Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen se snažím naznačit, že nám tady nejde o úpravy motoru, ale o mírnou optimalizaci serie a styling. Proto je tohle sání udělané dobře (byl vlastně vyměněn jen airbox a vedení zůstalo vpodstatě komplet totožné) a nepotřebuje odstínit ani proti teplu -> ani při volnoběhu se vzduch v sání nestihne ohřát (je tady ta malá možnost, ale od bloku příruba a od ní v rozvodu sání a to se řeší v extremu silikonovým těsněním, které pak ale vylučuje slícování sání). Všechno se dá samo zlepšovat, ale když už tak naše auta jsou, abych tak řekl, v kategorii street a ne racing. Ať do toho dáme cokoliv (mimo přeplňování - což dobře nejde a nebo rajče), tak pojedou pořád stejně. Někdo řekne že blbě, někdo že sqěle, to je na každém :papa...

[upravil dne 31/1/11 22:20 rootsky]

Odesláno

Mě kdyby bylo 11 tak si pustim Gran Turismo na Playstationu dam si 200 koňovou káru a najedu si do TUNE a kouknu na PORT POLISH + 2hp.

A tak selsky usoudim, že kdyby to tam nebylo tak se vůbec nic neděje.

Otázka ale zní... jak daleko je to od pravdy ? :D :D :D

Jenom taková sranda :)

Jinak rootsky má právdu to auto jede dobře pže to je 3.0 V6 a nee pže to má tolik a tolik koní... ikdyž teď jede líp jak předtim :)

[upravil dne 31/1/11 23:37 masterjj]

• O 2 týdny později...
  • O 3 roky později...
Odesláno

lavka3: potřebuješ co nejširší průměr pro montáž na origo trubky aby si neudělal víc škody jak užitku.(hlavně by se ti to dusilo)

Osobně mám už nějakou dobu SIMOTA CARBON FIBER je to vpodstatě to samý jako zde uvedený BMC jen za nižší cenu a jsem s tím spokojený jede to líp a i zvukový projev motoru je mnohem hezčí a hlubší jak má správně V6 mín.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...