Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja jsem mel prave budiky s hodinama a ted tam mam otačkomer a potrebuju ho rozchodit...to tam to čidlo asi vubec nebude ne?když to melo hodiny a diesel podle me snimač otaček na nic jinyho nepotrebuje....

Odesláno
...když to melo hodiny a diesel podle me snimač otaček na nic jinyho nepotrebuje....

Zrejme ako ktory motor. Mne to vychadza, ze napriklad moj motor snimac otaciek potrebuje nielen na otackomer, ale aj pre riadiaciu elektroniku (mam hladky, nie HDI).

Odesláno
...když to melo hodiny a diesel podle me snimač otaček na nic jinyho nepotrebuje....

Zrejme ako ktory motor. Mne to vychadza, ze napriklad moj motor snimac otaciek potrebuje nielen na otackomer, ale aj pre riadiaciu elektroniku (mam hladky, nie HDI).

a kde ty maš umístěnej snímač pro otáčkoměr???

Odesláno
Honzi, kdyby sis precetl ten topic, co ti tady davali, tak nemusis ani rozebirat pristrojovku, bo to tam je napsane.

Plny suhlas. :super:super :super Nie prvy raz sa prebera tu ta ista tema v dvoch vlaknach. Myslim, ze je to hlavne len koli pohodlnosti niektorych diskutujucich aspon trochu hladat, pripadne najskor citat az potom sa pytat. :(

Teraz trosku :xvul

Sorry ze tu poucam, ale ak sa forum za***ra temami, ktore sa periodicky opakuju, straca prehladnost a o to tazsie tu ti, co maju zaujem hladat aj cosi najdu.

Odesláno

miroja: presne jak pises, zvlast, kdyz jsou ty topicy hnedka nad sebou, to je trosku ulet.

U tech starsich to zrejme bude jinak. Ale spis by me zajimalo jako to prave leze, jeste nez se to dostane do toho OBD, ci kde to konci u starsich. Leze to z hallovky do rj, ale nevim na jaky pin. Pak predpokladam jinym pinem to leze z rj do budiku a to bych potreboval zjistit, bohuzel tohle jsem nikde ani po hodinach googleni nenasel :-(

Odesláno
Honzi, kdyby sis precetl ten topic, co ti tady davali, tak nemusis ani rozebirat pristrojovku, bo to tam je napsane. Ale kam vede by me taky zajimalo

ja jsem ho četl,ale chtěl jsem se ujistit jestli to tak mám i já zapojene:)

• O 2 týdny později...
Odesláno

dneska jsem nátahl nové dráty na otáčkoměr,ale pořád neukazuje...snímač má 3 vývody ale jsou využity jen dva (drát 426 a 427) když zapnu zapalování tak se na jednom objeví cca 10V měřil jsem odpor snímače a ten je 107 ohmů....četl jsem že tu někdo psal že by měl mít kolem 300 ohmů...akorát nevím jestli jsou ty snímače stejné (diesel-benzín)???..já ho mám umístěnej zezadu nad poloosou na setrváku....

[Edited on 29/1/11 19:31 Honzi77]

[Edited on 29/1/11 19:32 Honzi77]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...