Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím priatelia , podarila sa mi špeciálna vec , na origo Clarione mi po prepnuti na cd menič svieti ERR2,cdčka nejdú vybrať , bola aj batéria odpojená cca 24hod a bez zmeny . Je na to nejaká finta ?

3. Psát stručně a výstižně Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"Chladič\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji.

[upravil dne 21/1/11 18:12 Radek Hurvajz]

Odesláno

toto spravilo aj na známeho aute a nepomohlo nič akurát sa potom s tým hral a čo je tam také tlačítko SMD tak zapní rádio a drž ho asi 10 sekúnd :D A malo by sa to naštartovať...

Odesláno

Tak držanie smd nepomohlo , nechal som to dva dni s odpojenou batériou , taktiež žiadny efekt , návod na obsluhu nemám , riadnym členom nie som , asi ostáva už len jediné a to kúpiť si devinu :-))) .

Odesláno

Zkus to zapnout a podržet MODE mělo by se ti za chvíli objevit CODE IN. Nebo drž MODE a pak tak to zapni a zase by se ti mělo objevit CODE IN. Pak zadej kod.

Odesláno

Kód viem , je v poriadku , rádio funguje o.k., aj prehrávač keziet v rádiu je o. k. , len CD menič v kufri nefunguje a po prepnuti na wechsler vypisuje radio na displayi ERR 2 . Držanie tlačítok nepomohlo , a cd-čka sa nedajú mechanicky v kufri vybrať von .

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Tak som si po dlhej dobe našiel čas a demontoval a rozobral cd menič Clarion a ono v ňom bolo zaseknuté cdčko,takže mechanika s nim nevedela ani pohnúť . Všetko je poskladané a funguje ako má . LEN mu nejako nechutia napaľované cd , resp. niektoré hrajú , iné nie , ale origo. hrajú v pohode . Máte nejakú osvedčenú značku cd alebo nejakú rýchlosť vypaľovania ktorá chutí tomuto cd meniču ?

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...