Stifler Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 thoy: omlouvám se, zapomněl jsem ho vložit. Citovat
oni Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 to je ta z liberce? to uz nekdo stihnul tahle upravit? nebo vypadal stejne? Citovat
vojta.kr Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 tak se přidám i do tohoto vlákna... jezdil sem s tím autem, má ho kamarád já sem to jsem dal, a jeslti o to bude mít někdo zájem určitě má cenu se na ní zajet podívat není zas tak hrozná jak to tady líčíte kord po jeho ozdravovací kůře. Citovat
Stifler Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 oni: jj, je to ta stejná a vypadala v Liberci jinak. vojta.kr: jasná věc je, že ozdravovací kůrou to prošlo, ale i tak si myslím, že když mi ho v Liberci po mých argumentech nabídli za 45.000,- Kč, tak je docela hodně chtít za to teď 70.000,- Kč, tolik do toho ten tvuj kamarád asi nedal ani na opravách co do materiálu nebo osobní práci. Ale tím nechci nijak odradit jakéhokoliv zájemce o to auto, jen o něm vím víc věcí, než se dají zkouknout očima. Citovat
vojta.kr Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 no tak řeknu to takhle ted tam daval desky za 3500 a kotouče Brembo * vrážkování kotouču asi za 4500 kč, plus ty světla čirá optika 4000 kč, plus lakování kol . Hele řeknu to asi takhle já sem v tom jel a je to dobrý, za podívání nikdo nedá ani korunu Citovat
AKCZ Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Ach tak preci to drazkovani neni origo.. uz jsem si rikal kde se to tam vzalo na klasickym Brembo kotouci [upravil dne 17/2/11 08:52 AKCZ] Citovat
vojta.kr Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 no ještě na těch kotoučích nemá najeto ani 350 km takže si prý ještě nesedlo ale už teď to brzdí prasácky Citovat
AKCZ Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Ono to neni zas tak o kotouci jako o deskach Navic bych nechal radsi origo nedrazkovanej nez to tam vybrusovat Bude to mit vetsi dopad na desky nez na vadnuti Citovat
vojta.kr Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 jo v tom se zas tak nevyznám ale jestli máš zájem se aspoň podívat určitě mu zavolej domluvíte se Citovat
Stifler Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 vojta.kr: Možná by neuškodilo napsat, co ten tvůj kamarád všechno vyměnil. Jelikož je auto foceno jen z jedné srany, tak není vidět, jestli sehnal v barvě vozu pravej plastovej práh, nejsou tam fotky, jestli nějak nechal opravit ty sedačky, ve kterých jsou díry od cigaret, opravil ten nedodělanej levej zadní blatník, co byl bouchnutej (z fotek to nenívidět), jestli vyměnil to strašně poškrábaný zadní sklo nebo to nechal alespoň nějak vyleštit a další věci, co jsem popsal v tom vlákně, na které je tady odkaz. Pokud to tady rozepíšeš, tak se třeba někdo chytí, přestože v motorovym prostoru jsou asi pořád vidět stopy po těch bouračkách, co to prodělalo. Citovat
vojta.kr Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 jak bych ti to řekl já tyhle informace všechny nevím dělá mechanika přímo autoskla a el. v káře.... plus další věci... řekl bych že je to auto v docela slušným stavu... a vzhledem k tomu že se teď žádná 306 S16 neprodává... tak ten kdo bude chtít se na ní přijede podívat... já sám přesne nevím co tam všechno udělal... vím jen že teď celou zimu nejezdil... udelal komplet bzrdy... nic uřčitýho už nevím ...takže odkazuju jen na samotného majitele Citovat
Stifler Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 vojta.kr: to je pochopitelné, ale kdyby ti ten kamarád sdělil potřebné info, tak si určitě ušetří spoustu času vysvětlování po telefonu třeba 20 různým lidem stejné věci, co na autě dělal nebo nedělal. A třeba by to někomu pomohlo v rozhodování, zda bude vážit třeba dlouhou cestu se na auto podívat, když si vše potřebné přečte rovnou tady. Citovat
vojta.kr Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 je to možný ale já sem to udělal z dobrý vůle že sem to sem dal protože on sem nechodí takže je mi to prakticky buřt... víš jak Citovat
AKCZ Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Zatim tohle auto nema moc dobre reference takze takove podrobnejsi info co se zmenilo urcite neni od veci jinak to tady asi neproda Nebo za cenovku stavu auta ktery tu byl popisovan Citovat
thoy_GTi 6 Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 to je VELKA skoda:fnuk nee... Snad zustane aspon v klubu:aut Citovat
Béďa Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 To sis ho moc neuzil! Tak at se brzo proda.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.