Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den chtěl bych se zeptat co znamená-(Risk of ice) -Riziko ledu..... někdy mě to ráno ukáže když zapnu klíček a dneska to za jízdy se oběvilo a nešel vzduch ve vnitř bylo slýšet fukání ale okna se omlžila a nebylo nic vidět nevíte coto muže být stalo se mě to poprvé...... děkuju

Odesláno

Tá hláška s fúkaním nesúvisí. Hláška sa objaví vždy keď klesne aj počas jazdy teplota z viac ako +3 na +3 a menej. Pri otvorení auta sa objaví v rozsahu teplôt +/-3C.

To fúkanie bude zaseknutou ale zlomenou klapkou v klimatizácii, častá to chyba. Teraz funguje normálne manuálne prepínanie smeru?

Odesláno

zdar ! tak ja sem bil v peugeotu a da sa normalne objednat ta sada ja sem si ju objednal stala asi 1700kc su dve v baleni protoze mam dvouzonovou klimu a vimenili mi ju za 8200kc :o akurat detail k tim klapkam , ja sem si ich upravil tim spusobem ze puvodne plastove ticky sem odfrezoval a nalepil zo specialnim dvouslozkovim lepidlem ticku z nerezu :mrk a verim si ze po takejto uprave sa to uz nikdy nezlomi. konecne mam teplo v aute zdar:papa PS: sem zapomel napsat ze po uprave klapky nemam zaruku na opravu no jak sem psal verim si ... :roker

[upravil dne 18/1/11 20:21 FIZOLA]

Odesláno

Je to sem si v tom zhone ani neuvedomil no pokusim se sehnat nakres nebo foto a dam to tu a zakreslim upravu ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...