Laďa Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Tak pro Anitireda budou mít určitě volnou jenom 107:D:D:D :D:D tak to bych musel pucit dve a spojit je at se mi tam vleze SNB:D Já jsem myslel že z bezpečnostních důvodů si v autě vozíš Sbor Národní Bezpečnosti. Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Antirede u nás by jsme ti pujčily třeba hyundai matrix Citovat
lamancha Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Ne že bych vám chtěl něco jako 307čkář radit na vašem fóru.... ale když vidím, že za tak krátkou dobu provozu 5008 je už popsáno 6 stránek ve vláknu Poruchy 5008, tak to aby se jeden polekal a koupi tohoto pěkného auta vyhnul. Tedy do té doby než se začte a zjistí, že to není o poruchách, ale jen takové pindání....no ale jak jsem řekl, je to vaše rubrika Citovat
elton Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Z těch šesti stránek, ale vyplívám možná tak jedna menší porucha. Jinak je to fakt jenom pindání. Největší porucha, ale úplně strašná je, že můžou přimrznout v mrazu dveře, no to člověka omejou:aut:aut:aut:D Citovat
mrky Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Lamancha-No jo,je popsaných 6 stránek,ale obsah je haha chi chi atd samé kravinky,kterým se jen smějem,už s ní mam 7 tis km,spotřeba 5,3 l,zatim jen kraviny až na vadný dvouhmoták z výroby a to se stává,ten olej asi byla jen moje iluze nebo snad halucinace,jel jsem se tam přesvědčit a fakt sucho jak na poušti,mam novej dvouhmoták a motor už je tichounkej.Hold s tepee jsem měl ze začátku taky problémy a to je tim,že si ty záležitosti sedají a pak záleží už jen na vás,jak to auto zajedete,tak Vám vydrží.je to moje druhé nové auti a moc si toho vážim,tak to tu nebudu hanit,myslím si,že hodně poruch je vyvoláno nějakou naší duševní neduhou a když to budem přivolávat a ahnit značku peugeot,tak se tak doopravdy stane.Ode dneška budu auti jen chválit a rádio budu mít na plné koule,aybch nslyšel žádné pazvuky.Založte nové téma se jmenem povídáme si o kravinách a o životě,at tu na těch poruchách není tolik stránek,pak se nám tu budou smát,jelikoš hodnotí auto podle popsaných stránek!!!!! Miluji 5008 a basta,pak psa děti,manželku... Citovat
chauffeur Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Pripomína mi to známu vetu servisákov: \"To nie je porucha, to je vlastnosť\". Citovat
lamancha Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 jj Mrky, to je presně co jsem tak nesměle naznačoval:D Dejte si vlákno \"pokec\" a nikdo se nebude děsit, kolik že to má to nové auto poruch. Citovat
mrky Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 myslím,že by sem měli koukat pouze ti,co mají 5008.Jinak jsem juknul do motoru a asi sem pošlu fotku,na závadu to nění,ale mam vzhledově poškozený chladič z vntiřní strany,to jak tahali ven převodovku,toto kdybych udělal já,tak tim příjdu o zákazníky Citovat
elton Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Mrky, to je blbost aby sem chodili jenom ti s 5008mama. Taky chodím i do jiných modelů, protože máme hodně společného i s jinýmy modely. Třeba zrovna dvouhmotný setrvačník, Rneg atd. Spíše by bylo lepší tohle vlákno přejmenovat, třeba na MALICHERNOSTI, ale to můžeš jenom ty jako zakladatel vlákna a nebo poprosit moderátora ať to udělá. Citovat
lamancha Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Mrky, to je blbost aby sem chodili jenom ti s 5008mama. Taky chodím i do jiných modelů, protože máme hodně společného i s jinýmy modely. Třeba zrovna dvouhmotný setrvačník, Rneg atd. Spíše by bylo lepší tohle vlákno přejmenovat, třeba na MALICHERNOSTI, ale to můžeš jenom ty jako zakladatel vlákna a nebo poprosit moderátora ať to udělá. tak tak, pravdu máš. Když jsem se např. rozhodoval jestli 308 nebo 5008 tak jsem se právě sem a k 308 díval, abych nabral nějaké rozumy. No a tak jsem narazil na tohle nesmyslně nazvané vlákno (dle mého 307čkového pohledu samozřejmě Ostatně my u 307 takhle ani nazvat vlákno nemůžeme, protože těch poruch se vylíhlo krapítek víc... Citovat
radek76 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Ostatně my u 307 takhle ani nazvat vlákno nemůžeme, protože těch poruch se vylíhlo krapítek víc... Máš pravdu, to byl taky jeden z důvodů. proč jsem vydržel tak dlouho u 306, než jsem přešel na 5008. Ale jinak se mi svýho času 307 moooc líbila... [upravil dne 2/2/11 19:05 radek76] Citovat
lamancha Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Malááááááááá? No, dalo by se o ni rict dost nepekného, ale že je malá? Mám ji v Breaku a to co už za svých 220t odtahala bez poruchy, je na smeknutí klobouku.. Je v ní míň prostoru nad hlavou a na zadních sedačkách než u 5008, ale tak nějak se v ní lépe cítím a zvenku mi připadá přeci jen ladnější než trošku krabicoidní 5008, hlavně = subjektivní názor, se mi nelíbí u 5008 ty vysoko vyhnané plechy na boku, chápu to, rozumím,že bezpečnost je bezpečnost, ale přeci jen na mne ta 307 působí vzdušněji. Ale nechci o tom ani diskutovat, někdo holky, jiný vdolky, Byl jsem si teď \"obsedět\" 308 i 5008 a odložil jsem rozhodnutí o rok. Věřím že můj \"poruchový a malý\" Pažout vydrží. Mej se Citovat
radek76 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Když mě se u 308 opravdu, ale opravdu nelíbí ta přední kapota - vypadá to jako z Pragy V3S Citovat
lamancha Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Když mě se u 308 opravdu, ale opravdu nelíbí ta přední kapota - vypadá to jako z Pragy V3S no právě proto čekám.... třeba se ještě něco změní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.