Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Klucí, chtěl jsem se zeptat, budu tahat kabely k zesíku, máte s tím někdo zkušenost kudy je to nejznažší od mot. prostoru až dozadu? Popř. jestli někdo nemáte foto nebo tady není nějakej topic, nic jsem nenašel..díky za pomoc...:)

Odesláno

Provrtat diru vlevo (z pohledu za volantem) vedle lanka plynu. Mam to taky tak, tam je nejlepsi misto na provrtani. Vrtej to z motorovyho prostoru, pod palubkou neni misto na vrtacku.

Potom to natahnes po prahu az dozadu. Pod plastem prahu uz je svazek kabelu od vyroby, tak to das k nemu.

Jinak misto na zesilovac jsem nasel v kufru na podbehu pod tapecem, takze neni videt, je tam skoro rok a s prehrivanim neni zadnej problem. Taky se vejde do palubky za kastlik.

[upravil dne 19/1/11 05:46 Benžík]

Odesláno

Od baterie do přístrojovky jsem propíchnul jen díru ve stávající průchodce hlavního kabelového svazku. Zesilovač se krásně vejde za přihrádku spolujezdce ( nebo někam dozadu, ale proč tam tahat \"linkový\" signál tak daleko... ) , kabely jsou tažené podél pravého prahu - je tam místa Habakuk a snadno se to rozdělává.

Odesláno

Né zespoda, jakoby před ní. Je tam ventilátor a vpravo od něj je místo . Tedy na stěně mezi palubkou a motorem. Fotit nění bohužel co, je to kompletně schovaný.

Využiju foto z jiného příspěvku - tam jak je ta ruka...

[upravil dne 19/1/11 11:51 koblih69]

post-25417-14109614731865_thumb.jpg

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Nějak jsem nepochopil, jaký kabely použít, když to budu tahat jen za kastlík. Když koupím signálový tak mají délku cca 4-5m a to je zbytečný, když by mi stačilo jen nějaký 2metry;)

Odesláno
Klucí, chtěl jsem se zeptat, budu tahat kabely k zesíku, máte s tím někdo zkušenost kudy je to nejznažší od mot. prostoru až dozadu? Popř. jestli někdo nemáte foto nebo tady není nějakej topic, nic jsem nenašel..díky za pomoc...:)

Na old model to môžeš ťahať aj priechodkou pri brzdovom valci viď foto.

post-22111-14109619862448_thumb.jpg

Odesláno
Od baterie do přístrojovky jsem propíchnul jen díru ve stávající průchodce hlavního kabelového svazku. Zesilovač se krásně vejde za přihrádku spolujezdce ( nebo někam dozadu, ale proč tam tahat \"linkový\" signál tak daleko... ) , kabely jsou tažené podél pravého prahu - je tam místa Habakuk a snadno se to rozdělává.

Ktorý ako sa tam vojde :D . Môj zosík ( Mac Audio Z4200 ) má rozmery 435x293x54mm

Odesláno

Popsal bys mi co bych měl kde rozebrat, abych viděl kde mi vyleze ten svazek u brzdovýho válce, protože předchozí majitel měl asi v autě i basák, bohužel kabel je vidět ale u baterky je asi půlmetr odstřižený a v autě jsem ho nenašel kde by vedl.

Odesláno

liza6 ak máš kábel vedený cez priechodku pri brzdovom valci tak by si ho mal vidieť pod volantom nad pedálmi. Napájací kábel budeš mať isto ťahaný ľavou stranou popod lišty. Ale ak si ho nenašiel ani v kufri tak je možné že ho predchádzajúci majiteľ odstrihol aj v interiéri.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...