dejna Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Sháním budíky pro 806, eventuelně selou palubní desku ( diesel, 2001) Citovat
Guest jblaha Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 nějakou palubní desku jsem zahlídl na vrakáči za předkláštěřím u tišnova, do mé 806 1999 nepasuje Vadný pohon tachometru údajně někdo opravuje za litr, mám ho vadný taky. Pokud bude jenom vadný ozubený kolečko v převodu v budíku, tak si nechám udělat.JB Citovat
aaamilan Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Ahoj pokud sháníš jemon techometr s manuálním počítadlem, tak ho mám doma, já mám v autě už digitální tachometr a tohle jsem koupil v domění že to bude podobný a dám to dohromady, v té době jsem do toho ještě tolik neviděl a zjistil jsem že je to úplně jiný. Pokud by měl někdo zájem, tak se můžeme dohodnout. Klidně můži vyfotit, jak to vypadá a co mám. Mám i nějáké díly na motor, kdyby někdo chtěl. Nechci z toho tady dělat bazar, ale vím že se to špatně shání. Citovat
dejna Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 Dík za tip na autobazar. Ten budík máme digitální..... Pokud stojí oprava litr, nevíte teda někdo, kdo to dělá? Citovat
Guest jblaha Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 zkusím to zjistit, je to info od bývalého majitele. co s tím přesně máš ? závady mohou být různé.jb Citovat
dejna Odesláno 6. březen 2011 Autor Odesláno 6. březen 2011 Jen neukazuje tachometr aktuální rychlost, jinak vše ok. Celková vzdálenost se počítá. Citovat
osil Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 inak je v tom daky rozdiel keby mam 2.1 td a kupim budiky 1.9 tdi ? Citovat
aaamilan Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 Tak mě přestal fungovat otáčkoměr:-( ještě že to není tachometr. Měl jsem to na opravě ale nenašel to. když ohřál celou desku, tak to fungovalo, ale jak vychladla, tak zase nic. Ach jo. Já vím, že to zase tak nevadí, ale mě tak štve když něco nejde jak má. Nemáte někdo tip kde by mohli mít budíky. Co znám jsem se ptal a nikde nemají. prořeboval bych s digitálním počítadlem km. Díky. [upravil dne 14/7/11 12:54 aaamilan] Citovat
aaamilan Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 tady je ještě zepředu, není to z mého auta, ale nechce se mi to jít fotit:-) je to do benzínu 2.0 r.v. 99 má to i palubní počítač, ale ten se dá přendat. takže palubní počítač není nutný. [upravil dne 14/7/11 12:58 aaamilan] Citovat
rkolac Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 Tak mě přestal fungovat otáčkoměr:-( ještě že to není tachometr. Měl jsem to na opravě ale nenašel to. když ohřál celou desku, tak to fungovalo, ale jak vychladla, tak zase nic. Ach jo. Já vím, že to zase tak nevadí, ale mě tak štve když něco nejde jak má. Nemáte někdo tip kde by mohli mít budíky. Co znám jsem se ptal a nikde nemají. prořeboval bych s digitálním počítadlem km. Díky. [upravil dne 14/7/11 12:54 aaamilan] Taky mne s...e kdaž něco nejde jak má,proto se v tom pořád hrabu,když jedu tak pořád poslouchám zda něco nebouchne nebo nevrže:mad:,mladá už řiká že jsem nemocnej a ať si raději pustím rádio:ticho Citovat
aaamilan Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 Jo to jsme na tom stejně, taky mě radí at si dám rádio naplno, ale přelepovat budíky se mi nechce:D Citovat
rkolac Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 Jo to jsme na tom stejně, taky mě radí at si dám rádio naplno, ale přelepovat budíky se mi nechce:D Citovat
Czedisonek Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 Zeptám se možná blbě ale proč je to palubkou a ne třeba nějakým náhonem nebo tak něco ?? Jen abych věděl, protože mi poslední dobou nějak lítá sem tam ručička teploty vody, tak se ptám. Citovat
