Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj koupil jsem brzdove oblozeni na zadek moji 406ky,ale nevim co to je za znacku.Na krabici je napsaný LPR jako znacka,ISO 3002 a made in E.C.C.-I...kdyby to bylo extra nutne,tak hodim fotku krabice.

Odesláno

No vydrazil jsem to na aukru za 5ti kilo..ale tak co jsou to jen zadni brzdy,uvidim a dam vedet,on ty dily dovazi jeden chlap z Nemecka ..zeptal jsem se ho a prej to je z Francie jestli sjem ho pochopil

Odesláno

Tak uz to vim,je to produkt z USA .. to jsem zvedavej,jak to ti amíci vyrobily,jak to vydrzi...

A v kelly stojej nejmin 850 :) ja honim kazdou korunu,snad na to nedoplatim

[upravil dne 30/12/10 17:24 Dadadavid]

Odesláno

No v USA si myslím to akorát tak maximálně nabalili do krabičky, ale vyrobený to bude určitě v číně, moc nevěřím tomu že by v americe vyráběli takovýhle díly... :D Ale každopádně dej někdy vědět co to dělalo... :)

Odesláno

Mam toho plno co kupovat,takze se neboj,ze by mi to clenstvi bylo zbytecny :D a abys vedel,tak se s ni necham vyfotit hned na jare na letisti a pak ti ten odkaz poslu a bude po legraci :D :D

Odesláno

godzila: to je pravda, máš tam desky za 600 Kč - právě jsem koukal :)

PS: aha, ted jsem zjistil, že david koupil pakny a ne desky :mad:

[upravil dne 30/12/10 18:32 MilanF1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...