Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já se nedivím, že ty firmy fungují, když po tolika letech varování jsou lidi furt schopní nad tím přemýšlet.

Jak s těma autama za 1/5 ceny... ale Černý ovce mají asi málo námětů, tak to zkuste.

Odesláno
nevies co je OVB? wooow

tak to si asi prvy co poznam ;)

Ani já netuším, co je OVB - ale jsem přesvědčenej, že i v ČR máme firmy, které se zabývají něčím podobným, jen se jinak jmenují.

Odesláno

Je mozne ze v CZ to zatial nie je take rozsirene, ale na SK a hlavne v mojom okoli to uz snad robi kazdy a financnu analyzu mi uz robil hadam kazdy druhy kamos :D

Odesláno

OVB je i tady, ale kolovala po Brně pár let zpátky.

Není to ale podle mě klasický letadlo. Spíš udělají z člověka spojkou mezi jeho rodinou a blízkým okolím a OVB. Podobně to dělají brokerský pojišťvací spotřekovatelský firmy. Zaměstnanec dostane zákl. plat a body ze smluv. Kámoš to dělal, všechny furt otravoval s pojištěním auta, baráku, života, bla bla bla. Pomalu mu skončil seznam známých a pak už ho firma nepotřebovala. Teď ho nikdo nechce moc vidět protože všechno bylo jinak, než básnil.

Ti, co umí komukoliv trochu lhát, nebo básnit, a ukecávat tak, že tu smlouvu podepíšete abyste se ho zbavili, ti tam zůstanou celkem dlouho a můžou si i něco vydělat.

Guest Scratch
Odesláno

ovb je celorepublikova sit pojistovacich a podobnych \"makleru\". Cast z teto firmy se trhla a zalozila si skupinu Partners - mam pres ne hypo, pojisteni, proste vsechno. Ale to jen kvuli kamaradce, ktera u nich dela uz dlouho a klientelu ma, takze me vzala ze znamosti. Dalsi veci je, ze jsem linej se o to starat, takze mi bylo prijemny, kdyz mi nekdo zauditoval trh a dal mi vybrat z nekolika ruznych produktu. Ja se pote mohl rozhodnout, co si vyberu. Bez stresu, bez dlouheho hledani a hloubani :)

Tim je ale nechvalim, stale si myslim, ze to je pakaz, omlouvam se, pokud jsem nekoho urazil....

Odesláno

Ale takovych firem je vice. Neni to jen ovb, ale i treba fincentrum. Vse funguje stejene. Prijdes jako zakaznik a zadas pozadavek treba ohledne pojisteni. Makler ti udela analizu trhu a nabidne ti varianty a je na tobe jak se rozhodnes, v opacnem pripade si udelej analizu sam. Nechci se jich zastavat a ani odsuzovat, ale maj skoleni, proste se v tom byznisu toci. A to ze ma z toho provize, z kazde smlouvy mi prijde celkem normalni. Nemyslim ze to jsou firmy typu letadlo. Ale nejak se musi ziskavat kontakty.

To je tak samo pokud nekdo dela nemovitosti, kdyz jim rozumi a ma kontakty je schopny ti sehnat barak za prijatelnou sumu. A je prece na miste aby si z toho vzal provizy. Nejak se prece zit musi...:myslim

Guest Scratch
Odesláno

fincentrum ano, OVB ne - muze to delat kazdej blb co dostane nalejvarnu, hznamym takhle i pokurvily smlouvy (je to zdejsi clen, nebudu jmenovat) kazdopadne prisel o hodne penez.....

ve fincentru delaji dle meho nazoru lidi v odpovidajici kvalite - mel jsem je v najmu na praze 8 a se spoustou z nich jsem se znal osobne.

Zajdi se nekdy podivat na pracovni veletrh do prahy, prvni koho uvidis, jsou lidi z OVB, ktery te k nim lakaji. Vezmou popelare, uklizecky, remeslniky, kohokoli, s tim, ze je zauci.... vysledek se obcas asi povede, ale.....

Nejvic me na tehle firmach vadi to, ze si na konci reknou o kontakty na zname, coz nastesti kamoska neudelala, protoze by prestala byti kamoskou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...