ThorR Odesláno 12. leden 2011 Odesláno 12. leden 2011 Nevíte kde hledat konektor ostřikovačů světel? Teď nefungují a potřebuji zjistit jestli nejsou jen odpojené nebo mám hledat chybu někde jinde. Díky za rady Citovat
miroja Odesláno 13. leden 2011 Odesláno 13. leden 2011 Podla mne dostupnych informacii je motorcek na obe svetla jeden a je v tej istej nadrzke ako ostrekoavci mororcek na okna (alebo niekde velmi blizko). Skus pozriet ci nezoxidovali privodne kontakty. Moze byt problem aj v ovladaciom rele na ostrekovanie prednych svetiel. Otazka, mas v aute automaticke denne svietenie? PS: Sorry ze sa pytam, ale skusas to ostrekovanie pri zapnutych tlmenych svetlach? Citovat
ThorR Odesláno 13. leden 2011 Autor Odesláno 13. leden 2011 Nemam automat, a ano při zapnutých světlech. Kouknu na ten motorek na okna Citovat
Marvix Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Motůrek ostřikovače světel je na opačné straně nádobky než ostřikovač skel (ten se nachází přímo pod podbehěm na straně zpolujezdce). Stačí povolit dva šrouby (hvězdičky) dole na podběhu a jeden vepředu na nárazníku, a pak by měl jít sundat plast který je ze spodu pod nádržkou. Když se koukneš mezi nádržku a nárazník měl by jsi tam vidět motorek ostřikování světel (vedou k němu hadice). Pořádně se k němu lze dostat asi jen po sundání nárazníku nebo demontáži nádržky. Rukou se ale zespoda ke konektoru dostaneš. Já jsem 306tku koupil už s nefunkčními ostřikovači světel, páč někdo odpojil právě tenhle konektor a já už to tak nechal. Citovat
Andreww Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Marvix: Už je to neaktuální, protože 306ku prodal Ale zase to může pomoct někomu dalšímu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.