Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V pondělí jsem opět objednaná do servisu, stále se mi to nezdá, jakmile přidávám plyn, tak to v motorové části cvaká. V servisu mi řekli, ať natankuju jinou naftu a pak pokud to bude dělat, ať přijedu. Takže teď je tam Verva a je to stejný. Už jsem fakt naštvaná, myslím, že je stejně něco s těmi vstřiky, podle mě jsou špatně seřízený a dle automechanika je možné, že tam někde kape nafta a to dělá při přidávání plynu ty zvuky. Dělá To někomu z vás, co máte 1,6 HDI taky? Určo ne. Řekli mi, že udělají diagnostiku a pak se uvidí. Jenže diagnostika špatně seřízené vstřiky neukáže. Tak se tam s nima budu muset hádat.

Odesláno

Nuž musím povedať, že dvere skutočne katastrofálne namŕzajú. Toto som nezažil na žiadnom aute okrem 5008 a tu spomínanom VW T5. Typická situácia pri oboch autách je potiahnutie za kľučku, dvere sa poootvoria a nedajú sa ani otvoriť ani zatvoriť.

Navyše ostrekovač čelného skla je umiestnený tak, že tam steká všetka voda z topiaceho sa snehu a namŕza. Úplne pravidelne tam je neodstrániteľný kus ľadu. Podobne sa správa priestor medzi kapotou a sklom. Tvoria sa tam obrovské kusy ľadu, čo som na žiadnom aute ešte nevidel. Zimná prevádzka s parkovaním vonku jedno veľké mínus.

Pochvalu si zaslúži jedine naftový motorček, s úplnou samozrejmosťou naskočil pri -19C. Pri TDI takmer neexistuje, aby vôbec chytil.

Všeobecne ide auto krásne, nič nehrká a z motora žiadne pazvuky. V tomto smere žiadne výhrady, typický Peugeotík :)

Odesláno

Napríklad na 406 aj na Citróne Picasso to bolo v zime s parkovaním vonku ďaleko lepšie. Ostrekovače nenamŕzali a dvere sa otvárali. Neviem, čo stvárali na tomto aute.

Odesláno
Nasilikonuj tu gumu i na dveřích a nejdříve ji pěkně vysuš.

[upravil dne 22/1/11 20:41 elton]

Silikon pomůže jen na chvilku...Takže nejsem sám se zamrzáním. Všechny auta jsem parkoval vždy jen venku a ne v garáži a nikdy nezamrzli. Tohle je podle mě u 5008 problém.

Odesláno

S tim zamráním mam taky problem,jeto tim,že na horním rámu dveří je je guma pokrytá takovým semišem a ta se nacucá vodou.Já to tam mam neustále pné edu a tím to zatvrdne

Odesláno

Dnes jsme byla v servisu a tam jsem se na to ptala, prý se má použít nějaký olej, ne silikon. My teda s tímto problém nemáme, máme garáž. Jinak co mě teda docela štve, že se hodně špiní zadní sklo, takže stále musím stírat, což teda u jiných aut nebylo, nahazuje se dost a také výhled je malý, klidně bych ten stěrač mohla mít větší.

[upravil dne 24/1/11 18:45 cogina]

Odesláno
Já mám taky garáž, takže mě zamrzání netrápí, ale je to kopanec. Co takhle natřít to Indulonou?

Souhlasím - s Indulonou spolupracuju už od mých motoristických začátků (Trabant :D) - funguje naprosto skvěle, kam se hrabou ty všelijaký silikony :super

Odesláno
Indulona obsahuje hodně vody! To nebrat... Nedoporučuje se ani matlat na xicht v zimě jinak ti omrzne :-))

Na xicht bych si ji asi nedal, ale na gumy - u mě má za 1 :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...