Bobek1307 Odesláno 14. červenec 2011 Odesláno 14. červenec 2011 Máme digitální budíky, špatně nám svítí ukazatel km - něco svítí něco ne, a digitální teplota vzduchu. Nechá se to opravit nebo radši vyměnit? Citovat
aaamilan Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Zeptám se možná blbě ale proč je to palubkou a ne třeba nějakým náhonem nebo tak něco ?? Jen abych věděl, protože mi poslední dobou nějak lítá sem tam ručička teploty vody, tak se ptám. Pokud lítá a mění se poloha ručičky, tak odchází většinou motorek. Ten se nechá vyměnit za novej. To jsem dělal, pokud máš motorek. Jinak tady u Skalice to jeden opravář dělá a umí sehnat i novej. Ale u mě si neví rady. Proměřil to a impils do toho jde motorek funguje ale strácí se to asi někde v desce. Kdyby to bylo v drátu, tak by nešel ani motor, co se týká otáčkoměru, protože to je prý braný z čidla a tak by nešel i motor. To jen co mě řekl. Taky bych radši jen zkusil půjčit a vyzkoušet, ale nevím o nikom, kdo by mi ho půjčil na deset minut, jen co to prohodím. Citovat
aaamilan Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Máme digitální budíky, špatně nám svítí ukazatel km - něco svítí něco ne, a digitální teplota vzduchu. Nechá se to opravit nebo radši vyměnit? Já bych zkusil vyměnit žárovky, všechny digitállní budíky jsou podsvícený. Taky mě nesvítila polovina budíků. I digitální klima je podsvícená a hodiny nahoře taky. Já myslel že nefunguje, ale stačila jen vyměnit žárovka. Ono to fungovalo, ale jak to nebylo podsvícený tak jsem myslel, že je to rozbytý. Jestli najdu fotku tak ji sem dám. tam je vidět jaký žárovky jsou na podsvícení. Chce to vyndat a kouknou na žárovky. Myslím, že podsvícení palubky je pod označením V a číslo. Je jich tam víc. Nebo tam co to špatně svítí, tak zkusit vyndat objímku a posvítít do toho baterkou a uvidíš jestli to prosvítí, tak je vadná žárovka a vyměníš ji. [upravil dne 15/7/11 05:41 aaamilan] Citovat
Czedisonek Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Lítá asi úplně není ten správný výraz, prostě děje se mi to, že stav dřív byl že po nastartování motoru a ujetí cca 10-15 km se motor ohřál na cca 85 stupňů a už se to nehlo ani výš ani níž ať se jelo jakkoliv. Teď co začaly ty vedra, cca od konce května, mi to dělá asi toto: nastartuju studený motor, po ujetí cca 50 km je rafička vylezlá s bídou k 70 stupňům, tam se drží (jedu třeba 90 km/h). Teprve rychlejší jízda po dálnici (130 km/h) rafičku teploty dotlačí k cca 85-90 stupňům. Není výjimkou, že pak po snížení rychlosti zase spadne na těch 70 stupňů. NEBO mi to dělá to že po nastartování studenýho motoru a ohřátí na 85-90 stupňů a poté jetí v koloně se to ohřeje až k 115 stupňům (pořád ale není na červené rysce), a pak po jízdě cca rychlostí 90 km/h spadne k těm 70 stupňům. Po ujetí 100 km je rafička na 70 stupních. To přece není normální. Voda zdá se z nádržky neubývá a olej je taky stejně. Tak nevím, podezřívám termostat, že zblbnul, nebo co vy na to ? Blázní palubka? [upravil dne 15/7/11 11:45 Czedisonek] Citovat
aaamilan Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 No tak to bych viděl na termostat, nebo i vodní pumpu, mohla by dávat špatný tlak. Ale těžko říct. Jak říkám ideální je půjčit si od někoho budíky a když to bude stejné, tak je v oběhu vody. Pokud to bude ukazovat mormální hodnoty, tak to bude v budíkách. Citovat
adraj Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Bobku ,jak píše Milan Vše je podsvícené žárovčičkama. Na jejich výměnu musíš rozebrat to co Milan vyfotil a tam ty žarovky najdeš. Je to piplačka,ale pak to svítí moc pěkně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.