plaz Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 prestalo mi jet cd nevite co asi nez to vyndam co je to za zavadu normalne zajede ale asi netoci je tam nejaka guma na prevodu ci co :fnuk Citovat
Wensdy Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Vyndej to ven a kuchni to. Pak uvidíš. I kdyby ti někdo něco řekl tak to stejně budeš muset vyndat buď kvůli opravě nebo kvůli vyhození do popelnice. Bez vyndání to nejde. Citovat
bibo807 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 a nebo to udělej jako ja..koupil jsem si bazmek na převod hudby z flas disku je to jako changer..mam problem že mechanika nevysouva cd:P Citovat
plaz Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 hazet do popelnice nechci usb to facha ale nejede navigace to je pruser za nepouzite origo chce ctyrku a na cocku mrknu achjo to je stale nejaka drobnost mame to ale pacose Citovat
JirkaMTPO Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 hazet do popelnice nechci usb to facha ale nejede navigace to je pruser za nepouzite origo chce ctyrku a na cocku mrknu achjo to je stale nejaka drobnost mame to ale pacose Co tohle? autoradio-citroen-c8-peugeot-807-i1402392851[1].html Citovat
plaz Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 no prave tohle to neni toto nema navigaci telefon ja mam RT3 Citovat
JirkaMTPO Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 No já mám úplně jiné rádio, ale je tam tontakt, tak si myslím, že optání nic nestojí, třeba mají i jiné. Citovat
HonzaZ Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Než budeš provádět nějaké radikální řešení, vyndej rádio, nejlépe při odpojené akubaterii a samozřejmě vyndaném klíčku. Otevři kryt a uchošťourem namočeném v čistém lihu, nejlépe v isopropylu, očisti čočku laseru. Opatrně, moc netlačit, ale poctivě vyčistit. Možná budeš mít po problému. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 To určitě vyzkoušej, jen opravdu opatrně, já jsem si takhle stejně čistil čočku na věži, až jsem jí asi rozleštil na pořád. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Ještě jsem si vzpoměl... Já umělec práce všeho druhu... U noťase se mi to ale osvědčilo. Jednou za rok použiju kompresor. V tomto případě bych ho použil před tím čištěním, aby se ti na čočku nenalepil hned prach. Ber to ale s rezervou, jak píšu jsem takový všeuměl, který se také do všeho hned vrtá sám a někdy to taky podle toho tak vypadá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.