Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, líbí se mi jedna 2004 307cc, ale moc jsem tu o ní nenašel. Dá se nějak nastavit, aby se střecha stahovala při příchodu dálkou?

Odesláno

OK, dík. Z toho jsem pochopil, že to jde, ale že to nejde standardně z výroby. Mrkl jsem na web těch týpků a nejbližší pobočka je v Německu.. Uvidíme, pokud si ho koupím, pak to budu zkoušet v rámci ČR nějak vyřešit.

Odesláno
Tak to bych si za ty peníze raději koupil nový kola, větrnou clonu, nosič na kufr a kdo ví co ještě. . . .

myslim si, ze to aj preto prestal robit. nikto neda 1000€ za nieco co ma hodnotu 100€ max 150€

Odesláno

Urcite to nemoze stat 1000 € :bojim Ma tam len zabudovany mechanizmus ktory miesto otvorenia kufra (dlhym podrzanim odomykania) zopne tlacidlo odomykania strechy.. Jediny problem je ze to musi byt rele ktore ho podrzi po dobu kym sa otvori strecha ale urcite sa to musi dat spravit (napriklad prerusit to \"podrzanie\" impulzom od oznamenia ze strecha je sklopena - pipne to) Neviem ci som to napisal zrozumitelne len som tym chcel povedat ze to nemoze byt tazke urobit len by to chcelo sikovneho cloveka co sa vyzna do elektroniky.. Inak ten typek s ceska by to dokazal urcite vyrobit pretoze si zaraba aj zakazkovou vyrobou hocicoho (osobne som sa ho pytal ci by dokozal vyrobit sekvencne vytahovanie okien kedze u CC funguje len sekvencne stiahnutie) a chcel za to okolo 40 € takze zas taka palka to nebola..

Odesláno

Ahojte, ja si nieco projektujem na toto auto, mam ho tiez a teraz na tom pracujem, potom poslem video a mozte objednavat, budem to vediet urobit, riesim len nacitanie z bsi informaciu a stave spinacov strechy. nie je to lahka vec, ale nejak to urobim. v bsi je kontrola aktvinych clenov v polohe strechy, este chcem vyriesit aj nastavenie fotosnimaca vzdialenosti objektu od auta, jeden znamy skusal s podulom kupenym cez net znemecka a stalo sa mu to ze sa mu poslodila mechanika ked bol zaparkovany pri strome :-)

Odesláno
Urcite to nemoze stat 1000 € :bojim Ma tam len zabudovany mechanizmus ktory miesto otvorenia kufra (dlhym podrzanim odomykania) zopne tlacidlo odomykania strechy.. Jediny problem je ze to musi byt rele ktore ho podrzi po dobu kym sa otvori strecha ale urcite sa to musi dat spravit (napriklad prerusit to \"podrzanie\" impulzom od oznamenia ze strecha je sklopena - pipne to) Neviem ci som to napisal zrozumitelne len som tym chcel povedat ze to nemoze byt tazke urobit len by to chcelo sikovneho cloveka co sa vyzna do elektroniky.. Inak ten typek s ceska by to dokazal urcite vyrobit pretoze si zaraba aj zakazkovou vyrobou hocicoho (osobne som sa ho pytal ci by dokozal vyrobit sekvencne vytahovanie okien kedze u CC funguje len sekvencne stiahnutie) a chcel za to okolo 40 € takze zas taka palka to nebola..

To vytahování oken se dá udělat přes diagnostiku. nebo ne?

Odesláno

Bohuzial.. Je to asi nejaka chyba v elektronike.. Mal som to na diagnostike a ked som potiahol tlacitko na vythovanie do druhej polohy ked sa maju sekvencne vytiahnut tak isiel do okien signal na vytiahnutie ale hned ako som pustil tlacitko tak skoncil.. U prednych okien to pekne funguje.. Tak neviem ci vobec v zadnych oknach to sekvencne vytahovanie okien je ale vypinac ma rozhodne dve polohy tak neviem kde je chyba.. Pytal som sa kamarata co ma tiez 307cc novsi model a tiez mu to nefunguje :myslim .. Takze bud tam nie su motorceky na sekvncne vytahovanie alebo je jednoducho chyba v bsi.. Inak som si aktivoval aj aby sa mi vytiahli okna dlhsim podrzanim zamykania a predne sa v pohode vytiahnu ale zadne nie :roll

Odesláno
Bohuzial.. Je to asi nejaka chyba v elektronike.. Mal som to na diagnostike a ked som potiahol tlacitko na vythovanie do druhej polohy ked sa maju sekvencne vytiahnut tak isiel do okien signal na vytiahnutie ale hned ako som pustil tlacitko tak skoncil.. U prednych okien to pekne funguje.. Tak neviem ci vobec v zadnych oknach to sekvencne vytahovanie okien je ale vypinac ma rozhodne dve polohy tak neviem kde je chyba.. Pytal som sa kamarata co ma tiez 307cc novsi model a tiez mu to nefunguje :myslim .. Takze bud tam nie su motorceky na sekvncne vytahovanie alebo je jednoducho chyba v bsi.. Inak som si aktivoval aj aby sa mi vytiahli okna dlhsim podrzanim zamykania a predne sa v pohode vytiahnu ale zadne nie :roll

Co jsem vyčetl a viděl na you tube. Tak se po zamknutí vytáhnou všecha okna:myslim

Odesláno

ja som mal svoje CCcko v peugeote a vytiahnutie okien po uzamknuti sa aktivovat neda (mam 11/2006) aj ked to zapol BSI to neulozilo. je to vraj zalezistost bezpecnosti. (chalanisko bol elektrikar a aktivoval mi tempomat, a nie len mne ;-) )

Otazka bezpecnosti je aj nutnost drzania gombiku pri otvarani/zatvarani strechy, co mna dost rozculuje a tiez nizka rychlost do ktorej je mozne so strechou manipulovat. Takych 25-30 km/hod by bolo idealne. Nikto predsa strechu nestahuje ked fuci ako \"šaľené\"

No a samozrejme, najlepsie by bola moznost ovladat strechu z RC. Predstavte si mat tu moznost, aku davaju porsatka ci mercedesy, bliziac sa v lete k rozpalenemu autu, vyvetrat si ho bez toho aby sa vam spotil chrbat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...