Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak pro Anitireda budou mít určitě volnou jenom 107:D:D:D

:D :D:D tak to bych musel pucit dve a spojit je at se mi tam vleze SNB:D

Já jsem myslel že z bezpečnostních důvodů si v autě vozíš Sbor Národní Bezpečnosti.:D

Odesláno

Ne že bych vám chtěl něco jako 307čkář radit na vašem fóru.... ale když vidím, že za tak krátkou dobu provozu 5008 je už popsáno 6 stránek ve vláknu Poruchy 5008, tak to aby se jeden polekal a koupi tohoto pěkného auta vyhnul. Tedy do té doby než se začte a zjistí, že to není o poruchách, ale jen takové pindání....no ale jak jsem řekl, je to vaše rubrika ;)

Odesláno

Z těch šesti stránek, ale vyplívám možná tak jedna menší porucha. Jinak je to fakt jenom pindání. Největší porucha, ale úplně strašná je, že můžou přimrznout v mrazu dveře, no to člověka omejou:aut:aut:aut:D

Odesláno

Lamancha-No jo,je popsaných 6 stránek,ale obsah je haha chi chi atd samé kravinky,kterým se jen smějem,už s ní mam 7 tis km,spotřeba 5,3 l,zatim jen kraviny až na vadný dvouhmoták z výroby a to se stává,ten olej asi byla jen moje iluze nebo snad halucinace,jel jsem se tam přesvědčit a fakt sucho jak na poušti,mam novej dvouhmoták a motor už je tichounkej.Hold s tepee jsem měl ze začátku taky problémy a to je tim,že si ty záležitosti sedají a pak záleží už jen na vás,jak to auto zajedete,tak Vám vydrží.je to moje druhé nové auti a moc si toho vážim,tak to tu nebudu hanit,myslím si,že hodně poruch je vyvoláno nějakou naší duševní neduhou a když to budem přivolávat a ahnit značku peugeot,tak se tak doopravdy stane.Ode dneška budu auti jen chválit a rádio budu mít na plné koule,aybch nslyšel žádné pazvuky.Založte nové téma se jmenem povídáme si o kravinách a o životě,at tu na těch poruchách není tolik stránek,pak se nám tu budou smát,jelikoš hodnotí auto podle popsaných stránek!!!!! Miluji 5008 a basta,pak psa děti,manželku...

Odesláno

myslím,že by sem měli koukat pouze ti,co mají 5008.Jinak jsem juknul do motoru a asi sem pošlu fotku,na závadu to nění,ale mam vzhledově poškozený chladič z vntiřní strany,to jak tahali ven převodovku,toto kdybych udělal já,tak tim příjdu o zákazníky

Odesláno

Mrky, to je blbost aby sem chodili jenom ti s 5008mama. Taky chodím i do jiných modelů, protože máme hodně společného i s jinýmy modely. Třeba zrovna dvouhmotný setrvačník, Rneg atd. Spíše by bylo lepší tohle vlákno přejmenovat, třeba na MALICHERNOSTI, ale to můžeš jenom ty jako zakladatel vlákna a nebo poprosit moderátora ať to udělá.

Odesláno
Mrky, to je blbost aby sem chodili jenom ti s 5008mama. Taky chodím i do jiných modelů, protože máme hodně společného i s jinýmy modely. Třeba zrovna dvouhmotný setrvačník, Rneg atd. Spíše by bylo lepší tohle vlákno přejmenovat, třeba na MALICHERNOSTI, ale to můžeš jenom ty jako zakladatel vlákna a nebo poprosit moderátora ať to udělá.

tak tak, pravdu máš. Když jsem se např. rozhodoval jestli 308 nebo 5008 tak jsem se právě sem a k 308 díval, abych nabral nějaké rozumy. No a tak jsem narazil na tohle nesmyslně nazvané vlákno (dle mého 307čkového pohledu samozřejmě;)

Ostatně my u 307 takhle ani nazvat vlákno nemůžeme, protože těch poruch se vylíhlo krapítek víc...:D

Odesláno

Ostatně my u 307 takhle ani nazvat vlákno nemůžeme, protože těch poruch se vylíhlo krapítek víc...:D

Máš pravdu, to byl taky jeden z důvodů. proč jsem vydržel tak dlouho u 306, než jsem přešel na 5008. Ale jinak se mi svýho času 307 moooc líbila...:papa

[upravil dne 2/2/11 19:05 radek76]

Odesláno

Malááááááááá? No, dalo by se o ni rict dost nepekného, ale že je malá? Mám ji v Breaku a to co už za svých 220t odtahala bez poruchy, je na smeknutí klobouku..

Je v ní míň prostoru nad hlavou a na zadních sedačkách než u 5008, ale tak nějak se v ní lépe cítím a zvenku mi připadá přeci jen ladnější než trošku krabicoidní 5008, hlavně = subjektivní názor, se mi nelíbí u 5008 ty vysoko vyhnané plechy na boku, chápu to, rozumím,že bezpečnost je bezpečnost, ale přeci jen na mne ta 307 působí vzdušněji. Ale nechci o tom ani diskutovat, někdo holky, jiný vdolky, Byl jsem si teď \"obsedět\" 308 i 5008 a odložil jsem rozhodnutí o rok. Věřím že můj \"poruchový a malý\" Pažout vydrží.

Mej se

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...