Přema Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Až pojedeš kolem se stav , mrknem na zesák a i jak mi to hraje......stejně tu mám pro tebe pořád krytky šroubů...... Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 jee vidíš, na ty krytky jsem uplně zapomněl... akorát ten zesák bych potřeboval vyřešit dneska, páč povalím na 4 dny na chatu kde jsem izolovaný.. jak to vyřešit než dneska pošlu můj zesák l.kecalovi, páč pokud mu to hraje dobře s jeho zesilovačem a mě s mým, tak nevím jestli je chytré to prohazovat , když mu hrozí že by mu to hrálo stejně \"špatně\" jako mě hraje ten jeho sakra nevím no... zkusím do toho auta dostat do oběda nějakého audiofila a nic mu neřeknu, ať se vyjádří jestli mu ten zvuk příjde normální Citovat
l.kecal Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 To aby si člověk krom typu hlídal ještě rok výroby.... Že tohle nemohli mit stejný... Jaký postup navrhuješ dál? Citovat
Lada78 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Basak je dvojcivkovej a barvy v paru jsou cerna-cervena a zelena -bila. Zkus prehodit polaritu v parech a uvidis, mozna to pomuze. Pokud ne zkus odpojit jeden par a pak druhy, je mozny ze jsou ve zkratu proti sobe. To je ale asi blbost kdyz ti to pred tim hralo. Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 mě se právě nechce moc přehazovat ten zesák vůli toho , že to je jediný kabel který vede do koncovky origo :-D bez pájení... musí být zapojený správně, zkusím to prohodit na koncovce u basáku .. l.kecal: mám už domluvené 2 experty aby si to poslechli, nezaujaté.. neslyšeli jak to hrálo předtím... tak uvidím co mi na to řeknou... třeba je to jen můj hoooodne subjektivní názor,ale jelikož mi regulace bas v podstatě nereagovala tak si to nemyslím... Citovat
l.kecal Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Koukám, že máš taky radost, že alespoň jeden kabel zůstal na origo koncovce :-D Tak to zkus prohodit na koncovce u basáku. Třeba to pomůže... Tak jako když to nereagovalo na regulaci, tak to asi nebude subjektivní názor. Tak to zkuste a uvidí se. Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Přesně tak ... radost z toho mám :-D beru to jako referenšní signál, jediný se kterým počítám, že musí být 100% správný ale že se mi stane teď toto mě fakt nenapadlo :/ Citovat
Lada78 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 To je jasny, ze na koncovce. Taky bych nic nestrihal jenom pro dobrej pocit. Ja to mam reseny trosku jinak. Mam neorigo zesik a origo basacek mam zapojenej paralelne a mam klid. Ted resim predni repro. Adame kdyz jsi dodelaval JBL, byla za fakra konektorem jeste nekde nejaky preruseni, nebo jsi to mel na primo k repro a to same nejaky konektor k viskacum v palupce. Myslim tim jeste na origo kabelazi. Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 jejda ted jsi mi vyrazil dech netusim co je fakra konektor... kdyz jsem montoval JBL, tak mam origo kocovku mezi RT3 a JBL.. a mezi JBL a SUB taky, zbytek repro a par dratku navic jsem dodelaval... pak jsem tahal nový drátek do pravé středobasy, protože ta jedna výška byla někde paralelně napojená na středobasu a nechtělo se mi hledat kde.. v origo zapojení bez JBL jsou obě výšky paralelně na středobasy a pravá strana je připojená ještě do speciálního výstupu pro volání v nouzi(na baterii z RT3 ) Citovat
l.kecal Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 To jdme dva. Počítal jsem, že zapojíš, ozkoušíš a pošleš. Ale, že nastane toto, to by mě ani ve snu nenapadlo. Každý zapojení je vlastně originál Citovat
Přema Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 A ta změna v hudbě se ti stala najednou?? Citovat
Agrafik Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 A že jsme se o obrácení polarit repro bavili, že se to dělalo a o tom SUB taky. Ještě existuje třeba testovací CD od stereo -video, kde byly testovací signály, různé frekvence, ve fázi, protifázi ... To by mohlo pomoct. Sloužilo to pro nastavení domácího kina, ale pro tohle jako stvořené. Citovat
Lada78 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 To je fakt:-) co stroj to original. Fakra konektor je ten velkej celek v RT3,4,5. To vim, ze je to paralelne. Jen me zajimalo kde je to propojene. Jestli rovnou u dveri a jde to nahoru k viskam, nebo z nejake prechodky mezi radiem a konektory ve dverich. To same musi prece byt u nouzoveho volani. To je prece bajpas zesilovace, nebo se pletu a jde to taky rovnou ze zesilovace? Citovat
l.kecal Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Lada78: jestli myslíš propojení dveří a předních výšek, tak mě se to spojuje ve velkém žlutém konektrou, který je nad spojkovým pedálem. A co jsem porovnával zapojení pro RT3 a RT4, tak jsou rozdílná. Takže pokud si to někdo bude dodělávat, tak aby si na tohle dal pozor. [upravil dne 4/5/12 10:48 od l.kecal] Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Přema: hned po zapojení druhého zesáku to hrálo jinak Agrafik: to ano, zdálo se mi že mám přepólované repro v levých dveřích,ale zbytek OK.. toto se chová opačně nemáš náhodou toto CD? kdybys mi poskytl rip tak by to bylo fajn.. Lada78: l.kecal psal kde se propojují, výšky s dveřmi,ale já to nehledal, ohledně nouzového volání, je to výstup který má nekonečnou impedanci a když je třeba nouzově volat a v autě není šťáva tak se ten výstup zapne a přehrává.. Citovat
Agrafik Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Adam: podívám se doma a když tak pošlu. Citovat
Lada78 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Tak, to jsem potreboval vedet. Alespon trochu navezt tim spravnym smerem kde hledat. Diky Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 tak pánové, asi budu vyhlášen jako kretén týdne podle těch dvou lidí co to poslouchali je to v pořádku.. musím uznat že když se na to divám s odstupem tak to nehraje hrozně,ale co se změnilo je to že teď basy necítím na zádech ze sedačky... ať dělám co dělám... prostě na mém původním zesíku to basuje \"jinak\" ... takže l.kecalovi zašlu svůj a zajímá mě jak mu to bude hrát... jestli to bude tak jak u mě, tak v menším sedanu to musí být nářez Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.