Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

manuál na starý model - originál česky  

1. 1. manuál na starý model - originál česky

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

No přes Gprs to tahat nebudu tak se pak domluvíme jak to od někoho z vás dostanu, třebas na CDčku. Jinak jsem rád že jste to dotáhli do konce. Díky :papa

Odesláno
Napsán autorem white

No přes Gprs to tahat nebudu tak se pak domluvíme jak to od někoho z vás dostanu, třebas na CDčku. Jinak jsem rád že jste to dotáhli do konce. Díky :papa

Proc by ne pres GPRS? Jestli to mas neomezeny, tak to mas do rana stazeny.

• O 4 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem JohnnyGreen

Děkuji za rady, je HOTOVO :cool:

Kvalita je docela slušná, je toho 105MB, 85 fajlů, většina dvoustránky, pár jednostránek (detaily, hustě psaný písmo).

Teď jak s distribucí: Mám upload 256kbps, z čehož tak 50% bere DC (až dososám, tak ho vypnu). Kdybyste to všichni tahali ode mě, trvalo by to hodně dlouho (a online taky nejsem pořád), takže kdyby se našel někdo s hodně rychlym a stále připojenym serverem, poslal bych mu to a od něj by to pak mohli tahat ostatní.

Zatim je to u mě na

ftp://62.24.73.45/... , heslo i username je peugeot, maximální počet připojení je 3, takže prosím nepoužívejte download na pozadí, a? se na všechny dostane.

Jestli se s někym domluvim na tom serveru, tak FTP zrušim a budu to posílat full-speed na server.

KONTAKT: ICQ 163633051, zelenka@inmail.cz , tel. 777564667

Honza

mel bych pro tebe misto na mem serveru, pokud je jeste zajem...

(hostuji u Active24)

Odesláno

Díky za nabídku. Myslím ale, že už asi moc lidí zájem nemá; prvních 14dní to stáhlo asi 20 lidí a pak už žádný request nebyl. Poslat ti to ale samozřejmě můžu, třeba to někomu přijde vhod...

Odesláno
Napsán autorem kveton

2 JohnnyGreen:

kdy budes online? docela bych o to mel zajem

V nejblizsich dnech bude tento navod na www (JohnnyGreen mi jej poslal a ja ho trosku upravuju a chystam z nej fotogalerii). Az to bude hotovo hodim sem ödkaz.

• O 4 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: off_cz

Napsán autorem kveton

2 JohnnyGreen:

V nejblizsich dnech bude tento navod na www (JohnnyGreen mi jej poslal a ja ho trosku upravuju a chystam z nej fotogalerii). Az to bude hotovo hodim sem ödkaz.

Da se nekde tenhle 105Mb navod stahnout? A co v nem vlastne je ze tolik zabere?

Stahnul jsem ten co tu psal odkaz Dave_K...

Odesláno
Původně zaslal: Tornado

Původně zaslal: off_cz

Napsán autorem kveton

2 JohnnyGreen:

Da se nekde tenhle 105Mb navod stahnout? A co v nem vlastne je ze tolik zabere?

Stahnul jsem ten co tu psal odkaz Dave_K...

Ten ode mě co má těch 19,5MB je vlastně ten 105 MB akorát malinko poupravenej a komprimovanej. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...