Laďa Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Ne všechna indulona obsahuje vodu. Např. červená ne, ale za za to modrá ta má tolik vody že při maškání teče napřed voda a potom až indulona. Znám z vlastní zkušenosti. Používám jako ochranný krém na ruce. Citovat
nikol Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 První se tou vodou umyješ a pak krásně namažeš. A te vody tam je víc a víc,taky ji používám. Citovat
nikol Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 indulonu? Tu si kupuji:D ne vážně. Já si to vždy komplikuji,na základní model mám,ale já bych chtěl trochu více a zároveň se nevysypat ze všech peněz.Situace se má asi takhle- Prodávám byt,pak chci jeden menší koupit,poplatit veškeré stavebka a další dluhy.Koupit garáž,trochu vyladit byt a to je asi tak vše.Jo a nechat si nějaký obnos na můj první oficiální sraz:DTak že tak nějak:o Mám cenu bytu,pod kterou nepujdu,ale byt co chci koupit jsem už asi našel.Takže řeším jak to přefinancovat:) Citovat
nikol Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Jo,o tom autě sním každou noc a občas i vedne,poslední dobou jich potkávám hodně. Barvu nechám na přítelkyni,naftu chci,ale ten fap:( to je věc která mi nevyhovuje ,spíš mému stylu jízdy. Takže asi 1,6 Thp 6 manual. Hedab,alarm,park.asistent předek+ zadek,pack viditelnosti 2,clony vzadu,JBL,navi,video + DVD do předku(vyděl jsem to někde na netu):P:D prosklenou střechu A to je vše asi. A nebo koupit lehce ojetou předvaděčku ale musí byt aspoň 80 procent vybavena podle mých představ. Asi tě sklamu,líbí se nám bílá,ale mám strach sté údržby. Tak něco jak je vapergrey (tak nějak se to píše) teď mám podobnou barvu a jsem spokojen:D Citovat
mrky Odesláno 28. leden 2011 Autor Odesláno 28. leden 2011 tak lidičky,za chvilku je tu odtahovka,před týdnem mi začla vrzat převodovka od 4 stupně až do šestky a dnes jsem schválně z prdele vlezl pod motor a tam kaluž oleje z převodovky,raodst,a to jsem s tim byl v servisu a ti řekli 1000 km testovat.No jo no.cena odpovídá kvalitě,fungujem jako zkušební jezdci zadarmo Citovat
notys71 Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Tak to mě ti je opravdu líto S autem mám taky pořád problémy ale tohle je už síla... Citovat
elton Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 fungujem jako zkušební jezdci zadarmo Jako zkušební jezdec si nepřipadám, protože jsem s autem maximálně spokojen a nemám s ním sebemenší problém. Ba naopak, nemůžu si jej vynachválit. Citovat
notys71 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Toho si važ protože si tady vyjímečnej... Moc takových bezproblémových aut není. Citovat
nikol Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Elton není testovací,jelikož má nulté auto a má ho jako první v republice. Teď je otázka kdy budou mouchy vychytané? Citovat
elton Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Toho si važ protože si tady vyjímečnej... Moc takových bezproblémových aut není. Jenom dalších několik stovek, co už je prodaných. Citovat
chauffeur Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Pomer na fóre však nevyzerá dobre, 4 nové vozidlá mali vážnejší problém a veľa 5008károv tu nemáme. Citovat
elton Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Většina lidí co má toto auto, ani neví, že nějaké forum existuje. Většinou se tady ze začátku objevují lidé, které kolem auta něco zajímá, nebo mají nějaký problém. Citovat
mrky Odesláno 29. leden 2011 Autor Odesláno 29. leden 2011 Být Vámi všichni 5008áci koukněte pod motor,zdali tam nemáte kapičku na převodovce od oleje,myslím si,že to bude globálnější problém a kaluž vám to rozhodně neuddělá na chodníku,muže to téct pouze za jízdy Citovat
elton Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Jak ses mi včera ozval tak jsem to hned zkontroloval a v pohodě. Citovat
radek76 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Za mě naprostá spokojenost... mrky a spol - upřímně s Vámi soucítím Citovat
notys71 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 O těch dalších stovkách prodanejch co se tady neukážou nemůžeš tvrdit jak jsou bezproblémový.Nebo snad ano? Mě stačí to co je tady,minimálně polovina lidí má problémy a to je dost! Zkrátka problémový auto to je. Vy co problém nemáte buďte jen rádi no a my co je máme vám můžeme jen zavidět... Za mě je to každopádně poslední Peugeot co jsem si koupil Citovat
mrky Odesláno 30. leden 2011 Autor Odesláno 30. leden 2011 srovnáme li ford nebo peugeot,tak pujdu vždy do peugeot z jednoho duvodu,5008 je o polovinu levnější než smax ford.Takže když mam čas a nějak i to zatim nekoplikuje život,tak rád otravuji iautorizáky,at si to vylížou Citovat
Martinsk Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Vidím, že tu riešite len drobnosti. Ešte ster nemali asi skúsenosť so seat servisom ako ja. Rok a pol som reklamoval tú istú závadu. Prešiel som 5 servisov. Za ten čas som zodral 5 párov predných pneumatík. Všetci sa vykrúcali a nikto to nechcel riešiť. A vyzerá to tak, že VW group nie. Ďalšie auto bude určite 5008 alebo S-max. Citovat
elton Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Taky si myslím, jak psak Martinsk, že se tu řeší jen drobnosti;) Když jsem viděl co řešil kámoš na Roomstru a jak to řešili v autorizáku a kolik jej to ještě stálo, tak můžu říct jen, Zlatý Peugeot. Nebudu se ani zmiňovat o řešení reklamace na mamčinem seatu:blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.