Jantar Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 Ahoj všem, předem přeji krásný Nový rok 2005 a zároveň se na vás obracím s dotazem. Cestou na oslavu silvestra se mi vlastní blbostí podařilo nabořit Peugeot 405 combi TD, a to na levý předek, což obnáší nový blatník s podběhem, nárazník a možná kapota, i když ta by šla asi vyklepat. Poraďte, kde nejlevněji sehnat nové věci, případně z vrakáče. Mám tmavě modou, do antracitova, metalýzu. Díky všem ještě jednou Citovat
Jantar Odesláno 31. prosinec 2004 Autor Odesláno 31. prosinec 2004 jen pro doplnění, jsem z Pardubic, a tak bych eventuálně uvítal i radu, kde je nejbližší vrakáč. Díky moc Citovat
oddie Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Klepat kapotu je nesmysl, kór když jinou seženeš za 1000-1500. Blatník je tak 500,-, a tutově budeš mít rozbitou i saharu (chladičovou stěnu), protože u 405 je přes celý předek, až pod blatníky. Kapotu, blatník a saharu tu mám, jestli chceš zavolej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.