Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Houby, já nemyslím všecko jíst a čuchat....tohle mám z dob shade a to jsem ještě nevěděl o tomhle fóru a lítat zkrz každou hovadinu po vesnici.........

A u toho fridexu jde jen o chu?, né toho vypít litr, to umřeš, to už se taky stalo( to jeden opilec z PV chodil chlastat do garáže, aby ho nechytla manželka a měl nalitej chlast ve vším možným...no a jednou v draku vypil fridex......přišel domů...následně křeče a když ho manželky odvezla do nemocnice, tak konstatovali, že to má v sobě dlouho a už se nedá nic dělat )

Odesláno
Napsán autorem rudolf

Tak může to být voda, olej, nafta nebo brzdovka :P. Naftu a brzdovku poznáš. Vodu od oleje taky a černý to může bejt všecko. Já bych to viděl na vodu asi s předehřevu nafty, zezadu vpravo na motoru, některá z hadic povolila, je to tam dost exponovaný blízko výfuku. :papa

Moc bych to nelízal a? ti není hned začátkem roku blbě :P

Z předehřevu nafty vzadu na motoru to skutečně asi nebude, nebo? tam vůbec žádný předehřev nafty není. Od modelu 93 se na diesely montuje předehřívač integrovaný i s filtrem na termostat...

Jinak je zbytečné (a dost nezdravé) cokoliv z toho ochutnávat, pozná se to i bez toho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...