punkac Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 dobrmik: aby se s tou bezpečností nepo..... Koho zajímá, kolik jsem vypsal za šichtu non conformit nebo vytiskl papírů, chápu PC v účtárně, ale ten můj? Citovat
dobrmik Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 no právě ani doma to nejde..ten program tě nepustí... Citovat
wooody Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 aha a kopírovat na plochu můžeš??? zkopírovat nainstalovanej program na flasku a tam ho zase zkopírovat do pc.... akorád nevim jak je to z registrama..... takle sme tahaly starší hry Citovat
Péťa Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 Tak já promluvím za druhou stranu. Jsem admin Bohužel uživatelé nejsou soudní a proto je potřeba neustále omezovat, omezovat a zakazovat. Ještě jsem neslyšel uživatele, že by řekl \"nainstaloval jsem si to a to a teď mi nejde účetní program\". Prostě zavolají, že to zase nejde. Navíc pokud ten počítač nemáte připojený k internetu, asi to má svůj důvod (třeba, že máte pracovat a ne si hrát na internetu). U nás to jsou převáždě důvody bezpečnostní. Např. v bance si zkuste strčit svoji flashku do PC. Máte vyhazov. Opravdu vám to stojí za to? Citovat
punkac Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 PETA: chápu, ale já internet k práci potřebuji, neříkám, že nebrouzdám, ale bez něj práce nejde..... Šéf alespoň pochopil, že blokovat odchozí mejly mimo firmu nemá smysl a je to kontraproduktivní. Holt někdy něco dělám na noční a bez netu to nedodělám. Blbý je, že to třeba ráno chtějí mít hotový, já ovšem kvůli jejich krásným očím v rachotě určitě napřesčas, který neplatěj nezůstanu Citovat
punkac Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 jo, teď jsem připojenej přes svůj notec a N900 Citovat
dobrmik Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 pata:chapu ze nekde to je kvuli bezpecnosti nebo jinym programum.ale tohle neni ten samej pripad.nemluve o tom ze vedeni si z vesela brouzda o 106... A ted k problemu.aplikaci se mi podarilo tam dostat ale nechce mi to povolit prihlasit tel k pc. Citovat
punkac Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 to samý, přitom jako flashdisk telefon připojím Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 ted nevim, jak se ten program jmenuje, hlidaci pes???? nejak tak, dokaze zapsat vse co se napise do pc, takze kdyz se to instaluje portable, zavola se admin kvuli blbe instalci, a on se prihlasi, musi se dat najit user a heslo.... nebo ne? Citovat
punkac Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 no právě kvůli tomu máš všude přihlášení přes alt+ctr+del aby se rezidentně zpuštěný věci vyply, náš administrátor, tebe vždy odhlásí a pak se přihlásí na sebe, takže snímání klávesnice nejde, navíc tohleuž smrdí průserem trošku více než mít někde nějakou portable věc a používat jí Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 ja vim, byl to jen navrh, ale i CTRL+DEL se da obejit, to neni z me hlavy, jen reprodukuji osoby, ktere mi resi problemy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.