Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nezapojit a uvidíš :D. Nějaký druh zpětné vazby kvůli přebuzení...? Jak jinak to hlídat s interním, nebo ext. zesilovačem. Možná i proto to nic šíleného neudělá, pokud si nezaktivuješ volbu přítomnost zesilovače. Ono totiž normálně připojit výstup výkonového zesilovače na vstup jiného zesilovače = :o:o:o.

Odesláno

Tak JBL aktivní.... super!! :o :o :o ... jen mám asi přefázované přední středobasy :-/ protože když přesunu balanc dopředu tak uplně ztratím basy, když dozadu tak to duní jako prase... nevíte jestli ten balanc hýbe i s basákem? podle mě by neměl :myslim pokud ne, tak mám 100% přehozenou fázi :grr

Odesláno
Adam: tak hurá do toho. Dej si tam slabší pojistku - 5A. To by ti ochránilo zesák. Tu \"zpětnou vazbu\" bych vynechal.

OK, změním to.. aktuálně tam mám tu 25A.. jinak tu zpětnou vazbu jsem opravil podle schématu, tak jak to má být.. měl jsem strach :-/ víš jak, tolik hodin kvůli toho zabitých, by mě trefilo kdyby něco nefičelo jak má kvůli takové věci...

Odesláno

Ty basy by podle mě měly hrát vždycky, nezávisle na faderu, tedy pokud myslíš SUB. nehledě na to že se nízké frekvence šíří všesměrově. To by tam při snížení hlasitosti zadních repro vznikla akustická díra.

Rád si poslechnu výsledek.

[upravil dne 13/12/11 21:59 od Agrafik]

Odesláno

Osobně bych taky čekal že SUB nebude reagovat na fade.. ale když to Přema má montované z fabriky, tak to tak asi hold má být... co ale musím říct je to, že jsem byl zvyklý mít zaplý režim LOUD, s tou JBL sadou mi to málem vymlátilo okna :-D :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...