Jarecek Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 Ahoj všem, chtěl jsem se optat, negunguje mi elektrické naklopení zrcátka směrem dolů (vandal mi vylomil krytku zrcátka), boční strany OK , a nahoru to taky jde, měl jsem to vydělaný ze dveří, ale nějak se dotoho nemužu dostat. jde to nějak rozmontovat a podívat se dovnitř, nebo je to na nový zrcátko? Děkuji za info:) Jarda. Citovat
marko306 Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 použitý späťák zoženieš za pár korún. Opravu by som asi neriešil. Ale ak sa tam chceš pozrieť tak daj dole zrkadlo, je tam iba nacvakané, ale ide to dosť blbo dole. Citovat
Jarecek Odesláno 15. leden 2011 Autor Odesláno 15. leden 2011 Díky za tipy tak se mi to podařilo rozdělat... Citovat
radim.1008 Odesláno 21. květen 2011 Odesláno 21. květen 2011 zdravím... oživím starší vlákno, abych nemusel zakládat nové. Mám dotaz. Kamarád má Citroen Xsara Break r.v. 03/04 a přišel o pravé zrcátko, po odcvaknutí krytu, jsme zjistili, že zevnitř je jak znak Citroenu tak i Peugeotu. Nevíte náhodou někdo, zda by se hodilo zrcátko z nějakého Peugeotu? Tvarem mi připomíná zrcátko ze 406, ale jist si nejsem. Dík za případnou radu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.