Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

som to riesil minuly tyzden... Eolys uz vobec nemaju na sklade (sa nevyraba) tak pouzivaju Infineum7995 (abo tak nejak nahrada za Eolys 176) povedali mi cennikovu cenu v PGT Presov 235E a to iste som kupil v Citroene Presov za 110E... diagnostika 16E...

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravím, netušíte proč po dolití aditiva a \"reset\" přes dia v servisu (ne Peu servis) mi to stále píše hlášku o nízké hladině aditiva? Po dolití jsem měl natankovanou plnou nádrž. Čekal jsem, že po prvním regeneraci se hláška už nebude objevovat, ale stále ji tam mám.

Odesláno

snimac uzaveru nadrze je dualny? alebo kolko ma kontaktov?

lebo ja ked nezavrem viko nadrze a pohnem sa s autom tak to na palubaku zacne na mna jacat a cervena vystraha ze som nezvrel nadrz...

tak reku ci su tam snimace dva :myslim

Odesláno

U Siemense jsou v zátce nádrže dva magnety a v hrdle je snímač. To je pro aditivaci. Víčko nemá snímání. U Delphi, nevím jak u 407 ale u 508 nejsou v zátce magnety, ale jak je to s víčkem to nevím.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nazdar. Chcem sa spytat ci sa pri 407kach pouziva aj aditivum DPX 42 alebo len Eolys 176 (Infineum F7995)?

Lebo vcera som doplnal to aditivum a ta zapadka na tej plniacej hadici bola biela, co je pre aditivum DPX 42. Pre Infineum by mala byt zelena. Ale podla Peugeotu sa DPX 42 pouzivalo len do OPR 9492 a ja mam OPR 10258.

Odesláno

vyrobca odporuca EOLYS 176... kazdopadne sa pytas trochu neskoro, ked si uz nalial nieco ine :myslim

DPX 42 Kit určeno pro vozidla vybavená DPF, registrovaná před 1. listopadem 2002

Vzhledem k tomu, že k regeneraci filtru, který vyžaduje Eolys 176 dochází při nižší teplotě, je

chemické složení a koncentrace této Eolys 176 kapaliny úplně jiné oproti Eolys DPX 42 !!!

[upravil dne 7/8/13 09:14 od dodo407sw]

Odesláno

Takze ked mam rocnik 2004 tak by tam mal byt Eolys 176, resp. jeho nahrada Infineum F7995? Tak to by malo byt v poriadku. Len ma zarazilo to, ze tam bol ten biely uzaver a nie zeleny.

• O 3 roky později...
Odesláno

Chlapi jak přesně (ideálně krok po kroku) resetuju počítadlo po dolití aditiva? Mam diagbox a asi jsem debil, ale nemůžu na to přijít.. D9ky 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...