Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po projetí myčky mi upadl plastový kryt k anténě (byl bez prutu). Koukal jsem, že to bylo přišroubovaný zespoda. Zatím jsem ho nasadil jen zpátky tak, že je kolem něj guma. Šrouby mi zůstaly ve střeše. Tak nevím co teď s tím. Přístup z auta k anténě mi přijde nemožný bez nutnosti sundat celý potah střechy.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Je treba oddelat plastovy dekl. Sest spoju (tri na kazdy strane) naznacenych cervenyma koleckama jdou vycvaknout rukou, chce to trosku sily. Pet spoju naznacenych jako zeleny obdelnicky se musi vycvaknout pomoci delsiho plochyho sroubovaku.

1005845z.jpg

Nejdrive se vycvaknou vnejsi spoje (na obou stranach), staci si trosku odhrnout gumu a zatahnout smerem dolu. Bacha na posledni spoj (smerem k predku auta), je to nacvakly s kovovyma zaskockama. Muzou pri vycvaknuti nekam uletet.

1005846a.jpg

To jsou ony spoje, na ktery je potreba pouzit plochy sroubovak. Je jich celkem pet, dva po kazdy strane a jeden uprostred.

1005848y.jpg

Zde je videt odcvakly bok.

1005849x.jpg

Nakonec se vycvakne spoj uprostred plastu.

1005851q.jpg

A plast je dole.

1005852.jpg

Nyni staci trosku stahnout tapeci strechy dolu a objevi se sroub, mam pocit, ze to byl sroub s matkou M22. Klicem se tam da dostat. Staci jen povolit, pak se to da sundat rukou. Potom se da ze strechy trosku zakvedlat antenou a je venku. Bacha je tam kabel od anteny, tak at ho pri vytahovani neurvete.

1005854.jpg

Pri zpetnym nacvakovani plastu je treba nezapomenout nasadit kovovy zaskocky, jinak ten plast nebude drzet.

1005855q.jpg

A to je vsechno, obcas to chce trosku vic sily, i kdyz sem mel furt pocit, ze to urvu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...