Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Piklz

Prave ze lisil,stary model byl XU a novy TU.Aspon myslim:o

Starter se kupuje k motoru, tzn. že znáš - li kód motoru, neměl bys statrer určovat podle stáří modelu, ale právě a jedině podle kódu motoru. Takže se zeptej takhle: Mám motor s označením xxxx, nevíte někdo, kde k tomu sehnat starter???

A já se ptám: proč si nenecháš raději někde zrepasovat ten svůj původní starter??? Nebude o moc dražší než bys dal někomu za zcela neznámej sterter a budeš vědět, že se na něj zase můžeš na dlouhou dobu spolehnout - což u staršího starteru budeš moc jen těřžko.

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Piklz

Prave ze lisil,stary model byl XU a novy TU.Aspon myslim:o

Starter se kupuje k motoru, tzn. že znáš - li kód motoru, neměl bys statrer určovat podle stáří modelu, ale právě a jedině podle kódu motoru. Takže se zeptej takhle: Mám motor s označením xxxx, nevíte někdo, kde k tomu sehnat starter???

A já se ptám: proč si nenecháš raději někde zrepasovat ten svůj původní starter??? Nebude o moc dražší než bys dal někomu za zcela neznámej sterter a budeš vědět, že se na něj zase můžeš na dlouhou dobu spolehnout - což u staršího starteru budeš moc jen těřžko.

Presne tak, nejpravdepodobneji budes mit vypaleny uhliky nebo spatny lozisko.

No a vymena obojiho se pohybuje kolem tisicovky i s praci (me to jeden elektrikar delal ale uz nevim kolik to bylo a doklad se mi nechce hledat :D).

Odesláno

S tema uhlikama je to dost realny, ja sem rozebiral svuj starter minuly leto, protoze se mu nechtelo tocit... Uhliky + futyrka asi 400 kč a kotva se nechala stocit u znameho o nejakou tu desetinku. Ted toci, jak no novej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...