Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud Ti klima jede tak bych to neřešil.......takových bludných hlášek se vždycky najde.......

Závada není trvalá ani přechodná či vzdálená......

[upravil dne 6-1-11 12:44 Přema]

Odesláno

aj mne dnes dia vypísala toto:

1. počítač motoru trvalá závada - systém aditivováni, príliš velké množství aditiva

2. počítač motoru prechodná závada - signál tlaku turbomýchadla, hrubý signál snímače tlaku turbomýchadla - vysoký

Vie to niekto vysvetliť ??? :myslim

Odesláno

1. P1445 - Systém aditivování: příliš velké množství aditiva v nádrži - celkové množství do nádrže vstříknutého aditiva je větší než 80g. Podezřelá zóna: čerpadlo aditivování

2. P0234 - signál tlaku turbodmychydla : tlak oproti požadavku příliš vysoký. Podezřelé zóny: snímač tlaku přeplňování, snímač kopírování polohy turbodmychadla, problém podtlakového okruhu (přílišný podtlak), zařízení proměnné geometrie je zablokované v poloze max. přeplňování, vadné turbo. Toto je ale přechodná závada, takže nejspíš nějaký kontaktní problém na konektoru.

Odesláno

HonzaZ: diky, rad som sa zas nieco priucil aj ked sa ma to vysostne netyka, ale clovek nikdy nevie... aj takato informacia pomoze nielen dotycnemu ale do buducna i dalsim... ThankYouSmiley.gif

Odesláno
aj mne dnes dia vypísala toto:

1. počítač motoru trvalá závada - systém aditivováni, príliš velké množství aditiva

2. počítač motoru prechodná závada - signál tlaku turbomýchadla, hrubý signál snímače tlaku turbomýchadla - vysoký

Vie to niekto vysvetliť ??? :myslim

Chybu č. 1 jsem měl také + mi k tomu svítila oranžová kontrolka motoru.

Nebyl jsi náhodou v poslední době na doplnění aditiva?

My to vyřešili novým nastavením stejně jako se to dělá pri doplňování aditiv a cca rok je pokoj.. odbornící s PP2000 možná poradějí víc jak se to nastavuje, já jen koukal přes rameno servisákovi, nevím sice jestli tento postup je správný, ale každopádně mě to pomohlo.

u druhého bodu bohužel neporadím

[upravil dne 7/1/11 10:09 Brizan]

Odesláno

na doplnení som nebol ale už 2x mi zasvietila kontrolka motora svietila asi deň a potom sama zhasla preto som zháňal dia.

A všetkým ktorý sa nebáli o svoje \" nou hau\" ďakujem za vysvetlenie :papa

Odesláno

Hmm tak to nevím jestli by ti ten můj způsob pomohl. Možná by ti PP už chybu nehlásil, ale zase by jsi ho oblbnul a on by si myslel že tam máš víc aditiva než je skutečnost. Nevím co by se mohlo stát kdyby si tam neměl aditivum a nevěděl si o tom. Asi by to odnesl po nějaké době FAP, protože by se nedokázal bez aditiva dobře regenerovat...

Odesláno

a tak to má být,jak to tady poslední dobou pročítám,tak se to tu rozdělilo na několik táborů a podskupin - na čínu a na origo a na ty,kteří nejsou skoupí na radu,ach jo ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...