martin.holub Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Ahoj, dnes jsem řešil doběh stěračů, nedobíhaly a zůstávaly stát v té poloze, kde jsem vypnul páčku. Rozebral jsem teda pohon stěračů, rozebral jsem \"převodovku\" u motorku stěračů a zjistil, že je ulomený jeden ze tří kotaktů, tak jsem ho zkusil tak nějak napájet zpátky a zatím drží (kupodivu) a stěrače fungují. ale je to řešení jen na chvilku, nevěřím, že to napájené vydrží dlouho !! A teď dotaz : potřebuji sehnat to víčko s kontaktama, nebo eventuelně celý motorek i s převodovkou. Nemáte někdo náhodou doma? Na ceně se určitě domluvíme !!!! Citovat
Přema Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Když dobře napájené...tak se neboj že nevydrží...... Citovat
Ferry Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 mam jeden anglickej moturek, mozna by se dal pouzit jako zdroj jednotlivych ND, zkusim se po nem podivat a nafotit [upravil dne 23/1/11 21:38 Ferry] Citovat
martin.holub Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 Když dobře napájené...tak se neboj že nevydrží...... Dobře napájené???? no nevím nevm ....nebylo fakt k čemu. Podívej se na to v detailu, k čemu jsem to tak mohl dobře napájet ?? Zlom byl až někde v tom plastu, je zázrka že to nějak drží a funguje :-) Citovat
martin.holub Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 Z 405tky nepasuje? netuším, jestli pasuje ze 405. Nemůžeš to nafotit? Možná to bude stejné ..... Citovat
martin.holub Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 mam jeden anglickej moturek, mozna by se dal pouzit jako zdroj jednotlivych ND, zkusim se po nem podivat a nafotit [upravil dne 23/1/11 21:38 Ferry] Zkus se mrknout, event. nafotit. Měl bych o to víčko zájem, abych ho měl v rezervě, až upadne ten můj napájený kontakt. díky :-) Citovat
koblih69 Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Chtělo by to odkrýt víc do hloubky, ten proužek vyměnit za delší aby to mělo překryv, zapájet a pak zase zalejt. Ten kontaktní proužek seženeš třeba ze starýho relátka a pod. Třeba z něčeho takovýho: [upravil dne 23/1/11 22:04 koblih69] Citovat
Přema Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 vyškrábat ten pertinax a bude k čemu a pořádně propájet....... Citovat
martin.holub Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 Jenže v tom pertinaxu už byl jen asi 2 mm kousek, který jsem vytáhl, když jsem k němu připájel zbytek a trošku zatáhl. Tak jsem to pak pájkou zase nahřál, zatlačil do původní škvírky a zatím drží. Uvidíme ... vyškrábat ten pertinax a bude k čemu a pořádně propájet....... Citovat
Guest Mag Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Ahoj kluci, taky mi to začalo zlobit, že se mi nevrací stěrače do výchozí polohy. Když zapnu ostřikovače tak místo klasického 3x setření stírají aspoň 10x a ještě se nevrátí na místo. Vyměnil sem \"nový\" motorek stěračů z vrakáče ale problem pořád trvá. Nevíte někdo co stím? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.