Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Automaticka prevodovka.Neni uniku.Bohuzel tohle zastavit nelze....

Ide len musí biť človek duchaprítomný a mať pri sebe nožík alebo niečo na rozrezanie hadice z intercoleru so sania. Je to malá pravdepodobnosť lebo človek spanikári alebo ho šokne že čo sa deje a kým sa spamätá už je po všetkom.

A kde budes rezat napriklad ty u Boxera III ???

Myslim ze by te ani nenapadlo otevrit haupnu a s plynovou maskou hledat v silenem kouri plnem karcinogenu a uhlovodiku hledat hadici do sani....

To i ja bych nechal motor uhoret.....:D

Odesláno

napisal som hovadinu, tak som ju rychlo zmazal :mad: aby ste ma nevysmiali.. som si to neuvedomil... uz tu sedim 4,5 hodiny :nevim

poslal som ti mail... radsej ho kukni... tuto riesis prkotiny... nejake upchavanie hadice a rezanie sania ci co :D:D:D

[upravil dne 12/4/11 22:33 Marcel00]

Odesláno
ved to nic neriesi... bude si tahat vzduch dalej...

JUDES by tam dal urcite dlan aby ho udusil.....

A dopadl by takhle:

Ten vzduch si bude ťahať ale už nebudú valce preplňované od turba a keď máš vypnuté zapaľovanie tak ti nevstrekuje naftu a motor zhasne.

straki007 to video je :super

Odesláno

Ale keď prerušíš saciu hadicu nemá odkiaľ ťahať olej.

Aj tak by bolo najlepšie ak by boli v sacom potrubí namontované bezpečnostné klapky (na niektorých rušňoch sú od výroby).

Odesláno
ale ja uz viem preco je Judes dnes taky aktivny... aj on chce aby uz bolo toto forum jeho domov :D:D:D:D

Ani som si to neuvedomil, ale bude to taký dobrý pocit. :papa

Odesláno
Ale keď prerušíš saciu hadicu nemá odkiaľ ťahať olej.

Aj tak by bolo najlepšie ak by boli v sacom potrubí namontované bezpečnostné klapky (na niektorých rušňoch sú od výroby).

no neviem ako by si sa k tomu dostal ked to ide spodom motora a zozadu... nemas sancu ani s macetou :D:D

post-31067-14109616649457_thumb.jpg

Odesláno

Tak sa mi zdá že je to tá horná a ku tej je prístup. Tá ide priamo do sania ku valcom.

Sběrné porubí vstupu vzduchu (1)

Vzduchový filtr (2)

Přípojka výstupu vzduchu výměníku (3)

post-27076-14109616649759_thumb.jpg

Odesláno

No moment, spodom motora to ide od turba do IC a z vrchu IC do motora. Takze ked prerusis tu hadicu co ide od vrchu IC, tak by mal motor chcipnut.

PS: To bola reakcia na Marcela.

[upravil dne 12.04.2011 23:30 DanculD]

Odesláno

Inak budte radi, ze to mate na 407 este celkom dobre pristupne. Ja som daval repasovat turbo (hvizdalo ako sanitka) a musela ist dole aj napravnica. Straki urcite potvrdi, ze na 307 je to uplne nahovno pristupne.

[upravil dne 12.04.2011 23:43 DanculD]

Odesláno

Já mám takový menší problém, pořád mi to někde podfukuje, kolem turba a kolem šroubu mazaní turba to tam mám očouzené, měl jsem to u servisáka a ten tvrdil že u 1,6 mají turba jiné slabší příruby a teplotou se to kroutí takže to propouští, zkoušel mi dokonce zkompletovat turbo z jinýma přírubama, ale nepomohlo to. Nevíte co s tím? Jinak nějaké problémy s tím nejsou, tak nevím jestli do toho rýpat dál.:myslim

Odesláno

Zajímalo by mě jestli mám přemýšlet o repasu turba.Auto mám skoro rok a půl a od začátku pozoruji že mi hvízdá turbo!Známej má novou 3008 a turbo mu taky hvízdá ale asi né tolik jako mě:myslim

Odesláno
Zajímalo by mě jestli mám přemýšlet o repasu turba.Auto mám skoro rok a půl a od začátku pozoruji že mi hvízdá turbo!Známej má novou 3008 a turbo mu taky hvízdá ale asi né tolik jako mě:myslim

porovnavas neporovnatelne.

ak chces porovnavat porovnavaj s rovnakym modelom. niekedy vo vseobecnosti aj rocnik robi vela, hlavne ked su vyvojove zmeny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...