Gibon83 Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Ahojte, ja si nieco projektujem na toto auto, mam ho tiez a teraz na tom pracujem, potom poslem video a mozte objednavat, budem to vediet urobit, riesim len nacitanie z bsi informaciu a stave spinacov strechy. nie je to lahka vec, ale nejak to urobim. v bsi je kontrola aktvinych clenov v polohe strechy, este chcem vyriesit aj nastavenie fotosnimaca vzdialenosti objektu od auta, jeden znamy skusal s podulom kupenym cez net znemecka a stalo sa mu to ze sa mu poslodila mechanika ked bol zaparkovany pri strome :-) ak to dokaze vsetko to, co je na prvom videu a bude to za rozumnu cenu, mas prveho zakaznika Citovat
Cliwe Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 ja som mal svoje CCcko v peugeote a vytiahnutie okien po uzamknuti sa aktivovat neda (mam 11/2006) aj ked to zapol BSI to neulozilo. je to vraj zalezistost bezpecnosti. (chalanisko bol elektrikar a aktivoval mi tempomat, a nie len mne ;-) ) Otazka bezpecnosti je aj nutnost drzania gombiku pri otvarani/zatvarani strechy, co mna dost rozculuje a tiez nizka rychlost do ktorej je mozne so strechou manipulovat. Takych 25-30 km/hod by bolo idealne. Nikto predsa strechu nestahuje ked fuci ako \"šaľené\" No a samozrejme, najlepsie by bola moznost ovladat strechu z RC. Predstavte si mat tu moznost, aku davaju porsatka ci mercedesy, bliziac sa v lete k rozpalenemu autu, vyvetrat si ho bez toho aby sa vam spotil chrbat. Citovat
Gibon83 Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 neviete ako sa clovek vyhne plateniu cla a dph ked objednava z USA? Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 No jedine asi ked sa dohodnes s predavajucim ze napise na balik nizsiu hodnotu ako je realna ale neviem ako presne sa to da.. Skus sa spytat uzivatela tom406 ten objednava z ameriky v jednom kuse Citovat
wojtěch Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 v čr se ještě DPH nemusí platit a clo až od nějaké ceny ... Citovat
Gibon83 Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 No jedine asi ked sa dohodnes s predavajucim ze napise na balik nizsiu hodnotu ako je realna ale neviem ako presne sa to da.. Skus sa spytat uzivatela tom406 ten objednava z ameriky v jednom kuse to som skusal, ale predajca to nechce... vraj je to v ropore s americkymi zakonmy a nariadeniami to vies, vyssia uroven pravneho vedomia Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Heh Tak jedine potom poslat do do ceska k nejakemu ochotnemu clenovi a ten ti to potom posle len neviem ci sa to potom oplati ked posta na slovensko je taka draha Co chces inak objednavat? Ked tak daj sz Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Alebo mozes skusit cez tuto stranku http://www.sk-ebay.sk/preposlanie-zasielok.htm Vybavia za teba clo a vsetky papiere len neviem na kolko ta to v konecnom dosledku vide.. [Edit] Skus si to vypocitat.. Maju tam aj kalkulacku http://www.sk-ebay.sk/zjistit-cenu.html [Edited on 25.1.11 05:59 m3t4L_m4n] Citovat
Pheneus Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Takze ludia k tomu otvaraniu na dialku. Je to dost velky zasah do elektrickeho obvodu.prvy problem bola aktivacia cerpadla pri ekonomy.mode a pri vzdialenom ovladani bez zasunuteho kluca do startovania. Nasli sme sposob ako to oist ale nie je to ono.ide o to neda sa zastavit proces zatvarania a otavarania a ked sa nieco stane peugeot neruci ja skode zdravy a majetku. Co sa tyka toho zvusenia ryhlosti pri ktorej sa da nastavit ptvaranie. V bsi sme to vysparali cez assembler a da sa to zmenit. Ale nedoporucujem to.podla vypoctov tlaku a japoru sa znicia piesty otvarania kufra.nieje to dobre riesenie.preto otvaram strechu pri stojacom aute.jedoporucujem otvarac strechu aj pri 10km rychlosti.kazdy pohib dava dobre supy do piestov a cerpadla. Dalej nedoporucujem aby ste strechu davali hore dolu 10krat za sebou ako par mojich klientov apotom.sme.riesili repasovanie cerpadla. Nieie to lacne.pri tomnsa hodne prehrieva olej v hydraulike.este pri pohybe su vole v ramenach kufra. Uz 2 auta sme museli jastavovat odporovu volu veka pri jednom sme dokonca kuseli rovnat ramena kufra.Nedoporucujem montaz elektronickeho dialkoveho riadenia strechy. Uz to mam vonku.ak to niekto chce tak mu to namontujem.radsej si to budem otvarar manualne a neurve mi to palicu.sa automTika nie je riesena z dovodu aj bezpecnosti. Nie su tam senzory tlaku. Cize do strechy ide 6atmosfer tlaku a nedajboze tam dostat hlavu alebo koncatinu. Citovat
Gibon83 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Ok beriem na vedomie vsetky minusy a nebezpecenstva ktore si napisal. Kolko by vyslo, ak by som chcel len stahovanie strechy cez dialkove. (potom uz nepotrebujem stahovanie za jazdy...) Citovat
Pheneus Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 posli mi vin a ja na to kuknem, je to dost zavisle aj od verzie can can a can van. kuknem ti na to a mozem ti to vyrobit, dobre by tam bolo potom natiahnut tlakove cidlo voci odporu ay sa streca nezavadila o nieco alebo o niekoho :-) Citovat
lokasek Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 Ahoj, líbí se mi jedna 2004 307cc, ale moc jsem tu o ní nenašel. Dá se nějak nastavit, aby se střecha stahovala při příchodu dálkou? Ano dá Znám člověka co to dokáže udělat do 5000kč z hodonína práce prý na celý den Citovat
Orzina Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 Ahoj měla bych technický dotaz jsem čerstvou majitelkou 307cc a najeto poctivým 65 tkm, jen se chci zeptat zda se nějak kontroluje a dolévá a nebo dokonce mění ten olej do mechanizmu na střechu a hlavně kde se vůbec ta nádoba nachází v tištěném manuálu o tom není ani zmínka a popravdě nechce se mi s tím jezdit do servisu. Druha půlka to pak případně omrkne a doleje. A ještě k tomu střecha jezdí a funguje úplně v pohodě, tak popravdě do toho nechci nějak dlubat, jen zkontrolovat hladinu. A ještě pro info jaký olej se tam vůbec pak případně dává . Moc díky za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.