Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prikladam fotku. To oznacene by mala byt indukcna cievka?

Inac sviecky kupene, len to dat niekomu vymenit ... uvazoval som uz aj nad kupou kluca na tie sviecky ked som bol v predajni Autokelly ale tak nemali ho :)

post-33696-14109614481872_thumb.jpg

[upravil dne 12/3/11 09:23 Domino_B]

Odesláno

Tak Vas tu zdravim. Sviecky su vymenene. Prikladam obrazky starych sviecok. Chlapik v servise mi vravel, ze dost neskoro som menil ze by bolo lepsie este mozno aj skor ako pri 60 tis km.

Chcel by som sa Vas spytat takuto vec. Pred vymenou mi vypisovalo tu poruchu \"antipollution faulty\" po vymene to vypisuje tiez.

Otazka znie: Ak by ta vymena odstranila poruchu ktora bola vypisovana, nemalo by sa uz zobrazovat to antipollution ...?

Alebo si to palubny PC zapamatal a je potrebne dat premazat chyby?

Inac je normalne citit na aute ze ide lepsie, aj zvuk sa mi zda akosi zdravsi ...

P.S.: Skusal som odpajat baterku kvoli restartu palubneho PC, ako dlho by mala byt odpojena aby sa restart prejavil? Vymazalo mi akurat cas a datum ... odpojena bola asi 8 minut.

post-33696-14109614620867_thumb.jpg

Odesláno
čím dřív začneš se svépomocí tím lépe. Nejen že ušetříš ale budeš jistě vědět co v autě máš a že to máš pořádně. Svíčky, filtry, oleje se naučí každý. Kdo je trošku zručnější tak si dělá i brzdařinu, tlumiče, čepy, výfuk. Nicméně doufám že na svíčkách tě v autorizáku snad tolik nenatáhnou.

Osobně bych bral tohle : http://eshop.autokelly.cz/#PATH=3761801;1088;811106;811264;823224;823237|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=3827642|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0|

Pokud jsi registrovaným členem, máš tam doclea zajímavé slevy :aut

až je koupíš, zajdi za domácím lékařem na auta a popros ho ať ti ukáže jak se to dělá.

:papa

:potleskPochopil som ze mas pravdu. Pokial troska clovek porozmysla, tak za prve je to o mnoho lacnejsie a za druhe tak ako pises, vies co v aute mas.

Vypisovala mi chyba antipollution faulty, v servise napojil na diag. a povedal ze lambda a vynechavanie 3 valca = vymenit ind cievku (cca 200 e) a potom lambda (cca 120 e), nedalo mi to a zacal som pisat tu a studovat forum. Tu som sa dozvedel ze v prvom rade sviecky (a davalo mi to aj zmysel) (neviem ci dobre pisem ale porucha vynechavanie preto lebo sviecka nepalila, a lambda preto lebo automaticky zle spalovalo).

:potleskVymena sviecok v origo peugeote 60 eur, poradili ste mi ... kupil som sviecky za cca 25 eur, vymenit som ich dal chlapikovi, zobral 5 eur :). A pritom som videl ako to robil.

Pridavam tu obrazok, chcem sa spytat, co je ta vec co je oznacena bielym? Toto pred vymenou dvihal + vybral zavlacku pri tych kabloch... tak neviem ci to je pri vymene potrebne...

Po vymene zvuk ovela zdravsi, vykon konecne dobry ...

Inac po kolkych km odporucate vymenit sviecky? Chlapik v servise npr vravel ze urcite skor ako po 60 tis...

Chlapi, patri Vam :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

post-33696-1410961463839_thumb.jpg

Odesláno

to je hadice odvetravani olejovych par z vika ventilu, vede do sani ke spaleni v motoru. Odendaval ji asi proto, aby byl lepsi pristup k vyndani te zapalovaci rampy

ja menim svicky cca po 30tis km, ale ja jezdim na LPG, takze tam jsou vice namahane.

tech 60tis na benzin vydrzi, ale muzes to zkratit treba na 45tis km, zalezi na tobe, jak chces ;)

Odesláno
to je hadice odvetravani olejovych par z vika ventilu, vede do sani ke spaleni v motoru. Odendaval ji asi proto, aby byl lepsi pristup k vyndani te zapalovaci rampy

ja menim svicky cca po 30tis km, ale ja jezdim na LPG, takze tam jsou vice namahane.

tech 60tis na benzin vydrzi, ale muzes to zkratit treba na 45tis km, zalezi na tobe, jak chces ;)

On to nedaval prec, len to zlte nadvihol. Takze prakticky nic by sa nestalo bez tohto ukonu?

Aj on vravel ze tak 40 tis by bol asi optimum ... nabuduce menim takto a pravdepodobne sam .... nepouzival moment. kluc vraj to nieje za potreby:myslim...staci mat cit v ruke?

Odesláno

jj na nekterych krabickach svicek je uvedeno dotazeni jen pomoci uhlu, napr. zasroubovat svicku rucne a pak klicem utahnout o 25° nebo je moznost pujcit si na poprve momentak a pak uz to mas napriste podle nej v ruce

• O 6 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...