Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec setkal jsem se s pojmem \'\'rele znemozneni startovani,,.To kde je mi asi nepovite a tak se chci zeptat jestli ho muj peugeoti poloveteran ma a jak se ta blokace projevuje?Myslim tim napr.,ze pri poloze klice na start starter toci dozblbnuti,ci v poloze 2 nenabehnou kontrolky v pristrojovce a nic?Diky za odpovedicky

Odesláno

Jasně to vím ale abys rozuměl.Nenabíhaj mi kontrolky,auto nejde naškytnout,jediný co jde je startér a tak se pídím čím by to ještě mohlo být a tohle relé jsem našel v jednom schémátku.

Vodiče,imobilizér jablotron zkontrolovaný a ok,ŘJ jednotka koupená jiná odblokovaná a autu se pořát nechce sloužit.Ještě dodám přibližovadlo nemělo kódovaný startování.

Vzhledem ke stáří auta,hodnotě a hodinový sazbě v autor.servise se mi ho tam nechce cpát ale ono mi asejc nic jinadšího nezbyde :myslim

Odesláno

S pojmom \"relé blokácie štartovania\" som sa stretol pri automatoch ale to sa prejavuje presne opačne. Kontrolky zapne ale nedovolí spustiť štartér.

U teba mi to pripadá skôr na spínaciu skrinku. Zrejme by bolo vhodné skontrolovať základné okruhy (30 , 15) a ich poistky.

Odesláno

Joo dikes,to jsem potreboval.Pojistky byly vsechny venku a jsou ok.Na tu spinacku bych se mrkl.Ale jediny co ocihnu je kontakt u ni.Okruhy 30 a 15 nedohledam mam schemata jen odsud,nebo jsi myslel okruhy pojistek 30 a 15?

Odesláno

Nie, myslel som okruh 30 - stále napájanie a 15 - zapaľovanie. V podstate ti stačia i schémy odtiaľto, tie hlavné okruhy sú medzi nimi. Kontrolky mazania, nabíjania a palivomer sú určite napíjané z okruhu 15 od spínacej skrinky ktorý sa delí až v poistkovej skrinke a je medzi nimi i indukčná cievka, palivové čerpadlo a riadiaca jednotka motora.

Raz sa mi stalo na Ibize že bol iba odpojený teplomer a auto nechcelo naštartovať.

Odesláno

to mas pravdu neco takovyho tam je ale hodne spatne se v tom orientuje,navic tam jsou odkazy na strany ktery nemam,no snad to dame nejak do kupy.Me startuje ale dle myho neleze napajeni rj nebo naopak z ni dal,ponevadz nenabehnou kontrolky motoru-kacko,stop,olej se nerozsviti a nenabehne cerpadlo zatimco vse okolo chodi i kontrolka abs trikrat mrkne

Odesláno

Aha,ano osobne jsem ho rozebral obrousil ocka,prostrik kontaktolem a dal zpatky.Potiz je v tom,ze v predchozim servise odpojili central Jablotron,mysleli ze je to jim a tak se bojim jestli neco nezkratovali....Museli tam pri tom prepojovani neco posrat,ponevadz kdyz vse chodilo,dal jsem druhou polohu klice nebo kdyz central blokoval/treba pri delsim stani/,tak jsem stiskl ovladac cvaklo rele centralu a nabehli kontrolky.Ted kdyz dam polohu dve jde jen abs a startovat,tudiz napajeni do nich jde.Chci se te zeptat zdali ma to abs a starter napajeni spolecny spolu s Ridici jednotkou nebo ne.Kdyby RJ mela napajeni zvlast,mohl byt jen spatny central/jeho spinaci obvody/ktery je uz odpojený a vodice po nem nespravne zapojený

[upravil dne 23/1/11 09:41 feriic]

Odesláno

Štartér je určite ovládaný mimo okruhu zapaľovania iba prepojenim stáleho prúdu na spínacej skrinke s kontaktom 50 z ktorého ide kábel priamo na cievku štartéra.

ABS pohľadám.

Odesláno

Ten starter chapu,prosim mrkni jak to je hlavne s napajenim RJ,prez co to leze.Ten central ma tri blokovaci kontakty a tak tipuju,ze kazdy zarizeni melo svy blokovani a oni to pak po odpojeni toho centralu nejspis blbe spojili,nebo to spojili dobre ale uklepalo se napajeni RJ a proto ty komlikace...

Dekuju za tip,muj byl taky CA 320,tohle info o zapojeni jsem shanel bezuspesne,jen mam neco malo o funkcich.Dikes

Odesláno

Kecam,do RJ musi jiti stava trvale,je to udelany tak ze urcity obvody jsou pod proudem az po sepnuti zapalovani,tim auto vlastne ozivne ze?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...