HonzaZ Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 No, marcel, nejsou stejné jako ty bez JBL Citovat
Marcel00 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 foto asi nemas co? myslim pohlad na repro zozadu... Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 jj, hodne maly a zrejme aj malo ucinny... Mirecek, pekne ty len vytlm dvere, zamen tie papundekle co tam su poriadnymi reproduktormi a budes prekvapeny co to dokaze aj bez JBL... stale vravim a som presvedceny ze mne to hra lepsie ako niekomu kto ma JBL,. osobne odskusane... mimochodom tie jbl vo dverach su rovnake ako tie oem repro bez jbl co tam davaju... Čéče, přesně tak to bude. Jen s tím rozdílem, že jako 1. potřebuju jestě SW do kufru. Zatím to bude malá bedna volně, později to zapustím do toho místa kde je SW od JBL. Vytlumení a repro hned potom. A pro SW musím někm uložit zesilovač. U 406 byl za schránkou tak se tam snad nějak vejde i u 407 i když tenhle je kapánek větší Citovat
Marcel00 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 usetrim ti robotu na woofer? http://sklep.basser.pl/pl/typowe-do-samochodow/52-peugeot-407-obudowa-subwoofera.html Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Já to vím, už jsi to sem dával, ale tohle mám za 2 hodiny hotový i s potažením kobercem.... Jinak ty repro JBL jsou opravdu jiné, ale pořád je to plastový koš a pod.. Citovat
Marcel00 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 njn, ake rozkosne magnetiky... toto su moje krasavice... [upravil dne 11/5/13 00:43 od Marcel00] Citovat
HonzaZ Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 No, ony ty JBL nepotřebují být zase nějak extra tuhé, od toho je tam subwoofer. Hlavně aby ti do těch tvých repráčků nenatekla vodička, jsou trochu hlubší Citovat
Marcel00 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 neee, nejsou, idu len po vysku plastu tak ako povodne... a keby aj na membranu sa to nema sansu dostat... a myslim ze je tam pvc folia za tym este ale to si uz nevzpominam vodicka tecie vonku po strechce, lebo prsi a kedze ten plast je dookola otvoreny aj v povodnej verzii tak to by tam tieklo aj do tych papierovych papundeklov... Citovat
HonzaZ Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Nene, ten plast je uzavřený (otevřený pouze zespoda), aby se voda nedostala na reprák a folie tam není. Vodička sice teče venku po střeše, ale teče i dveřmi a vytéká otvory vespod dveří. Když máš špatně přilepenou fólii na vnitřním plechu dveří, tak ti zatéká do auta. Citovat
Marcel00 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 nemam, taj je oblepena az moooc dobre a i zvnutra detto Citovat
HonzaZ Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Jj, to věřím, že máš tu tlumicí folii dobře přilepenou, hlavně jestli jsi překryl tu dírku v tom krytu repro u magnetu. Citovat
TheJaro Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Marcel00 - Môžem sa spýtať som tu na fóre nový a teda aj majiteľ 407-ky,keď si osádzal tie nové repro použil si niečo takéto http://jfauto.sk/audio-prislusenstvo/podlozky-pod-reproduktory/MDF%2016,5CM%20PODLOZKY%20POD%20REPRODUKTORY%2012MM-166 alebo si ich priamo pripevnil ako boli pôvodné?Tiež som menil repro a použil tieto http://jfauto.sk/reproduktory/16-5cm-koaxialne/JBL-CS-6 hrá to dobre ale aj rezonuje stačí keď to oblepím tou fóliou ako to máš ty? Ďakujem Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Oživení vlákna Chtěl bych se zeptat, zda je rozdíl v JBL basáku u SW a sedanu? Myslím tim celek. Ne jen repro... Pak by mě zajímalo, jestli by stačilo zaměnit repro ze dveří za JBL. jde mi o to jestli to pak pro rádio nebude moc záhul a jestli pasujou konektory. Zesilovač a origo kabeláž tahat nechci... Možná by mi stačil jen ten basák Citovat
koblih69 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Repro vyměnit můžeš, ale ty plasťáky od JBL nejsou o nic lepší než to co tam je. Rádiu to vadit nebude, ale to je daleko lepší dát tam v podstatě libovolné slušné repráky... každopádně je ale daleko důležitější ty dveře vytlumit. To je daleko větší rozdíl než výměna repráků. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Ted to tu někde čtu, že výměna standartu za JBL ve dveřích nemá cenu... Tak už je aktuální jen rozměr woofru Neměl jsem k tobě jezdit Zas mi to nedá spát Citovat
HonzaZ Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Subwoofer je stejný u SW i sedanu. Dávat JBL na původní rádio bez zesíku bych moc nedoporučoval, protože JBL má, myslím, impedanci 2 ohmy a origo 4 ohmy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.