Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem si všiml, že mi bliká kontrolka elektronicky řízeného pérování (přepínač AUTO - SPORT), kontrolka po otočení klíčkem už ani nesvítí cca 3 vteřiny, což ještě včera dělala. Na displeji se ale nezobrazuje žádná hláška a ani CHECK nehlásí žádnej problém. Kouknutím do manuálu jsem zjistil, že to značí poruchu systému, z čehož mám velkou radost :(.

Řešil někdo z vás podobnej problém a jestli jo, čím to bylo způsobený? Jen abych byl připravenej, až se to bude řešit, dřív než koncem příštího tejdne se k tomu rozhodně nedostanu.

Díky za případný informace, pevně doufám, že to nebude celej počítač, kterej systém el. řízenýho pérování řídí ...

Odesláno

Já ho taky zas tak moc nepoužíval, nicméně mi vadí, že něco na autě nefunguje tak, jak má, takže to řešit určitě budu.

Auto se jinak chová normálně, jen mám pocit, že trošku víc houpe, než předtím, ale možná je to jen subjektivní ... Servisák se mi vrací z dovči koncem tohohle tejdne, tak mu to v pondělí snad naložím, ať se s tím popere :D

Odesláno

Nemusíš mi tykat, nejsem zas tak starej, kurvadrát :D.

Můj dvorní servisní technik se dnes vrátil z dovči, takže když to dobře dopadne, zajede s tím zejtra na diag do autorizáku, kde má nějaký známý. Když jsem mu ale odpoledne volal, tak o tom moc slyšet nechtěl, tak nevím. Jestli se mi povede ho přinutit na ten zejtřek a klapne aspoň ta diagnostika, určitě dám vědět, jak to vypadá. Už jsem jako na trní :roll

Jak to tak vypadá, jsem zase asi jedinej, kterýmu se vždycky posere to, o čem všichni ostatní ani nevěděj, že to v autě je :D.

Odesláno

To byl pokus o vykání a zas takový rozdíl mezi námi není... (:)kurvadrát - to už jsem dlouho neslyšel,natož napsaný... dobrý!)

Odesláno
To byl pokus o vykání a zas takový rozdíl mezi námi není... (:)kurvadrát - to už jsem dlouho neslyšel,natož napsaný... dobrý!)

Rozdíly mezi námi nejsou (dyť máme stejnou značku vozu) ;), případný rozdíly věkový neřeším, takže tykání je zcela na místě. A Cartmanův výraz je opravdu fantastickej a napsaný to snad vypadá ještě líp, než zní ... :D

Odesláno
No a po zmáčknutí tlačítka Sport udělá to něco? Mělo by ztuhnou řízení. Ta blikající dioda má jakou barvu?

Po zmáčknutí tlačítka se na displeji normálně zobrazí SPORT, pípne to, ale tlačítko stále bliká, jako předtím. Po opětovným zmáčknutí tlačítka se na displeji zobrazí AUTO, ozve se pípnutí a tlačítko stále bliká. Blikající dioda má barvu takovou žlutooranžovou, ale nesvítí tak jasně, jako předtím po zapnutí zapalování (kontrola funkce) nebo při přepnutí do režimu SPORT.

Na displeji (navigačním) se žádná hláška nezobrazuje, CHECK také nehlásí žádnej problém a subjektivně se mi zdá, že auto je celkově víc houpací, ať je v režimu AUTO nebo SPORT a přepnutí z režimu do režimu se nijak neprojevuje změnou v chování auta. Nyní ale jezdím už asi 14 dnů jen po Praze a při ploužení se v kolonách se to asi nemá možnost nějak projevit. Bohužel na diagnostiku se auto dostane až příští tejden, takže jsem stále v očekávání \"dobrých zpráv\" :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...