radek76 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Chápu, že někoho, kdo na autu lpí a bere ho, jako člena rodiny , mohou rozhodit i maličkosti. Ale sám to neřeším, klepání a vrzání nevnímám a rozhodně nemůžu souhlasit s tím, že je to v globálu poruchový model. Kdyby to byla taková tragedie, tak není 5008 druhým nejprodávanějším modelem ve své kategorii a už dávno by jich byly plné autobazary, což mi taky nepřijde. Navíc, pokud by mě auto tak štvalo, jako některé kolegy zde, tak se ho prostě zbavím a jdu do něčeho spolehlivějšího... Citovat
elton Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Rado, napsal jsi to pěkně. Jinak z nějakých poruch strach nemám. Prostě když se něco pokazí tak bouchnu dveřma a zavolám asistenčku. Je to přece v záruce, tak ať kluci máknou a dají to do kupy. Májí přece dva roky na vychytání much, proto je záruka. Horší to mají ti s ojetýmy auty. Citovat
radek76 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Jasná zpráva, proto jsem šel do koupě novýho auta - ty ojetiny mě už vyškolily dost Citovat
elton Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Proto bych tohle vlákno místo Poruchy, nazval: Vyřizování Reklamací, nebo vychytávání much v záruce, nebo tak nějak:D Citovat
radek76 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Když tady čtu ty trable, skoro si připadám, jako fanatický zastánce 5008... :D Ale já jsem tím autem fakt absolutně nadšenej Citovat
elton Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Rado jseš můj člověk:potlesk:D:super:papa Citovat
antired Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 jojo... chapu notyho.... auto fajn ale zase mam dalsi kokotinku...: otevru centralem a cvak, otevre se kufr, tim myslim jako ze odskoci jako by jste zmackli tlacitko nad SPZ. takze kufr musis zabouchnout jinak jedes s otevrenym.... mala zavada, pravdepodobne v tom spinaci nad SPZ, protoze kdyz se ho snazim stlacit a otevrit kufr, tak nereaguje.Takze OTRAVA JAK CIP. Zastavis, nekdo vystoupi.....CVAK... a otevre se se kufr!!!! takze ven, zabouchnout...a tak dokola... uz se tesim kdyz prijedu do servisu a bude to fachat normalne:(:(:(:( [upravil dne 30/1/11 23:30 antired] Citovat
mrky Odesláno 30. leden 2011 Autor Odesláno 30. leden 2011 antired,tak to by mě fakt jeblo,popravdě otvírám kufr stejně často jako své dveře,neboot pánové já používám 5008 jako pickup,vozim v něm flašky s chladivem,autogen,kufry s nářadím a semtam občas v něm převážím 5 kW motorkompresor,takže auti je muj služebaček na servis a když jde o rodinu,tak naložim spolucestující dozadu a jedem,občas se mi stane,že jedem do kina do liberce a najednou mi zavolají na servis a nemusim domu,ale přímo vyřizuji na místě,holky necham šmajdat po márketu a potřebné vyřídím s užitečným,takže cesta zadarmo.Kdybych měl mít dvě auta,tak se z toho zjebnu Citovat
chauffeur Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 jojo... chapu notyho.... auto fajn ale zase mam dalsi koktinku...: otevru centralem a cvak, otevre se kufr, tim myslim jako ze odskoci jako by jste zmackli tlacitko nad SPZ. takze kufr musis zabouchnout jinak jedes s otevrenym.... mala zavada, pravdepodobne v tom spinaci nad SPZ, protoze kdyz se ho snazim stlacit a otevrit kufr, tak nereaguje.Takze OTRAVA JAK CIP. Zastavis, nekdo vystoupi.....CVAK... a otevre se se kufr!!!! takze ven, zabouchnout...a tak dokola... uz se tesim kdyz prijedu do servisu a bude to fachat normalne:(:(:(:( Toto mi začal robiť Citrón Picasso a nakoniec mu úplne odišla elektronika. Ani nereagovala na diagnostiku. Citovat
