Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podla mna nestaci iba vymazat chybu, kedze v nadrzke nieje ziadny plavak, tak jednotka si ho vypocitava podla tankovani a odjadzenych kilometrov. Preto bude treba este niekde zapisat, ze bolo doplnene aditivum.

Odesláno
Podla mna nestaci iba vymazat chybu, kedze v nadrzke nieje ziadny plavak, tak jednotka si ho vypocitava podla tankovani a odjadzenych kilometrov. Preto bude treba este niekde zapisat, ze bolo doplnene aditivum.

A nekdy nepomuze ani to:D

Napoveda: V cerpadle nemas plovak a jednotka si nepocita jenom dotankovani paliva aby vedela ze tam mas 3 litry ale taky mnozstvi usazeneho bordelu ve FAP..

[upravil dne 18/1/11 15:47 straki007]

Odesláno

A nekdy nepomuze ani to:D

Napoveda: V cerpadle nemas plovak a jednotka si nepocita jenom dotankovani paliva aby vedela ze tam mas 3 litry ale taky mnozstvi usazeneho bordelu ve FAP..

[upravil dne 18/1/11 15:47 straki007]

Njn, ja som len first level support :D

Odesláno

no zatial ziadna konkretna pomoc :( FAP y mal byt ok, sme kontrolovli na DIA prietok vzduch (plynov) cez vyfuk a bolo ok... ak by bol zaneseny tak by bol prietok nizky... a nepise mi chybu FAP ale aditiva... :roll

Odesláno

Musíš přece nastavit v dia že si dolil aditivum, nádržka nemá plovák a neví že si ho dolil......

to je tak když se to dělá samodomo a neví se o tom nic........

[upravil dne 18-1-11 17:26 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...