henrike Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Zdravím priatelia , podarila sa mi špeciálna vec , na origo Clarione mi po prepnuti na cd menič svieti ERR2,cdčka nejdú vybrať , bola aj batéria odpojená cca 24hod a bez zmeny . Je na to nejaká finta ? 3. Psát stručně a výstižně Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"Chladič\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji. [upravil dne 21/1/11 18:12 Radek Hurvajz] Citovat
rastik000 Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 toto spravilo aj na známeho aute a nepomohlo nič akurát sa potom s tým hral a čo je tam také tlačítko SMD tak zapní rádio a drž ho asi 10 sekúnd A malo by sa to naštartovať... Citovat
mmartinkovic Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 nemas knizku ? ??? alebo si stiahnu tu z clubu ak si riadny clen. Citovat
henrike Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 Tak držanie smd nepomohlo , nechal som to dva dni s odpojenou batériou , taktiež žiadny efekt , návod na obsluhu nemám , riadnym členom nie som , asi ostáva už len jediné a to kúpiť si devinu :-))) . Citovat
mmartinkovic Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Pozriem sa v mojej ci tam nieco je. A kod vies ??? Citovat
Freedy Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Zkus to zapnout a podržet MODE mělo by se ti za chvíli objevit CODE IN. Nebo drž MODE a pak tak to zapni a zase by se ti mělo objevit CODE IN. Pak zadej kod. Citovat
henrike Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 Kód viem , je v poriadku , rádio funguje o.k., aj prehrávač keziet v rádiu je o. k. , len CD menič v kufri nefunguje a po prepnuti na wechsler vypisuje radio na displayi ERR 2 . Držanie tlačítok nepomohlo , a cd-čka sa nedajú mechanicky v kufri vybrať von . Citovat
mmartinkovic Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Tak je menic asi v cudu. ale ziadny strach, daju sa kupit celkom za facku. a cely kus a mas. Ja som tiez tak ,lebo som nemal suflik. Citovat
henrike Odesláno 6. srpen 2011 Autor Odesláno 6. srpen 2011 Tak som si po dlhej dobe našiel čas a demontoval a rozobral cd menič Clarion a ono v ňom bolo zaseknuté cdčko,takže mechanika s nim nevedela ani pohnúť . Všetko je poskladané a funguje ako má . LEN mu nejako nechutia napaľované cd , resp. niektoré hrajú , iné nie , ale origo. hrajú v pohode . Máte nejakú osvedčenú značku cd alebo nejakú rýchlosť vypaľovania ktorá chutí tomuto cd meniču ? Citovat
henrike Odesláno 20. srpen 2011 Autor Odesláno 20. srpen 2011 A čo značka cd ? Napr.mne Emtec nejde vobec , Verbatim niektoré , aj keď to napaľujem dvojnásobnou rýchlosťou . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.