AnotherOne Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Taká čo cez niečo prechádza. Už keď to chcel poslovenčiť mal použiť prechodná. Citovat
dyno Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Přechodná je slovensky dočasná. A priechoza je jaka? ta co teprve prijde pekne si tu davate radost procitat Citovat
AnotherOne Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 ee tá je príchodzia alebo prichádzajúca. [upravil dne 23.1.2011 20:33 AnotherOne] Citovat
straki007 Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Jdu do kolen. Prichozia,prichodzia,prichadzajuca... A po vymazani zustava ale asi taky\"odchadzajucia\" Citovat
uepepe Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 ďakujem za rady. Vidíte nakoniec stačilo len napísať ako to je s tými prechodnými chybami a hned som múdrejši aj kľudnejší. Aj ked na dažďový snímac mám tiež prechodnú chybu ale ten nefunguje správne od kedy vymenili sklo. Tak ja to skúsim vymazať a dám vedieť či je to tam zase, ale az tak o 2 týždne keďže teraz cestujem na služobku. Este raz vďaka :-) Citovat
Přema Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Však já ti hned odpovídal po založení tématu že proč řešíš přechodnou závadu..... Citovat
uepepe Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 A ja som ti teraz napisal, ze konecne viem ako to s tymi prechodnymi vadami je.....precital si si poriadne moj prispevok? Keby som vedel ze sa to moze vymazat a ze sa to objavi len sem tam tak sa nepytam a nezakladam novy prispevok........uvazoval vobec niekto nad tym kolkym ludom som teraz pomohol????? Kolko z nich sa balo nieco opytat alebo im je tak ako mne uz jasnejsie ako to je s tymi chybami. neviem preco stale len kritizujete Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.