Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to ja amater jsem si na my V6 udelal rozvody doma v garaži :D a musim rict ze to nebylo až tak hrozny jak jsem si myslel Delal jsem na aute uz hooodne veci od palubniho pocitace pres autoalarm s dalkovym startem,kotouce desky a nevim co vsechno jeste ale rozvody pred těma jsem mnel ponekud respekt koupil jsem sadu pres polsky aukro za slusnych 6500Kč vč.řemene Gates kladky SKF a pumpy ktera pak na mi stasny zjisteni byla na new model vsechno bylo stejne az na otvor v bloku ktery byl prumerem větsi a nesedelo tesneni.Nakonec jsem to vyresil uni tesnenim na pumpy v tube z Kelly.Samozrejmě jsem si nejdriv nastudoval vse o rozvodech a vymene jelikoz jsem to v zivote nedelal a pak sup do toho.Musim přiznat ze sem tam byl přistup porod ale jinak docela v pohode ku podivu nejhorši ze všeho bylo odvzdusneni chladici soustavy.A druha nejhorsi věc bylo prvni nastartovani po vymene..paaani to Vam byl tak adrenalinovej zažitek ja jsem snad ani nedychal :D:D od vymeny ujeto cca 2000 km po Slovensku a ze Slovenska do Plzne a zadny abnormality. Všechno klape jak ma a ja jsem rad ze jsem usetril cca 10 000Kč

Jinak co se tyče servisu Plzen mam velice spatne skušenosti z Temposervisem puvodne u Teska na Borech ted nekde na Slovanech Za vymenu loziska na poloose si naučtovali 6500Kč pri tom byl poškozen motorek ostrikovaču!!pri vyměne kotouču poškozene pakny ručni brzdy !!Dalsi spatne skusenosti Servis Tempo u zapadoceske univerzity V.Štandera vymena vyfuku stred +zad cast vymena oleje cena 13000kč pozdejc zjisteno ze vyfuk je pro obsahy 2.0 a pri moji vymene svicek zjisteno ze vsechy 3 svičky na predku byli utopene v oleju takovym spusobem ze je nebylo ani videt!!

Naopak dobre skušenosti ze servisem ATU na Rokycanske ale bohuzel premrštene ceny.Dalsi dobra skusenost ze servisem Kia Matulka v Nerudovce vymena prednich pruzin a geometrie mne vysla na 1900Kč (material jsem mnel) velice profesionalni pristup kvalitne odvedena prace Jelikoz jsem bydlel pobliz pro auto si prijely a samy si ho odvezly do servisu.U nich za přezuti na zimni + vyvaženi 500Kč Doporučuji :super

[upravil dne 13/2/11 10:43 AM groovred]

Odesláno

groovred:

Díky :) Jen technická... jak jsi napnul ten rozvoďák??? Podle čeho? To je věc, která mě zajímá úplně nejvíc...

Odesláno

Musim přiznat,že jsem ho napnul taky od oka. Dělal jsem si rozvody na 309D a mnoho jiných ale s takovým kraválem od řemene jsem se do tý doby nesetkal :D. Tak až potom jsem zjistil že je na to nějakej forychtung. Tak jsem v dobrý výře zajel při cestě do pug na slovanech aby mi to udělali jak to má být. A výsledek? Nejsme tu od toho aby jsme po někom opravovali špatně odvedenou práci a že by museli dát jinej řemen a cosi kamsi. Tak jsem se otočil na patách a buď zdráv Kubrte. Přijel jsem domu a povolil ho a zkusil a hle ticho:). ale napnutej je dost pač to bylo těsně po tom co to přestalo rezonovat. Tak uvidíme.

Odesláno

no ja ho napnul taky od oka priblizne podle puvodniho,musis mit cit :D zatim musim poklepat vsechno klape jak ma menil jsem je protoze rozvody vydavali divne zvuky nejspis jsem myslel ze to dela remen prislusenstvi no po jeho vymene a vymene remenice my to bylo jasny.pri vymene zjistena vadna vodni pumpa

Odesláno

Já bych doporučila Peugeot Kalný Klatovy, minimálně za návštěvu a kalkulaci by to stálo. Oproti Peugeotu v Plzni nesrovnatelný přístup(osobní, oproti \"zákazník na běžícím pásu\"), ceny oproti Plzni tak nějak taky nižší a třeba spojka stála cca stejně, jako jsem si nechala kalkulovat v neautorizovaném servisu. Dost \"blbostí\" mi opravili za pár korun, např. anténu, kterou tedy bylo jednodušší vyměnit, ale pohráli si s ní:)

• O 4 roky později...
Odesláno

Nechci zbytečně zakládat nové téma - máte někdo akutální zkušenosti se servisy v Plzni a okolí?

Momentálně se rozhoduji, který navštívit. Už jsem se 2x spálil - jednou Autoservis Náměstek Plzeň-Lobzy a poté IC West.

Zatím to vypadá:

1. Auto Hartl (H+B), Slovany

2. Citroen Letná (mám kousek od baráku :-))

3. Auto Arek Dýšina (na doporučení od kolegy z práce)

4. Auto Zábraha - Rokycanská

Může se někdo podělit o své zkušenosti? Potřebuji na svojí 307 vyřešit brzdy a celkovou prohlídku.

Díky moc :-)

Odesláno

Auto Hartl nám před rokem dělal na Berlingu repas zadní nápravy a rozvody. Maximální spokojenost, slíbený termín dodržel (dokonce zavolal, že auto je hotovo o pár hodin dřív než bylo domluveno a že si ho můžu už vyzvednout), cena byla oproti domluvě dokonce o pár stovek nižší. Můžu doporučit. Kdybych měl problém, na který doma nestačím, určitě bych se na H+B obrátil jako první.

Zábraha mi dělal před dvěma lety geometrii na P406, taky v pohodě, cenu i termín dodrželi.

V Citroenu Letná jsme v předchozí práci servisovali Jumpera, občas nestíhali dodržet termín, ale je to už 10 let, to se mohlo dávno změnit. Jezdím tam teď občas pro díly, které objednávám po telefonu a v pohodě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...