Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no jo benzináci žádné svolávačky nepotřebují,- 4 válce,4 svíčky,pár ozubených koleček,to vše propojené pár drátkama a už to jede

Odesláno
tak, tento topic trochu vychladl, takze: a mame tu opet magickou chybovou hlasku DEPOLUTION SYSTEM FAULTY s krasnym barevnym trouhelnickem, motorem v nouzaku a neustale hucicim ventilatorem.

:D brenal jsem bral na standartni benzince ale jedina vec co tuto zavadu spojuje s tou predchozi je to, ze jsem bral gas opet do skoro uplne prazdne nadrze. Tak me napada ze treba nejaky bordel z nadrze, ale to asi ne... Zitra to jdu poresit tak dam vedet.

[upravil dne 23/2/11 16:34 antired]

Tak pry nemam jezdit rezervu az skoro do nuly, ze to muze nasat vzduch ci co....:D mno.... moc se mi to nezda... protoze se to objevilo az kdyz jsem dotankoval ze jo... ... nu mi to nejak docvaklo az doma, ze to co rikaji nejak nesedi. Jeste mi tam pripsali malou poznamku ze \"NEJEDNA SE ZARUCNI OPRAVU\":D..:D:D:D

ai tam jeste vyrazim se poptat.

co na ten popis vzniku zavady rikate???

Pry depolution system faulty ma spojitost jen s palivem, ze ry maji pokyn toto neuznavat jako zarucni zavadu...hmm?

Odesláno

ai tam jeste vyrazim se poptat.

co na ten popis vzniku zavady rikate???

Pry depolution system faulty ma spojitost jen s palivem, ze ry maji pokyn toto neuznavat jako zarucni zavadu...hmm?

[/rquote]

No jestli by to mělo nasát vzduch při malým mn.paliva,tak je jasný,že by to cukalo před natankováním-asi že.Jen se nenech odbejt,ať to řešejí!Jediný co nas..e je to,že se musí stále do servisu.

Odesláno

Antired, mohlo ti to třeba natáhnout trošku vzduchu při malé hladině paliva. Oběvil jsem to v sekci 407 a tak to cituji:

\"Já ani nevím jestli bliká nebo svítí tankuji vždy dřív. Jen jednou při jízdě po dálnici když byla ručička na začátku červeného tak auto ztratilo výkon, nic nesvítilo. Po natankování bylo vše OK. Když jsem se ptal v pežo tak mě řekli že to bylo kvůli tomu aby se nezavzdušnil palivový systém když je málo nafty. \"

Odesláno

dik... Tak si ale rikam co to je za kokotinu, to uz nemuzu dneska dojet nadrz do nuly? Kde sou ty casy jak si clovek odtlacil auto na kraj a slapal pro benal, nalil a jel jako driv.... :Djojo uz nic neni jak byvalo, ani ty deprese uz nejsou co byvaly.....:)

Odesláno

Pánové, tak před 14 dny mi takhle večer žena říká, že se jí zdá to auto nějaký líný. Tak jsem se jel druhý den ráno projet a fakt - jako, kdyby tam byl motor 1,1 :D Rovnou jsem to vzal do Peugeotu, tam to píchli na dia a hodilo jim to nějakou přechodnou chybu turba:myslim

Ale nic s tím nedělali, jenom chybu smázli a od té doby autí zase šlape...

Příznaky byly naprosto stejný, jako u zde zmiňované \"DEPOLUTION SYSTEM FAULTY\" - kontrolka žádná nesvítila, žádnou chybovou hlášku na displeji moje drahá prý taky nepostřehla :roll

Je fakt, že jsem byl s benzínem taky skoro u nuly, ale podle servisáků to s tím nesouvisí - nejspíš prej podle nich nedovřela nějaká klapka v turbu (nerozumím tomu - nechám si nakecat cokoliv) :D

Ještě mě napadlo, jestli to nemůže třeba nastat, když se motor podtáčí.... např. kvůli spotřebě??? :myslim:myslim:myslim

Odesláno

Pred nejakym casem jsem psal o mých \"poruchách\" tady (ti starousedlíci si vzpomenou). První servis poruchu neodhalil. Vymenili nejake čidlo že to bude tím. Není :( Stale to samé Abs,Esp,Asr,Hand brake...

Jen ty prední park.senzory uz mam ok.Bylo to tou podložkou pod spz jak jste mi radili.Dekuju

Odesláno

notys - mě prodejce tvrdil, že mě museli ješte před předáním auta kvůli nějaké chybě ABS, ESP a já nevím čeho všeho, komplet přeinstalovat software... Prej na doporučení výrobce... :roll

Třeba nakonec povede cesta tudy :(

• O 3 týdny později...
Odesláno

Četl jsem si tady ty poruchy od začátku. To co má antired se spínačem na zadních dveřích jsem měl i na 307 sw ještě v záruce. Vyměnili celý spínač. Byl nějaký orezlý a udělal se tam studený spoj. Během hoďky vyměněné a od té doby O.K. :super

Dále mi měnili zámek na zadních dveřích za řidičem. Nešel otevřít dálkovým jen zevnitř. Za necelou hoďku O:K::super Vše bylo v záruce opraveno a nemám důvod na Peugeot nadávat.viz Notys. Ale je fakt, že se mu toho nahromadilo dost najednou a tu důvěru to podlomí. Nicméně na to je ta záruka, aby se to bezplatně vychytalo.:) Ještě v loni, když jsme cestovali po Skandinávii a spali v autě mě občas ten zámek kufru zazlobil a k tomu ještě mi přestaly svítit dálkové světla( i když jsem tam světla nepotřeboval, neb tam svítilo slunce i v noci). Musel jsem držet páčku ručně přitáhlou,aby svítily. Pustil jsem a zhasly.:myslim Když jsem se z tama vrátil do teplejších krajů, vše se opravilo samo. Pravděpodobně to bylo vlhkostí, která se dastala do některých citlivějších částí. Je fakt, že ráno jsme vždy utírali potoky vody ze skel. Z 307 teď jezdí syn a žádné další závady jsem už neměl. Tím chci jen říct, že nejde hned odsoudit značku kvůli závadám, které se objevi v záruce. Každý může mít pech s nějakým autem a nemusí to být zrovna Peugeot. Přál bych Notysovi, aby jestli si někdy příště koupí jinou značku auta, nevzpomínal ještě na dobrou 5008.:papa:papa:papa

Jinak 5008 mám teprve 2 měsíce, ale naprostá spokojenost:roker:roker:roker

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Dobry den,

ja mam taky 1,6THP /duben 2010/ a po 22000km najednou poklesnul vykon motoru. Vcera jsem se vratil z opravy a zavadny byl napinak rozvodoveho retezu. Ted se pry uz montuje napinak II. generace, kt. by mel problem resit. Mozna lidi , kt. koupili auto pozdeji, tak tohle nepostihne. Doufam , ze ted ujedu vic kilometru s novym retezem... Jinak jsem s autem velice spokojeny i kdyz mne tahle chyba trochu zarmoutila.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...