Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rada.

Chyba P2562 chybné kopírovanie polohy klapiek nezapametal som si to presne : ))

No čo stým : )

POtrebná demontáž turba?? Moc sa mi nechce ho dávať dole : ((

Za každú radu vopred ďakujem..

post-29561-14109616800696_thumb.jpg

Odesláno

Mám otázku viete mi povedať ako skontrólujem elmag ventil na turbe??? Dnes som ho vymontoval bola to celkom sranda ked to človek robí prvý krát.

Lopatky bez poškodenia po oleji ani stopa.

Odesláno
Mám otázku viete mi povedať ako skontrólujem elmag ventil na turbe??? Dnes som ho vymontoval bola to celkom sranda ked to človek robí prvý krát.

tak poraď ako si to robil...išiel von aj s turbom, či bez, dával si ho dole predpokladám z dola?

Odesláno

Zdravím,

trošku odskočím od tématu.

Když jedu s Focusem mojí tchýně s motorem 1.6 HDI, což je až na pár detailů stejný motor (včetně turba) jako mám, udivuje mě, jaký má krásně pružný plynulý záběr už od nějakých 1300 otáček a turboefekt je opravdu jen minimální, skoro neznatelný.

Nějak mi nejde na rozum, že u 407 je ten turboefekt při cca 2000 ot tak výrazný.

Co myslíte?

Odesláno

Taky jsem si říkal, že to může být zpřevodováním. Hmotnostně jsou na tom podobně - oboje mají provozní hmotnost cca 1500-1600 kg. Nejspíš to bude tím nastavením řídící jednotky.

Odesláno

tak poraď ako si to robil...išiel von aj s turbom, či bez, dával si ho dole predpokladám z dola?

JOJO zdola troška babracka ale da sa to

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Chlapi radte, turbo niekedy pohvizduje, niekedy nie, niekedy ťahá, niekedy nie, keď neťahá a tlačím na pedál ot cca 2500 tak mi hodí núdzák, na druhý deň v pohode.., v januari mi namerali:trvalá-regulácia tlaku turbo príliš nízky,trvalá-sledovanie vysokého tlaku nafty-regulátor dodávky na doraze, prechodná- signál regulátora tlaku koherencia atď nízke tlaky na rampe vymenili pal fil, odvtedy som ho menil ešte raz, mám podozrenie na ovládanie lopatiek...ako sú ovládané elektromagnetom alebo podtlakom?

Odesláno

A to je kto, kde je ako ho vyberiem, dá sa s ním niečo urobiť?

Keď ho vyberiem, treba nejaké nové tesnenie? alebo je to skontrolovaťeľné...už tuším je na čerpadle, ale mám taký blbý dojem, že je problém niekde vo vzduchovej časti keď občas si pohvízdava viac, inokedy menej .....a s tou reguláciou tlaku-natáčaním lopatiek je to ako?

[upravil dne 27/6/11 17:39 fifi]

[upravil dne 27/6/11 17:41 fifi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...