adam.bogocz Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 ee.. ještě jsem nezapojil zesilovač a nic mi nepípá...takže to to není :-/.. Citovat
HonzaZ Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Paralelní připojení předních výškáčů k předním středobasům ve dveřích musíš přerušit a přivést samostatné vedení až do zesilovače. Na středovýškáče nahoře v palubce je samostatný výstup ze zesilovače. Citovat
adam.bogocz Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Ano... to vím.. ale i když maji výšky svůj výstup na JBL tak se na JEDEN výškáč připojuje výstup i z RT3... je to ve schématu... Citovat
Agrafik Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 přema: jak myslíš to pípání od couvacích asistentů? Ty jsou přece ze všech repro. To odbočení na ten repro 8445 to vypadá na nějakou zpětnou vazbu - je to zapojeno vždy s RT3 a je jedno, jestli je to JBL, nebo ne. Přebuzení či co, logiku by to mělo - volba automatické hlasitosti podle rychlosti by to mohla při určité hlasitosti přebudit, tak se to může hlídat takto. Nebo mě ještě napadá něco s telefonem. Já ho nepoužívám, takže netuším odkud to mluví. Citovat
HonzaZ Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Ano, koukal jsem na to. Nevím k čemu to je, nedá se to z dokumentace vyčíst, jediné co jsem zjistil, že 8430 je + a 8431 je -. Jde to na konektor kde jsou vstupy a různá ovládání. Bohužel popis zapojení konektoru u RT3 nemám. Ale je to tak zapojeno i bez JBL, takže bych to být tebou zachoval. Citovat
adam.bogocz Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 já vím, ale je průser v tom že jsem ten kabel použil na signál pro středobasy a pro ten výškáč natáhl drát nový... čistě teoreticky, ten kabel byl bez JBL připojený na signálu co vedl do středobasu a zároveň výšky... takže by mu nemusel vadit středobas z JBL, co vy na to? Citovat
Agrafik Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 No nemusel, ale je otázka, zda ty výstupy JBL nemají třeba aktivní výhybku. Pak by to jedno nebylo. Ale třeba ten vstup do RT3 slouží jako informace o funkci zesilovače, nebo jak jsem psal výše. Ten propoj do RT3 bych řešil jako poslední, pořád je to analog, takže pokud to nebudé zapojené ,nic se nestane. napájení to taky není, takže neřešit. Zapojil bych to, až to pojede. Je to už hodně dlouho, co jsem se takovými věcmi zabýval. Citovat
HonzaZ Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Na schématu bez JBL je to odbočeno před rozvětvěním pro repro, takže to asi bude jedno. Citovat
adam.bogocz Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 No nemusel, ale je otázka, zda ty výstupy JBL nemají třeba aktivní výhybku. Pak by to jedno nebylo. Ale třeba ten vstup do RT3 slouží jako informace o funkci zesilovače, nebo jak jsem psal výše. Ten propoj do RT3 bych řešil jako poslední, pořád je to analog, takže pokud to nebudé zapojené ,nic se nestane. napájení to taky není, takže neřešit. Zapojil bych to, až to pojede. Je to už hodně dlouho, co jsem se takovými věcmi zabýval. A víme že to je vstup a né výstup?? Citovat
adam.bogocz Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Nevíte jak velkou mám dát pojistku na ten zesák? Citovat
Agrafik Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Výstup to nebude, nedovedu si představit zapojené dva různé výstupy dvou zesilovačů do jednoho výstupu. takže předpokládám vstup. Pojistka - F36 = 25A. [upravil dne 12/12/11 21:42 od Agrafik] Citovat
adam.bogocz Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Asi tu výšku předrátuju .. leze mi to fakt krkem .. nějaká nezdokumentovaná hovadina .... bůh ví k čemu... a jak dokáže otrávit život :/ Citovat
HonzaZ Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Já do RD4 nemám nic vedeného zpět. Je to asi nějaká vychytávka RT3. Když telefonuješ přes rádio, jde zvuk přes všechny repro? Citovat
adam.bogocz Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 joooo to nevím ...ale řekl bych že ano... Citovat
Agrafik Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 U té funkce E843A, E843B se píše vodič informace, tak bych se nerad mýlil, ale vstup. Mít tak generátor, tak by se na to dalo přijít. A nebo osciloskop, ale všechny tyhle hračky skončily v koši:( Citovat
adam.bogocz Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 hmmmmm... vodič informace, to zní jako bych tam mohl nechat ty středobasy Citovat
HonzaZ Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Předpokládal bych, že když je to z výkonového výstupu zesilovače, tak to určitě bude vedeno zpět do rádia jako vstup. Citovat
adam.bogocz Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 ale je mi záhadou, k čemu by takový vstup byl... že by k eliminaci echa při telefonování ?? nevím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.