antired Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 jojo... chapu notyho.... auto fajn ale zase mam dalsi koktinku...: otevru centralem a cvak, otevre se kufr, tim myslim jako ze odskoci jako by jste zmackli tlacitko nad SPZ. takze kufr musis zabouchnout jinak jedes s otevrenym.... mala zavada, pravdepodobne v tom spinaci nad SPZ, protoze kdyz se ho snazim stlacit a otevrit kufr, tak nereaguje.Takze OTRAVA JAK CIP. Zastavis, nekdo vystoupi.....CVAK... a otevre se se kufr!!!! takze ven, zabouchnout...a tak dokola... uz se tesim kdyz prijedu do servisu a bude to fachat normalne:(:(:(:( Toto mi začal robiť Citrón Picasso a nakoniec mu úplne odišla elektronika. Ani nereagovala na diagnostiku. NO TO MI ANI NERIKEJ:D:D:D menili ti neco, treba te spinac nez to vse spadlo, a pak se delo co? jaka byla oprava? Citovat
P607Olda Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 antired: zkus s pohrát s tímto, jestli se ti něco neaktivovalo: Citovat
shark734 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 antired: ja by som to videl na mikrospinac alebo na posunuty mechanizmus zamku...mrazy su svina a ked mrzne toto iste mi robi 307 ked slabo pribuchnem kufor... EDIT: alebo nejaka elektronicka vychytavka spomenuta vyssie [upravil dne 31/1/11 09:28 shark734] Citovat
elton Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Ty jo, to jde aktivovat? A nevíš jestli přes menu nebo dia? Citovat
P607Olda Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Je škoda, že nedodávají návod v elektronické podobě. Já jsem si iniciativně postahoval jednotlivé stránky z peugeot.cz a po koupi auta jsem zjistil, že aktuální návod je už jiný, než na stránkách. Citovat
elton Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 No právě a nechce se mi do auta pořád pro návod běhat. Citovat
P607Olda Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Tady jsem nahrál návod, pospojované soubory, tak jak byl k dispozici na stránkách peugeot.cz během prosince. Je to prý určeno pro r.v. 2010. (Nicméně, tištěný je jiný). www.p607a.wz.cz/5008_navod.pdf Citovat
antired Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 antired: zkus s pohrát s tímto, jestli se ti něco neaktivovalo: zkusim ale to nevysvetluje to, ze spinac nereaguje na to, kdyz se ho dotknu rucne... dik na radu [upravil dne 31/1/11 09:49 antired] Citovat
antired Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 antired: ja by som to videl na mikrospinac alebo na posunuty mechanizmus zamku...mrazy su svina a ked mrzne toto iste mi robi 307 ked slabo pribuchnem kufor... EDIT: alebo nejaka elektronicka vychytavka spomenuta vyssie [upravil dne 31/1/11 09:28 shark734] taky to vidim spise na ten mikro spinac... nu uvidime, dam vedet ak to dopadlo. k te elektr. vychytavce.... ono to ten kufr otevre i kdyz zmacknes to tlacitko na palubce , nebo kdyz otevres zevnitr dvere...sepne central, odjisti dvere, no ale bohuzel odskoci i kufr jako by ho nekdo z venci otevrel... tak elektro vyvytavka to nebude... v utery s tim sjedu, jestli to teda jeste bude porouchane, ono to dela nekdy cely den , pak zas teba tyden klid. Citovat
chauffeur Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 @antired Stalo sa to, že som oblial kávou prístrojovku. Opravy auta sa doteraz každý vzdal a doteraz stojí. Stále sa to nejak riešilo a nedoriešilo. Kúpila sa 5008, aby bolo na čom jazdiť. Ale prvý prejav toho oliatia bolo samovoľné otváranie kufra Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.