Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ja sa technologii vyroby vyfuku nerozumiem ale pochybujem ze by tam dali níeco co treba menit po x km. Ten vyfuk by mal vydrzat viac ako auto kedze je z antikoru s hrubou stenou. No ale mozte im napisat a urcite vam to vysvetlia. Mne ked ho robili tak som mal vela otazok ale nieco ohladom \"servisnych intervalov\" spojenych s vymenou vaty nebola rec.

Jen ta pro zajímavost jsem pohledal ve svých starých kontaktech nějaké info o Absorpční vlně a top výrobci uvádějí doporučené výměny u komerčního použití cca 10-15 tis km, max. však 2 roky, ovšem s podmínkou zachování původní sestavy před tlumičem ( tedy stejné tlaky, teploty... ) jinak přiměřeně méně.

Výfuky ( Nerez, Titan nebo Karbon, případně Alu ) jsou proto rozebiratelné - nýtované aby se mohla vlna pravidelně měnit.

Mimochodem s ohledem na konstrukci je to samozřejmě jedno, na výkon to při téhle konstrukci nemá vliv. Pouze se zvyšuje hlučnost a to tak pomalu, že se to v podstatě nedá postřehnout. řádově je rozdíl mezi novou a \"sežranou\" vlnou 10 decibelů.

Odesláno

Hoši já jsem taky toho názoru že cpát na nafťáka sportovní lauf je přinejmenším blbost, když už by to začínalo pěkně znít tak se řadí o kvalt na horu a vlastně si to ani neužiješ hold benzín je benzín.

Odesláno

no to je pravda :) ja tiež jazdim na HDI ešte na tom sitom čo ty :) a neivm si predstaviť že by tam bol ladak :) .....a na dizly je to aj kravina...podla mňa nikdy to nebude mať pekyn zvuk ani nahodou podobny benzinu

Odesláno

no to určitě ne když něco na výfuk z nafťáka tak koncovku já měl na tom svým benzínu trošku upravenej zadní díl výfuku a jen koncovku a i to udělalo krásný ostrý zvuk jen škoda že jsem ho poslal do věčných lovišť :roll

Odesláno

ja mám koncovy tlmič supersprint a je to suepr zvuk :) ale na dizla by som dal okrasnu nerezovu koncovku čo sa len našrobuje na konec vyfuku za zadny tlmič :) kamaratovi to o torchu na benzine upravilo zvuk ale len minimálne :) takže na tom dizle by to moooooooožno tiež dačo spravilo

Odesláno

Este k tomu zvuku, kamarat si dal taktiez spravit komplet vyfuk od firmy AMA na BMW 320D E90 seria 163k 340nm a po zmene vyfuku a naslednom chipe mal 210k 450nm a auto nemalo vobec ziadnu zmenu zvuku. Krasne tichucke a islo ako ma. Takze \"ladak\" na diesel nechapte ako nieco co vam da zvuk benzinu alebo podobnu utopiu.

Odesláno

jasne pretekar komplet vyfuk s chipom na dizle je dobra vec :) ale tu sa ludia bavili len o koncovom tlmičy na dizel že to spravi neaky zvuk bez chipu samozrejme

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...