Speedy5008 Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 V utorok idem na prvy GARANCKU po 20.ooo km .. zatial vsetko OK az na prave spolujazcove okno niekedy pri zatvarani pukne :-( Citovat
cogina Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 V pondělí jsem opět objednaná do servisu, stále se mi to nezdá, jakmile přidávám plyn, tak to v motorové části cvaká. V servisu mi řekli, ať natankuju jinou naftu a pak pokud to bude dělat, ať přijedu. Takže teď je tam Verva a je to stejný. Už jsem fakt naštvaná, myslím, že je stejně něco s těmi vstřiky, podle mě jsou špatně seřízený a dle automechanika je možné, že tam někde kape nafta a to dělá při přidávání plynu ty zvuky. Dělá To někomu z vás, co máte 1,6 HDI taky? Určo ne. Řekli mi, že udělají diagnostiku a pak se uvidí. Jenže diagnostika špatně seřízené vstřiky neukáže. Tak se tam s nima budu muset hádat. Citovat
chauffeur Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Nuž musím povedať, že dvere skutočne katastrofálne namŕzajú. Toto som nezažil na žiadnom aute okrem 5008 a tu spomínanom VW T5. Typická situácia pri oboch autách je potiahnutie za kľučku, dvere sa poootvoria a nedajú sa ani otvoriť ani zatvoriť. Navyše ostrekovač čelného skla je umiestnený tak, že tam steká všetka voda z topiaceho sa snehu a namŕza. Úplne pravidelne tam je neodstrániteľný kus ľadu. Podobne sa správa priestor medzi kapotou a sklom. Tvoria sa tam obrovské kusy ľadu, čo som na žiadnom aute ešte nevidel. Zimná prevádzka s parkovaním vonku jedno veľké mínus. Pochvalu si zaslúži jedine naftový motorček, s úplnou samozrejmosťou naskočil pri -19C. Pri TDI takmer neexistuje, aby vôbec chytil. Všeobecne ide auto krásne, nič nehrká a z motora žiadne pazvuky. V tomto smere žiadne výhrady, typický Peugeotík Citovat
antired Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Zimná prevádzka s parkovaním vonku jedno veľké mínus. to ale , si dovolim tvdrit skoro u vsech aut.. Citovat
elton Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Máme stejné auto? S ledem jak popisuješ žádný problém nemám, ani s ostřikovači. Citovat
chauffeur Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Napríklad na 406 aj na Citróne Picasso to bolo v zime s parkovaním vonku ďaleko lepšie. Ostrekovače nenamŕzali a dvere sa otvárali. Neviem, čo stvárali na tomto aute. Citovat
elton Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Nasilikonuj tu gumu i na dveřích a nejdříve ji pěkně vysuš. [upravil dne 22/1/11 20:41 elton] Citovat
chauffeur Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 manžel prý že jsem chtěla nové auto já, tak ať si to vyřizuju [upravil dne 14/1/11 20:54 cogina] Určite ho manžel doma tajne kazí Citovat
cogina Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 nekazí, není totiž vůbec doma . A kdyby jo, tak . Citovat
notys71 Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Nasilikonuj tu gumu i na dveřích a nejdříve ji pěkně vysuš. [upravil dne 22/1/11 20:41 elton] Silikon pomůže jen na chvilku...Takže nejsem sám se zamrzáním. Všechny auta jsem parkoval vždy jen venku a ne v garáži a nikdy nezamrzli. Tohle je podle mě u 5008 problém. Citovat
mrky Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 S tim zamráním mam taky problem,jeto tim,že na horním rámu dveří je je guma pokrytá takovým semišem a ta se nacucá vodou.Já to tam mam neustále pné edu a tím to zatvrdne Citovat
cogina Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Dnes jsme byla v servisu a tam jsem se na to ptala, prý se má použít nějaký olej, ne silikon. My teda s tímto problém nemáme, máme garáž. Jinak co mě teda docela štve, že se hodně špiní zadní sklo, takže stále musím stírat, což teda u jiných aut nebylo, nahazuje se dost a také výhled je malý, klidně bych ten stěrač mohla mít větší. [upravil dne 24/1/11 18:45 cogina] Citovat
radek76 Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Tak zadní stěrač mě zase tak netrápí, ze služební dodávky jsem zvyklej koukat hlavně do bočních zrcátek... A ty jsou u 5008 obrovský :super Citovat
P607Olda Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Já mám taky garáž, takže mě zamrzání netrápí, ale je to kopanec. Co takhle natřít to Indulonou? Citovat
radek76 Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Já mám taky garáž, takže mě zamrzání netrápí, ale je to kopanec. Co takhle natřít to Indulonou? Souhlasím - s Indulonou spolupracuju už od mých motoristických začátků (Trabant ) - funguje naprosto skvěle, kam se hrabou ty všelijaký silikony Citovat
kajvet Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Indulona obsahuje hodně vody! To nebrat... Nedoporučuje se ani matlat na xicht v zimě jinak ti omrzne :-)) Citovat
radek76 Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Indulona obsahuje hodně vody! To nebrat... Nedoporučuje se ani matlat na xicht v zimě jinak ti omrzne :-)) Na xicht bych si ji asi nedal, ale na gumy - u mě má za 1 Citovat
P607Olda Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Tak navrhni. Důležité je, aby to nešpinilo šaty. Další mě napadá balzám na kůži. Ale je dost drahý, asi 180 za 200 g. Šaty kupodivu nešpiní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.