Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera mě zas chytli četníci. Byli celkem v pohodě, nic se nedělo dokud se nedíval vzadu na SPZ. Přísel, že mám oteřít kufr. Tak sem mu ukázal ten bordel co tam je ale on pořád chtěl vědět co je pod kobercem. (ten sem nechtěl vytahovat protože se blbě dává zpátky) No tak sem mu asi 3x řekl že rezerva je pod autem, na čež on mě říká \"Ale mě nejde or rezervu, já hledám bombu na LPG\". A já říkám \"Jéžis, dy? tady ani není kam ji dát\". A na to mě odpověděl \"No, nějak vám to auto smrdí.\" :D Pan policajt se totíž nadýchal mých splodin jak se díval na SPZ. Tak sem mu v klidu řekl, že LPG ne, jen to trochu žere olej. Tak mávl a mohl sem jet.

Odesláno

Lidská blbost je všude a policejní je nesmírná........Mimochodem, kdo projíždíte od Lipníka Olomoucem, tak si dávejte majzla u AAA, protože je tam 50 a každej na to sere a poldi tam měří.A fotí. A pořád

Odesláno
Napsán autorem Fusion

Včera mě zas chytli četníci. Byli celkem v pohodě, nic se nedělo dokud se nedíval vzadu na SPZ. Přísel, že mám oteřít kufr. Tak sem mu ukázal ten bordel co tam je ale on pořád chtěl vědět co je pod kobercem. (ten sem nechtěl vytahovat protože se blbě dává zpátky) No tak sem mu asi 3x řekl že rezerva je pod autem, na čež on mě říká \"Ale mě nejde or rezervu, já hledám bombu na LPG\". A já říkám \"Jéžis, dy? tady ani není kam ji dát\". A na to mě odpověděl \"No, nějak vám to auto smrdí.\" :D Pan policajt se totíž nadýchal mých splodin jak se díval na SPZ. Tak sem mu v klidu řekl, že LPG ne, jen to trochu žere olej. Tak mávl a mohl sem jet.

Znáš to, když je nevzali ani u dráhy , tak šli policii. Jestli šli po černý předělávce na plyn, tak je docela chápu, ale zase nechápu, že nevědi jak vypadá auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...