Piklz Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Ahoj lidi,nevite nekdo jestli jsou zamenitelne startery na 309 stary/novy model? Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Domnívám se, že ano - důležité je, co tam máš za motor, ale starý a nový model se - teda podle mě - v motorech nelišil. Citovat
Piklz Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 Prave ze lisil,stary model byl XU a novy TU.Aspon myslim:o Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem Piklz Prave ze lisil,stary model byl XU a novy TU.Aspon myslim:o Starter se kupuje k motoru, tzn. že znáš - li kód motoru, neměl bys statrer určovat podle stáří modelu, ale právě a jedině podle kódu motoru. Takže se zeptej takhle: Mám motor s označením xxxx, nevíte někdo, kde k tomu sehnat starter??? A já se ptám: proč si nenecháš raději někde zrepasovat ten svůj původní starter??? Nebude o moc dražší než bys dal někomu za zcela neznámej sterter a budeš vědět, že se na něj zase můžeš na dlouhou dobu spolehnout - což u staršího starteru budeš moc jen těřžko. Citovat
Petano Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem Medvěd Napsán autorem Piklz Prave ze lisil,stary model byl XU a novy TU.Aspon myslim:o Starter se kupuje k motoru, tzn. že znáš - li kód motoru, neměl bys statrer určovat podle stáří modelu, ale právě a jedině podle kódu motoru. Takže se zeptej takhle: Mám motor s označením xxxx, nevíte někdo, kde k tomu sehnat starter??? A já se ptám: proč si nenecháš raději někde zrepasovat ten svůj původní starter??? Nebude o moc dražší než bys dal někomu za zcela neznámej sterter a budeš vědět, že se na něj zase můžeš na dlouhou dobu spolehnout - což u staršího starteru budeš moc jen těřžko. Presne tak, nejpravdepodobneji budes mit vypaleny uhliky nebo spatny lozisko. No a vymena obojiho se pohybuje kolem tisicovky i s praci (me to jeden elektrikar delal ale uz nevim kolik to bylo a doklad se mi nechce hledat ). Citovat
MartyAA Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 S tema uhlikama je to dost realny, ja sem rozebiral svuj starter minuly leto, protoze se mu nechtelo tocit... Uhliky + futyrka asi 400 kč a kotva se nechala stocit u znameho o nejakou tu desetinku. Ted toci, jak no novej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.