Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Minizraz Báhoň .Február 2011 (Tretí ročník)-a už nedýcham

Recommended Posts

Odesláno
a to treba aj umyť?

Ako organizátorovi by sa patrilo. :D Asi ti každí odpustí keď bude špinavé, však máš asi dosť roboti okolo zrazu. :papa

Odesláno
tak to budu asi jedinej se špinavým autem :D

no uvidím zitra jaky bude rano počasí

nebudeš sá, ja prídem na špinavom, lebo po prvé som ho nemal kedy umyť, po druhe ani sa mi nechcelo a po tretie mám pocit že sa to ani neoplatí, ale zase je pravda že aspoň povysávať interier by sa zišlo.:aut:mad::mad::mad:

Odesláno
tak to budu asi jedinej se špinavým autem :D

no uvidím zitra jaky bude rano počasí

ja taky dojdem na špinavom :D rozmýšlam vobec či aj okna mám umyť, či neneham len tie čiste plochy po stieračoch čo ostali alebo ich umyjem :D aspoň predne :D

no uvidime zajtra jak bude a pak podla toho :)

Odesláno

už jsem byl na par srazech se špinavým autem ale tech bylo jen par :D

winco: tak tak zaleži jak bude zitra

[upravil dne 26.2.2011 19:44 čakom]

Odesláno

Ja som tiez z auta zmyl len tu sol zo zimy nic extra ved to sa neda ked to potom zase zamrzne. Ale okna si zatra rano pokusim umyt lebo ked som bol teraz v meste som nic poriadne nevidel take su spinave. Tak aby som na vas videl ked pojdeme tu spanilu z TT. ;)

Odesláno

Presne ako napisal gedu hlavne ze sa stetneme. Teraz ked mrzne je skoro nezmysel umyvat auta a hlavne pre tych co idu zo severu, kde je chladnejsie ako u nas. Co tu teplota stupne aj do plusovych teplot. Tak tam vela casu ani na umytie nie je ak nemaju vykurovane garaze... Kaslite na umyvanie hlavne okna aby sme sa aspon bezpecne stretli vsetci zdravi.

[upravil dne 26/2/11 20:30 Mishurin]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...