Judes Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 vochy kým ti to šľape v pohode nestráca sa ti olej z motora má to ťah/výkon a nedymí tak ba som to neriešil. Citovat
SonX Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Rada. Chyba P2562 chybné kopírovanie polohy klapiek nezapametal som si to presne : )) No čo stým : ) POtrebná demontáž turba?? Moc sa mi nechce ho dávať dole : (( Za každú radu vopred ďakujem.. Citovat
SonX Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 No zaujímavo to tam ide to hej To je senzor na klapkach sania ak sa nemýlim čii? Citovat
SonX Odesláno 22. duben 2011 Odesláno 22. duben 2011 Mám otázku viete mi povedať ako skontrólujem elmag ventil na turbe??? Dnes som ho vymontoval bola to celkom sranda ked to človek robí prvý krát. Lopatky bez poškodenia po oleji ani stopa. Citovat
fifi Odesláno 25. duben 2011 Autor Odesláno 25. duben 2011 Mám otázku viete mi povedať ako skontrólujem elmag ventil na turbe??? Dnes som ho vymontoval bola to celkom sranda ked to človek robí prvý krát. Lopatky bez poškodenia po oleji ani stopa. tak poraď ako si to robil...išiel von aj s turbom, či bez, dával si ho dole predpokladám z dola? Citovat
PPK Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 Zdravím, trošku odskočím od tématu. Když jedu s Focusem mojí tchýně s motorem 1.6 HDI, což je až na pár detailů stejný motor (včetně turba) jako mám, udivuje mě, jaký má krásně pružný plynulý záběr už od nějakých 1300 otáček a turboefekt je opravdu jen minimální, skoro neznatelný. Nějak mi nejde na rozum, že u 407 je ten turboefekt při cca 2000 ot tak výrazný. Co myslíte? Citovat
paliman Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 ..zeby rozdiel vo hmotnosti tychto aut??? neviem Citovat
merlin99 Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 @PPK myslim ze tam je kapanek ine naladenie cez software...a tym padom ine spravanie. Ford upravuje motorove jednotky po svojom... [upravil dne 28/4/11 07:13 merlin99] Citovat
andy 3823 Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 ..aj Mazda 3 má to isté a záťah je úplne iný ako napr: 307 s tým istým motorom, ale 307 je vraj rýchlejšia... Nemá Ford pre tento motor náhodou inú prevodovku..? Citovat
PPK Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Taky jsem si říkal, že to může být zpřevodováním. Hmotnostně jsou na tom podobně - oboje mají provozní hmotnost cca 1500-1600 kg. Nejspíš to bude tím nastavením řídící jednotky. Citovat
SonX Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Mám otázku viete mi povedať ako skontrólujem elmag ventil na turbe??? Dnes som ho vymontoval bola to celkom sranda ked to človek robí prvý krát. Lopatky bez poškodenia po oleji ani stopa. tak poraď ako si to robil...išiel von aj s turbom, či bez, dával si ho dole predpokladám z dola? JOJO zdola troška babracka ale da sa to Citovat
Marcel00 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 ktorý je to ten elmag ventil? neviem vsak ci si nemal na mysli EGR... [upravil dne 2/5/11 08:57 Marcel00] Citovat
fifi Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Chlapi radte, turbo niekedy pohvizduje, niekedy nie, niekedy ťahá, niekedy nie, keď neťahá a tlačím na pedál ot cca 2500 tak mi hodí núdzák, na druhý deň v pohode.., v januari mi namerali:trvalá-regulácia tlaku turbo príliš nízky,trvalá-sledovanie vysokého tlaku nafty-regulátor dodávky na doraze, prechodná- signál regulátora tlaku koherencia atď nízke tlaky na rampe vymenili pal fil, odvtedy som ho menil ešte raz, mám podozrenie na ovládanie lopatiek...ako sú ovládané elektromagnetom alebo podtlakom? Citovat
fifi Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 A to je kto, kde je ako ho vyberiem, dá sa s ním niečo urobiť? Keď ho vyberiem, treba nejaké nové tesnenie? alebo je to skontrolovaťeľné...už tuším je na čerpadle, ale mám taký blbý dojem, že je problém niekde vo vzduchovej časti keď občas si pohvízdava viac, inokedy menej .....a s tou reguláciou tlaku-natáčaním lopatiek je to ako? [upravil dne 27/6/11 17:39 fifi] [upravil dne 27/6/11 17:41 fifi] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.