tomasg Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Po projetí myčky mi upadl plastový kryt k anténě (byl bez prutu). Koukal jsem, že to bylo přišroubovaný zespoda. Zatím jsem ho nasadil jen zpátky tak, že je kolem něj guma. Šrouby mi zůstaly ve střeše. Tak nevím co teď s tím. Přístup z auta k anténě mi přijde nemožný bez nutnosti sundat celý potah střechy. Citovat
Laďa Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Tady máš návod na sundání tapeci střechy. Tobě stačí jen konec (zadní část). Není to tak složité. Postup_rozebrani_rolety_panoramatickeho_okna[1].doc Citovat
tomasg Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 Tady máš návod na sundání tapeci střechy. Tobě stačí jen konec (zadní část). Není to tak složité. Diky moc, podivam se na to. Citovat
Judes Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 tomasg a čo to máš za anténu. Ja mám poznatok že anténa je v zadnom skle aspoň na sedane. Citovat
Judes Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Aha tak to som nevedel, zase som o niečo múdrejší. Citovat
tomasg Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 Podarilo se mi konecne demontovat antenu a znova prisroubovat drzak k zakladne co je na strese. Kdyby mel nekdo zajem tak to muzu detailneji popsat. Citovat
pyrone Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 urcite popis co si robil, mozno sa to do buducnosti niekomu zide ;-) Citovat
dodo407sw Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 ak mas foto, rad by som videl ako si dal dole zadnu cast tapaciru na streche... tiez mi ho treba dat dole a dostat sa k uchyteniu anteny... diks Citovat
tomasg Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 Pokusim se zitra vyfotit a neco k tomu napsat. Citovat
tomasg Odesláno 21. říjen 2011 Autor Odesláno 21. říjen 2011 Je treba oddelat plastovy dekl. Sest spoju (tri na kazdy strane) naznacenych cervenyma koleckama jdou vycvaknout rukou, chce to trosku sily. Pet spoju naznacenych jako zeleny obdelnicky se musi vycvaknout pomoci delsiho plochyho sroubovaku. Nejdrive se vycvaknou vnejsi spoje (na obou stranach), staci si trosku odhrnout gumu a zatahnout smerem dolu. Bacha na posledni spoj (smerem k predku auta), je to nacvakly s kovovyma zaskockama. Muzou pri vycvaknuti nekam uletet. To jsou ony spoje, na ktery je potreba pouzit plochy sroubovak. Je jich celkem pet, dva po kazdy strane a jeden uprostred. Zde je videt odcvakly bok. Nakonec se vycvakne spoj uprostred plastu. A plast je dole. Nyni staci trosku stahnout tapeci strechy dolu a objevi se sroub, mam pocit, ze to byl sroub s matkou M22. Klicem se tam da dostat. Staci jen povolit, pak se to da sundat rukou. Potom se da ze strechy trosku zakvedlat antenou a je venku. Bacha je tam kabel od anteny, tak at ho pri vytahovani neurvete. Pri zpetnym nacvakovani plastu je treba nezapomenout nasadit kovovy zaskocky, jinak ten plast nebude drzet. A to je vsechno, obcas to chce trosku vic sily, i kdyz sem mel furt pocit, ze to urvu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.