a ten sedí perfektně. Dávám to za vinu těm mrazům ale fakt nevím co by to mohlo dělat. Přesně jak píše j.kiwi, při prudším brzdění a občas i při rozjezdu a při zatáčení. Zkoušel jsem auto rozhýbat ze strany na stranu a nic se neozvalo. Děje se to jen za jízdy. Citovat
j.kiwi Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 jj to je přesně ono. Teď jsemluvil s mechanikem a řekl mi, ať zkusím sundat kola a vyčistit je zevnitř - hromadí se tam bordel a dře to o brzdiče ...uvidíme Citovat
Brizan Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 tím to myslím nebude, to by pak bylo slyšet pravidelné bouchání při každém otočení kola. Mě to udělá vždycky jen jednou a pak zase při rozjezdu nebo brzdění. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.