Becher Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 ale filtrem to není , už mám druhý vyměněný a stále při zatížení tak okolo 130 naskočí ta hláška. pak mám plný plyn a max 80 km. nevíte čím to může být ? Citovat
Přema Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Nebude to plný FAP filtr a ne palivový????? Citovat
Becher Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 píše disel filter a ne fap filter Citovat
Becher Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 nojo ale když otevřu víčko od nádrže tak se to zlepší tedy někdy a když to nehoním tak to jede taky ok a ta hláška plný fap filtr jsem měl tak v lete a ted se tam objevuje jen ten disel filter ? Citovat
straki007 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Udrzba FAP nebo PRYC. Kdyz otevres vicko tak se zaznamena tankovani a proto ti to chvilku jede. Citovat
Becher Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 hm říkal jsem si spíš nějáký bordel v nadrži ten fap pujde ven už od jara mě nejde vstříkování aditiva i když byla naplněna nádržka v peugeotu a vyčištěn fap filtr ale nekomunikovala s pc takže vyhozené peníze. proto hop chci vyhodit ale stále to jezdilo ok a právě mě mátla ta hláška diesel filter a ne fap filter a ta se ukázala po preventívní výměně filtru nafty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.