Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nemohl by mě někdo poradit. Na mé 406ce se mi při sešlápnutí brzdového pedálu, odbrždění ruční brzdy, vypnutí mlhovek a vypnutí levého blinkru objeví na středovém panelu málo brzdové kapaliny. Nevíte čím by to mohlo být?

Odesláno

Hledej a najdeš odpověď... chyba je ve spínači ruční brzdy který je na stejném okruhu jako čidlo brzdovky. Někdy stačí pořádně rozhejbat ručkou nahoru dolů, ale asi budeš muset rozebrat plast pod ručkou, spínač vyndat a prostříknout kontoxem nebo lépe rozebrat a očistit. Samozřejmě ho můžeš taky vyměnit, není drahý.

Odesláno

kapalina ta bude stará jak černy uhli:D stejně se ji chystám měnit tak uvidim, ale měl jsem to i u autoelktrikaře a ten mi řekl že spinač i ukostření je ok.

Odesláno
kapalina ta bude stará jak černy uhli:D stejně se ji chystám měnit tak uvidim, ale měl jsem to i u autoelktrikaře a ten mi řekl že spinač i ukostření je ok.

Elektrikáře pozdravuj,oprav spínač a kapalinu vyměň :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jestli se nic nezměnilo, tak je zaseklá nebo zalepená signalizace nízké hladiny kapaliny v nádržce na hlavním brzdovém válci. Zkus odpojit dráty(stačí jeden) a uvidíš, jestli kontrolka zhasne. Jestli nezhasne, budeš vědět že závada je jinde, jestli zhasne, musíš se pokusit nádobku vymýt technickým lihem. Nádobka se dá vyviklat, drží na válci pomocí gumových těsnících průchodek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...