Hadra Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Houby, já nemyslím všecko jíst a čuchat....tohle mám z dob shade a to jsem ještě nevěděl o tomhle fóru a lítat zkrz každou hovadinu po vesnici......... A u toho fridexu jde jen o chu?, né toho vypít litr, to umřeš, to už se taky stalo( to jeden opilec z PV chodil chlastat do garáže, aby ho nechytla manželka a měl nalitej chlast ve vším možným...no a jednou v draku vypil fridex......přišel domů...následně křeče a když ho manželky odvezla do nemocnice, tak konstatovali, že to má v sobě dlouho a už se nedá nic dělat ) Citovat
Petr605 Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Já jsem si tou brzdovkou taky nepolil xicht schválně. Citovat
oddie Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem rudolf Tak může to být voda, olej, nafta nebo brzdovka . Naftu a brzdovku poznáš. Vodu od oleje taky a černý to může bejt všecko. Já bych to viděl na vodu asi s předehřevu nafty, zezadu vpravo na motoru, některá z hadic povolila, je to tam dost exponovaný blízko výfuku. Moc bych to nelízal a? ti není hned začátkem roku blbě Z předehřevu nafty vzadu na motoru to skutečně asi nebude, nebo? tam vůbec žádný předehřev nafty není. Od modelu 93 se na diesely montuje předehřívač integrovaný i s filtrem na termostat... Jinak je zbytečné (a dost nezdravé) cokoliv z toho ochutnávat, pozná se to i bez toho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.