Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chápu, že někoho, kdo na autu lpí a bere ho, jako člena rodiny :D , mohou rozhodit i maličkosti.

Ale sám to neřeším, klepání a vrzání nevnímám a rozhodně nemůžu souhlasit s tím, že je to v globálu poruchový model. Kdyby to byla taková tragedie, tak není 5008 druhým nejprodávanějším modelem ve své kategorii a už dávno by jich byly plné autobazary, což mi taky nepřijde. :roker

Navíc, pokud by mě auto tak štvalo, jako některé kolegy zde, tak se ho prostě zbavím a jdu do něčeho spolehlivějšího...:papa

Odesláno

Rado, napsal jsi to pěkně. Jinak z nějakých poruch strach nemám. Prostě když se něco pokazí tak bouchnu dveřma a zavolám asistenčku. Je to přece v záruce, tak ať kluci máknou a dají to do kupy. Májí přece dva roky na vychytání much, proto je záruka. Horší to mají ti s ojetýmy auty.

Odesláno

Proto bych tohle vlákno místo Poruchy, nazval: Vyřizování Reklamací, nebo vychytávání much v záruce, nebo tak nějak:D

Odesláno

jojo... chapu notyho....

auto fajn ale zase mam dalsi kokotinku...: otevru centralem a cvak, otevre se kufr, tim myslim jako ze odskoci jako by jste zmackli tlacitko nad SPZ. takze kufr musis zabouchnout jinak jedes s otevrenym....

mala zavada, pravdepodobne v tom spinaci nad SPZ, protoze kdyz se ho snazim stlacit a otevrit kufr, tak nereaguje.Takze OTRAVA JAK CIP. Zastavis, nekdo vystoupi.....CVAK... a otevre se se kufr!!!! takze ven, zabouchnout...a tak dokola...

uz se tesim kdyz prijedu do servisu a bude to fachat normalne:(:(:(:(:(:(:(

[upravil dne 30/1/11 23:30 antired]

Odesláno

antired,tak to by mě fakt jeblo,popravdě otvírám kufr stejně často jako své dveře,neboot pánové já používám 5008 jako pickup,vozim v něm flašky s chladivem,autogen,kufry s nářadím a semtam občas v něm převážím 5 kW motorkompresor,takže auti je muj služebaček na servis a když jde o rodinu,tak naložim spolucestující dozadu a jedem,občas se mi stane,že jedem do kina do liberce a najednou mi zavolají na servis a nemusim domu,ale přímo vyřizuji na místě,holky necham šmajdat po márketu a potřebné vyřídím s užitečným,takže cesta zadarmo.Kdybych měl mít dvě auta,tak se z toho zjebnu

Odesláno
jojo... chapu notyho....

auto fajn ale zase mam dalsi koktinku...: otevru centralem a cvak, otevre se kufr, tim myslim jako ze odskoci jako by jste zmackli tlacitko nad SPZ. takze kufr musis zabouchnout jinak jedes s otevrenym....

mala zavada, pravdepodobne v tom spinaci nad SPZ, protoze kdyz se ho snazim stlacit a otevrit kufr, tak nereaguje.Takze OTRAVA JAK CIP. Zastavis, nekdo vystoupi.....CVAK... a otevre se se kufr!!!! takze ven, zabouchnout...a tak dokola...

Toto mi začal robiť Citrón Picasso a nakoniec mu úplne odišla elektronika. Ani nereagovala na diagnostiku.

Odesláno
jojo... chapu notyho....

auto fajn ale zase mam dalsi koktinku...: otevru centralem a cvak, otevre se kufr, tim myslim jako ze odskoci jako by jste zmackli tlacitko nad SPZ. takze kufr musis zabouchnout jinak jedes s otevrenym....

Toto mi začal robiť Citrón Picasso a nakoniec mu úplne odišla elektronika. Ani nereagovala na diagnostiku.

NO TO MI ANI NERIKEJ:D:D:D

menili ti neco, treba te spinac nez to vse spadlo, a pak se delo co? jaka byla oprava?

Odesláno

antired: ja by som to videl na mikrospinac alebo na posunuty mechanizmus zamku...mrazy su svina a ked mrzne toto iste mi robi 307 ked slabo pribuchnem kufor...

EDIT: alebo nejaka elektronicka vychytavka spomenuta vyssie :D

[upravil dne 31/1/11 09:28 shark734]

Odesláno

Je škoda, že nedodávají návod v elektronické podobě. Já jsem si iniciativně postahoval jednotlivé stránky z peugeot.cz a po koupi auta jsem zjistil, že aktuální návod je už jiný, než na stránkách.

Odesláno

Tady jsem nahrál návod, pospojované soubory, tak jak byl k dispozici na stránkách peugeot.cz během prosince. Je to prý určeno pro r.v. 2010. (Nicméně, tištěný je jiný).

www.p607a.wz.cz/5008_navod.pdf

Odesláno
antired: zkus s pohrát s tímto, jestli se ti něco neaktivovalo:

zkusim ale to nevysvetluje to, ze spinac nereaguje na to, kdyz se ho dotknu rucne... dik na radu

[upravil dne 31/1/11 09:49 antired]

Odesláno
antired: ja by som to videl na mikrospinac alebo na posunuty mechanizmus zamku...mrazy su svina a ked mrzne toto iste mi robi 307 ked slabo pribuchnem kufor...

EDIT: alebo nejaka elektronicka vychytavka spomenuta vyssie :D

[upravil dne 31/1/11 09:28 shark734]

taky to vidim spise na ten mikro spinac... nu uvidime, dam vedet ak to dopadlo.

k te elektr. vychytavce.... ono to ten kufr otevre i kdyz zmacknes to tlacitko na palubce , nebo kdyz otevres zevnitr dvere...sepne central, odjisti dvere, no ale bohuzel odskoci i kufr jako by ho nekdo z venci otevrel... tak elektro vyvytavka to nebude...:( v utery s tim sjedu, jestli to teda jeste bude porouchane, ono to dela nekdy cely den , pak zas teba tyden klid.

Odesláno

@antired

Stalo sa to, že som oblial kávou prístrojovku. Opravy auta sa doteraz každý vzdal a doteraz stojí. Stále sa to nejak riešilo a nedoriešilo. Kúpila sa 5008, aby bolo na čom jazdiť.

Ale prvý prejav toho oliatia bolo samovoľné otváranie kufra :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...