Judes Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Maju ho 407-my po facelifte, aj SW aj Sedan. Citovat
Balachar Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 To viem, ze po facelifte, tie riťky vyzerajú takto ... len som trošku veril, že si si toto robil sám :-/ Chcem mať peknú koncovku, trebars aj dve a neviem sa dopracovat k nicomu peknemu ... samozrejme to co ste si dorobili vyzera super, len najst niekoho zrucneho co to bude vediet a bude ochotny to spravit za normalny peniaz. Citovat
Balachar Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Ahojte, tak pridávam svoje riešenie výfuku ... mal som trošku inú predstavu, ale ten priestor medzi karosériou a nárazníkom je fakt minimálny :-/ Citovat
AnotherOne Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Pekné, čo je ten čierny plast dole? Len nastriekaný pôvodný nárazník? Ako si ho vyformoval na pravú koncovku? Citovat
Balachar Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Nárazník bolo nutné lakovať po ťukancoch, tak som doň dal vyrezať rovnaký otvor ako na ľavej strane a dal som dve koncovky. Uvažoval som nad fóliou, ale nakoniec sme to striekli do matnej čiernej ... trochu ma štve, že sú koncovky naklonené dole a nie sú vodorovne, ale miesta tam bolo fakt málo a koncovky boli riadne dlhé a museli sa skrátiť skoro o 1/2. A najväčšie sklamanie ... tá pravá je fake :-( Citovat
Judes Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Pravú trochu strekni (zakamufluj) čiernym matným sprejom a tá ľavá sa zašpiní sama. Citovat
Balachar Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Matný čierny alkyton ma už čaká v garáži Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.