John_Ice Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 :mad::mad::mad::mad::mad::mad: No co říct,jelikož moc na ten display nekoukám a neřeším moc km a vím,že na výměnu mám čas,tak prostě jsem překročil údaj o servisu,ale je to asi způsobeno tím,že se servis dělal březen 2010 a tudíž se interval snížil a ted jsem ho překročil.a jak jsem říkal když jsem ho překročil tak ikonana se ukazuje i na denním počítadle(kterého si ovšem vůbec nevšímám,prostě ikona je před km)a myslel jsme si,myslně,že je to údaj servisní :mad: no a potom ta nesrovnalost :mad: přema:sorry,že jsem otravoval Citovat
407PUG2005 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 No a kdyz kliknu na: \"Rozsvícení servisního klíče na sdruženém přístroji před dosažením lhůty pro rozsvícení\", tak se otevre prazdne okno s napisem:\"Přístup k Technické dokumentaci je placený.Klikněte zde pro přechod na stránku předplatného.\" A ja si to ani predplatit nemuzu, bo nejsem firma. Tak jestli ma nekdo moznost se tam podivat, byl bych rad. Po vynulovani se za par dnu objevi klic, at jezdim kratce nebo dlouho. Proste do dvou, tri tydnu se tam mrcha objevi. Citovat
407PUG2005 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Nestaci. Chtel bych vedet pricinu, ale do Boxu se nedostanu. Nuloval jsem to uz aspon 10x a pokazde po par tydnech se objevi klic a -100km. Servisuju pravidelne, ale ten klic mi leze na nervy. Takze prosim polopaticky, pricinu jsem se stale nedovedel. Diky Citovat
Přema Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 pomohl by tvůj vin....tohle je z mého vin [upravil dne 28-2-11 19:14 Přema] Citovat
407PUG2005 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 2 Prema: Muj VIN je VF36DRHRE21213249 Diky dopredu za ochotu a trpelivost. Citovat
Přema Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Tak přesně to samé co sem dal přes moje VIN Citovat
Judes Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Přema keď som dobre pochopil tak nový soft BSI neberie do úvahy časový interval ale len interval najazdených kilometrov. Zaujíma ma to len kvôli tomu že v decembri mi dávali v Peugeote do BSI nový soft ale neviem s akým číslom označenia. Citovat
Rafko Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Premo, poprosim Ta aj ja mam rovnaky problem s tym ukazovatelom udrzby po tyzdni servisu mi uz iba odratava. VIN: VF36DRHRG21299235 Dakujem. Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Taky to samé co sem psal výše.......... Citovat
Rafko Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Dakujem za rychlu odpoved. Uz len najst niekoho kto mi to prepali. Resp. do origo servisu Citovat
Marcel00 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 mozno by bolo dobre zistit ci sa na tvoje vozidlo nevztahuje zvolavacka do Peugeotu za ucelom prehratia softu v BSI. ja som tak bol, prehrali zadarmo novy soft a bolo. co bolo zamerom zvolavacky neviem, ani to neriesim, dali a bolo vybavene... bol som aj vcera a menili mi podtlakovy ventil vakuovej pumpy. nic sa nezmenilo, tak apson preventivne to mam vymenene. Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Rafko nemá svolávací akci.... 407PUG2005 nemá svolávací akci.... ještě něco....:D:D:D Citovat
Rafko Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 No uz som sa objednal do servisu, ale znamy ktory tam robi mi odporucil v dobrom samozrejme aby som to nerobil. Ze odstranim tuto vec ale mozem posr.t dalsie 3. Sw sa prehrava iba vtedy ak uz nie je ine riesenie pre odstranenie zavady. Sw je robeny pre kazdy z toho ktoreho roku. Ze to nieje ako u PC alebo inych komponentov Neviem co si mam o tom mysliet. Akoze vazne mam teraz obavu, keby chcel na mne zarobit tak mi povie, ze jasne spravime to a ty zacalujes ale odradzuje ma radsej a ked tak tak si dam prehrat na vlastnu zodpovednost. Citovat
Marcel00 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 servis ale ruci za vykonane zmeny. takze ak sa tam potentuju ine veci, mal by ti to vratit do povodneho stavu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.