Y2K Odesláno 18. leden 2011 Autor Odesláno 18. leden 2011 nevies co je OVB? wooow tak to si asi prvy co poznam Citovat
Fusion Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Já se nedivím, že ty firmy fungují, když po tolika letech varování jsou lidi furt schopní nad tím přemýšlet. Jak s těma autama za 1/5 ceny... ale Černý ovce mají asi málo námětů, tak to zkuste. Citovat
Y2K Odesláno 18. leden 2011 Autor Odesláno 18. leden 2011 ale ja to skusat nechcem ani o tom nepremyslam... iba ma zaujimalo co je za tym to je cele Citovat
Medvěd Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 nevies co je OVB? wooow tak to si asi prvy co poznam Ani já netuším, co je OVB - ale jsem přesvědčenej, že i v ČR máme firmy, které se zabývají něčím podobným, jen se jinak jmenují. Citovat
Y2K Odesláno 18. leden 2011 Autor Odesláno 18. leden 2011 Je mozne ze v CZ to zatial nie je take rozsirene, ale na SK a hlavne v mojom okoli to uz snad robi kazdy a financnu analyzu mi uz robil hadam kazdy druhy kamos Citovat
Fusion Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 OVB je i tady, ale kolovala po Brně pár let zpátky. Není to ale podle mě klasický letadlo. Spíš udělají z člověka spojkou mezi jeho rodinou a blízkým okolím a OVB. Podobně to dělají brokerský pojišťvací spotřekovatelský firmy. Zaměstnanec dostane zákl. plat a body ze smluv. Kámoš to dělal, všechny furt otravoval s pojištěním auta, baráku, života, bla bla bla. Pomalu mu skončil seznam známých a pak už ho firma nepotřebovala. Teď ho nikdo nechce moc vidět protože všechno bylo jinak, než básnil. Ti, co umí komukoliv trochu lhát, nebo básnit, a ukecávat tak, že tu smlouvu podepíšete abyste se ho zbavili, ti tam zůstanou celkem dlouho a můžou si i něco vydělat. Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 ovb je celorepublikova sit pojistovacich a podobnych \"makleru\". Cast z teto firmy se trhla a zalozila si skupinu Partners - mam pres ne hypo, pojisteni, proste vsechno. Ale to jen kvuli kamaradce, ktera u nich dela uz dlouho a klientelu ma, takze me vzala ze znamosti. Dalsi veci je, ze jsem linej se o to starat, takze mi bylo prijemny, kdyz mi nekdo zauditoval trh a dal mi vybrat z nekolika ruznych produktu. Ja se pote mohl rozhodnout, co si vyberu. Bez stresu, bez dlouheho hledani a hloubani Tim je ale nechvalim, stale si myslim, ze to je pakaz, omlouvam se, pokud jsem nekoho urazil.... Citovat
mr.SM Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Ale takovych firem je vice. Neni to jen ovb, ale i treba fincentrum. Vse funguje stejene. Prijdes jako zakaznik a zadas pozadavek treba ohledne pojisteni. Makler ti udela analizu trhu a nabidne ti varianty a je na tobe jak se rozhodnes, v opacnem pripade si udelej analizu sam. Nechci se jich zastavat a ani odsuzovat, ale maj skoleni, proste se v tom byznisu toci. A to ze ma z toho provize, z kazde smlouvy mi prijde celkem normalni. Nemyslim ze to jsou firmy typu letadlo. Ale nejak se musi ziskavat kontakty. To je tak samo pokud nekdo dela nemovitosti, kdyz jim rozumi a ma kontakty je schopny ti sehnat barak za prijatelnou sumu. A je prece na miste aby si z toho vzal provizy. Nejak se prece zit musi... Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 fincentrum ano, OVB ne - muze to delat kazdej blb co dostane nalejvarnu, hznamym takhle i pokurvily smlouvy (je to zdejsi clen, nebudu jmenovat) kazdopadne prisel o hodne penez..... ve fincentru delaji dle meho nazoru lidi v odpovidajici kvalite - mel jsem je v najmu na praze 8 a se spoustou z nich jsem se znal osobne. Zajdi se nekdy podivat na pracovni veletrh do prahy, prvni koho uvidis, jsou lidi z OVB, ktery te k nim lakaji. Vezmou popelare, uklizecky, remeslniky, kohokoli, s tim, ze je zauci.... vysledek se obcas asi povede, ale..... Nejvic me na tehle firmach vadi to, ze si na konci reknou o kontakty na zname, coz nastesti kamoska neudelala, protoze by prestala byti kamoskou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.