koblih69 Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Ja sa technologii vyroby vyfuku nerozumiem ale pochybujem ze by tam dali níeco co treba menit po x km. Ten vyfuk by mal vydrzat viac ako auto kedze je z antikoru s hrubou stenou. No ale mozte im napisat a urcite vam to vysvetlia. Mne ked ho robili tak som mal vela otazok ale nieco ohladom \"servisnych intervalov\" spojenych s vymenou vaty nebola rec. Jen ta pro zajímavost jsem pohledal ve svých starých kontaktech nějaké info o Absorpční vlně a top výrobci uvádějí doporučené výměny u komerčního použití cca 10-15 tis km, max. však 2 roky, ovšem s podmínkou zachování původní sestavy před tlumičem ( tedy stejné tlaky, teploty... ) jinak přiměřeně méně. Výfuky ( Nerez, Titan nebo Karbon, případně Alu ) jsou proto rozebiratelné - nýtované aby se mohla vlna pravidelně měnit. Mimochodem s ohledem na konstrukci je to samozřejmě jedno, na výkon to při téhle konstrukci nemá vliv. Pouze se zvyšuje hlučnost a to tak pomalu, že se to v podstatě nedá postřehnout. řádově je rozdíl mezi novou a \"sežranou\" vlnou 10 decibelů. Citovat
pretekar Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 To je mozne hadat sa nebudem. Budem mat k nim este cestu ohladom dalsich veci a kazdopadne sa ich na to opytam. Citovat
micki407 Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Hoši já jsem taky toho názoru že cpát na nafťáka sportovní lauf je přinejmenším blbost, když už by to začínalo pěkně znít tak se řadí o kvalt na horu a vlastně si to ani neužiješ hold benzín je benzín. Citovat
winco Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 konečne tu neake HDIčkar napísal rozumny nazor Citovat
micki407 Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 konečne tu neake HDIčkar napísal rozumny nazor no jo hold já mam ještě benzína a tam je to něčem jiném tak můžu posoudit Citovat
winco Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 no to je pravda ja tiež jazdim na HDI ešte na tom sitom čo ty a neivm si predstaviť že by tam bol ladak .....a na dizly je to aj kravina...podla mňa nikdy to nebude mať pekyn zvuk ani nahodou podobny benzinu Citovat
micki407 Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 no to určitě ne když něco na výfuk z nafťáka tak koncovku já měl na tom svým benzínu trošku upravenej zadní díl výfuku a jen koncovku a i to udělalo krásný ostrý zvuk jen škoda že jsem ho poslal do věčných lovišť Citovat
winco Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 ja mám koncovy tlmič supersprint a je to suepr zvuk ale na dizla by som dal okrasnu nerezovu koncovku čo sa len našrobuje na konec vyfuku za zadny tlmič kamaratovi to o torchu na benzine upravilo zvuk ale len minimálne takže na tom dizle by to moooooooožno tiež dačo spravilo Citovat
micki407 Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 je potřeba to zkusit no:) ale na svoji 407 to asi zkoušet nebudu to by nebylo moc hezký Citovat
pretekar Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Este k tomu zvuku, kamarat si dal taktiez spravit komplet vyfuk od firmy AMA na BMW 320D E90 seria 163k 340nm a po zmene vyfuku a naslednom chipe mal 210k 450nm a auto nemalo vobec ziadnu zmenu zvuku. Krasne tichucke a islo ako ma. Takze \"ladak\" na diesel nechapte ako nieco co vam da zvuk benzinu alebo podobnu utopiu. Citovat
winco Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 jasne pretekar komplet vyfuk s chipom na dizle je dobra vec ale tu sa ludia bavili len o koncovom tlmičy na dizel že to spravi neaky zvuk bez chipu samozrejme Citovat
pretekar Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Tak som to prehliadol co sa tyka koncoveho tlmica tak asi zbytocnost, ked uz tak jedine peknu koncovku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.